Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

στα bold συμφωνώ και επαυξάνω.
τα υπόλοιπα δε μπαίνω καν στη διαδικασία να τα σχολιάσω…:stuck_out_tongue:

εκτός από τα μπολνταρισμένα … χώσε ναιτ*σκαι !!! :smiley:

Αφηστε ρε αμπαλοι που θα πειτε τους Immortal υπερεκτιμημενους.
Ουστ !

Ελα ρε Ντεθστερ, αφου το ξερεις ! Δεν ειναι δυνατον αυτη η μπαντα να θεωρειται εκ των κορυφαιων/δημοφιλεστερων black (αν οχι η #1, καθως νομιζω ειναι η δημοφιλεστερη). Επιπεδοι, επαναλαμβανομενοι, κουραστικοι. :roll:

Τα μισα σχεδον συγκροτηματα δεν τα λες και κορυφαια…ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…[-X

Συμφωνω.
Αλλα για καποιους θεωρουνται οντως κορυφαια, οποτε τα εβαλα και εγω κι ας τα θεωρω υπερεκτιμημενα.
Για αρκετα, οχι απλα ‘‘κορυφαιους’’ δεν τους θεωρω αλλα ουτε καν ‘‘καλλιτεχνες’’.
Αλλα σε αυτο το θρεντ, το ‘‘κορυφαιοι’’ εχει την εννοια ‘μεγαλο ονομα εμπορικα’, οποτε ποσταρουμε αναλογα…

Ποιος τους θεωρει την κορυφαια μπαντα ρε ?
Οτι ειναι δημοφιλεις ισχυει γιατι ειναι απο τις πιο συμπαθεις μπαντες.
Νοοτροπια στα τετοια μας ολα/ροκαρουμε και ας μην ξερουμε αγγλικα
και ολα αυτα τα ομορφα μας κανει να αγαπαμε μια τιμιοτατη μπαντα που
ποτε δεν το επαιξε μεγαλη.

Εντάξει θα φτιάξουμε ένα θρεντ που θα λέγεται “κορυφαίες κατά Νάητ Σκάη μπάντες που δεν σας αρέσουν”. Έχω πρόχειρα καμιά 50αριά στρουμφοπάουερ να παραθέσω! :lol:

+10000000000 :wink:

Και το μεγαλο ονομα εμπορικα ειναι λιγο σχετικο στις μερες μας με τον πατο που εχουν πιασει οι δισκογραφικες εταιρειες…

Ε αφου ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα του black metal.
Τι να σου πω, ρωτα τους μπλακαδες τι τους θεωρουν.
Νταξει τιμια, ναι ειναι. Αλλα οταν βλεπεις τα περισσοτερα black μπλουζακια να γραφουν Immortal, προφανως οι φανς του χωρου, τους θεωρουν ‘‘μεγαλους’’ και οχι απλα τιμιους…

@ ChriP

Κατσε ρε, εσυ που διαφωνεις με την εννοια που εχει το συγκεκριμενο θρεντ ??
Ισα ισα εγω τα περισσοτερα απο αυτα δεν τα θεωρω καν κορυφαια, οποτε δεν βλεπω ακριβως που διαφωνεις. Μηπως εννοεις οτι ποσταρα και ονοματα β’ μεγεθους που δεν χρειαζοταν ας πουμε ? :-k

Δε διαφωνώ με την έννοια που έχει το θρεντ καθώς είναι η μοναδική πάνω στην οποία θα μπορούσε να γίνει κουβέντα. Απλά γελάω με το ότι εσύ δεν τους θεωρείς κορυφαίους ή/και καλλιτέχνες.

Τέλος πάντων συνεχίστε, πλάκα έχει.

Ελα μωρε εκει κολλησες εσυ ? :stuck_out_tongue:
Αμα δεν κανουμε και λιγο τζερτζελο σε αυτο το θρεντ με εμπρηστικα σχολια, τοτε που θα το κανουμε ?? :smiley:
Αναγνωριζω οτι ολοι τους αποτελουν ενα (μικρο ή μεγαλο) κεφαλαιο στη μουσικη αυτη, μην τρελενεσαι. :wink:

Queen και Rolling Stones.Αναγνωριζω την αξια τους και την προσφορα τους αλλα εξακολουθω να μην παλευω να τους ακουσω ειδικοτερα τους Queen.

Γιατί δεν αλλάζετε τον τίτλο σε “Τι είδους μουσικής δεν σας αρέσει?”

1. AC/DC : δεν τους αντεχω με την καμια !
  2. Led Zeppelin
  3. Sex Pistols
  4. Nirvana
  5. Queen
  6. Red Hot Chilli Peppers
  7. REM
  8. Black Sabbath

Και λέγεσαι και rokakias πανάθεμά σε!

Tom Waits…δεν με κέρδισε. Ίσως να μην είμαι και σε κατάλληλη φάση.

O πρώτοι που μου έρχονται είναι οι U2

Toυς βαριέμαι απίστευτα.Kαι το κορυφαίοι για τους άλλους όχι για μένα σε καμία περίπτωση.

μπαρεί να έχω ξαναγράψει αλλά πάμε ένα απντέιτ.

Darkthrone
Sonic Youth
Swans
Johnny Cash
Husker Du
Jane’s Addiction

…και ίσως επανέλθω με κάνα έντιτ.

Τελικά δηλαδή τους Swans τους έκαψες.