Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να τους “νιώσω” αλλά δεν. απλά δεν. :confused:

*εννοείται όλους αυτούς τους σέβομαι απόλυτα και βαράω και προσοχές κυπραίηκες σαν ελατήριο, αλλά δεν βάζω σπίτι μου να ακούσω με τίποτα.

Βλεεδιν, όσον αφορά στους ΘΕΟΥΣ Husker Du. Νομίζω ότι μιας και έχουνε αρκετά διαφορετικούς δίσκους αναμετάξυ των, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που να γουστέρνεις, εκτός αν τα χεις ακούσει όλα, οπότε πάω πάσο. Δλδ, ειδικά το Candy Apple Grey είναι αρκετά βατό σε σχέση με τα πιο χύμα feeling των προηγούμενων άλμπουμς (εδώ έχουν διασκευάσει ακόμα και οι Green Day δλδ). Χώρια που χωρίς Zen Arcade, there is no such thing as 90’s alternative, αλλά φαντάζομαι ότι θα το έχεις ακούσει το άλμπουμ.

Λοιπόν σήμερα συνειδητοποίησα ότι παρ’ όλο που σ’ αυτό το τόπικ έχω τα περισσότερα ποστς απ’ όλους, σε κανένα απ’ αυτά δε γράφω τις δικές μου “αδυναμίες”.

Ο σπάμμερ να πούμε.

Μέχρι τώρα νομίζω ότι το έκανα και λίγο υποσυνείδητα, τύπου “να απέχω απ’ αυτή την υπεραπαξίωση και απλά να σχολιάζω”, αλλά μια που ούτως ή άλλως ο καθένας γράφει εδώ τη μαλακία του, γιατί να μην το κάνω κι εγώ;

Πάμε λοιπόν:

Doors
U2
Nirvana
Motley Crue
Machine Head
Anathema
Def Leppard
Stratovarius

Και να χαρείτε, μην αρχίσετε τα “ρε από πού κι ως πού κορυφαίοι οι τάδε” κτλ.

Αν θέλετε, μπορώ να επιχειρηματολογήσω.

Αύριο όμως.

Πολύ σεηφ. Try harder!

To zen arcade το έχω σε κασέτα από τότε που πήγαινα σχολείο, και το’χω προσπαθήσει κάμποσες φορές, χωρίς να το καταφέρω.
Έχω ακούσει επίσης και το δίσκο που είχε το diane μέσα (δε θυμάμαι ποιος είναι) και μου φάνηκε τελείως χάλια. :\

Οπότε ρησπέκτ, καταλαβαίνω πόσο σπουδαίοι είναι, αλλά δεν μπορώ να ακούσω.

Έκανα μαλακία και πάτησα σαμπμίτ χωρίς να έχω ολοκληρώσει το κείμενο :ουπς:, οπότε έκανα έντιτ. Ξανατοποθετήσου.

Καλα εσενα δε σ αρεσει το Illusion of Motion οποτε καθε αλλο σχολιο ειναι περιττο.

…είπε ο άνθρωπος που έχει δει 9 φορές ανάθεμα :har:

:καικαλα:

Νταξ, δεν έχω καμιά μεγάλη ένσταση, απλά κάτι μικροδιαφωνείες εδώ κι εδώ

Πως τολμάς να με αμφισβητείς, ποταπέ μοντ.

μιας και το thread είναι στα πάνω του και είναι και επίκαιρο, να πω πως δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η solo καριέρα του Ozzy (ο οποίος btw είναι και hipster8)).όσο τον λατρεύω στους sabbath, άλλο τόσο αδιάφορος μου είναι στη solo καριέρα του.

Ε, καλά. Γνωστός μυρωδιάς.

εδώ λέμε σε άλλους δεν αρέσουν οι nirvana.:roll:

Έχεις αναφέρει Πριστ, Σάμπαθ με Ντίο, και Όζζυ.

Κοινώς, “τί να μας πείς τώρα κακομοίρη”. =Ρ

Στο επόμενο ποστ σου πες και για Μπετόβεν/Μότσαρτ. Μπορείς.

μόλις κάνω ενδελεχή επισκόπηση του έργου τους, να είσαι σίγουρος πως θα επανέλθω στο thread.8)

σε κάνα εικοσάλεπτο δηλαδή ή να περιμένω εδώ? :stuck_out_tongue:

Μη μας απειλείς ρε άμπαλε.

έντιτ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Pwned by Pastitsios

Αλήθεια αυτό με τους Νιρβάνα το εννοείς πραγματικά Γράκχε? :-k

Το ότι είναι κορυφαίοι καλλιτέχνες :stuck_out_tongue:

Ας μην είμεθα τόσο σκληροί. Λετς γκιβ δεμ δατ (ατ λιστ).

MOTORHEAD (Ωρα να αποκτησω εχθρους εδω μεσα)
Οντως ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ αλλα τους βαριεμαι απιστευτα.Λιγα ενδιαφεροντα τραγουδια,αθλια φωνητικα,απλες μελωδιουλες,πολυ rock ‘n’ roll στιχοι.