Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Μα ναι.

:|:|:|

Btw, να διευκρινήσω ότι στους Soundgarden όντως δίνω κρέντιτ. Αλλά αυτοί δεν είχαν σχέση με γκραντζ πουστριλίκια, ΧΑΡΝΤ ΡΟΚ παίζανε.

έντιτ
Ρε συ χόρρορ, εντάξει καλή η πλακίτσα που κάνουμε, αλλά θα μας βγάλεις και τρελούς; ΡΙΦΦΣ οι ΝΙΡΒΑΝΑ;

Συγκρινονται grundge,hard rock,power??? sanctuary με nirvana και pearlgarden#-o ??

Nαι βρε Horror.
Δεν έχει καμία σχέση με το έργο του αυτό απλά το ανέφερα.
Όντως η ουσία είναι ότι δεν μου αρέσουν οι Nirvana!

Και αυτός ο Grohl,αχώνευτος μου είναι…

πόσα riffs όμως στην ιστορία της μουσικής έχουν τέτοια ισχύ?
κατά τα άλλα τα riffs των nirvana είναι όλα ένα κι ένα.από το school και το love buzz μέχρι το lounge act και frances farmer και rape me.
και εγώ δεν ανέφερα τη λέξη grunge.rock είναι.απλά λόγω της ενασχόλησης με το glam/poser αδερφάτο φαίνεται πως είχε ξεχαστεί πως είναι και έτσι του κοτσάραμε νέα ταμπέλα…

Και ξαναρωτάω, επειδή προφανώς είμαι κουφός ή τέλος πάντων με πρόβλημα ακοής:

ΠΟΙΑ ΡΙΦΦΣ.

άκου το bleach, και έλα μετά να αναθεωρήσεις και να κάνεις edit.8)

Σμοκ ον δε γουοτερ τίποτα άλλο, εκεί ήταν το τέλος της μουσικής, όλα τα άλλα είναι post-σμοκ ον δε γουοτερικά τραγούδια. Ακούς εκεί που έχουν και το θράσος να μας τσαμπουνάνε για nirvana, ηχητικές νεολαίες, κύκνους και λοιπές ποζεράδικες μαλακίες. χαχαχα. :stuck_out_tongue:

απλά οι purple έχουν και άλλα 500 κομμάτια ξερωγώ

Έλα όλοι το ξέρουμε.
Οι Deep Purple είναι το καλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών!!:p:p

Α χα καλό ε.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα και είναι και αργάμιση οπότε λιιιγο σπαμ συγχωρείται (αυτο έλειπε χαααα), (ξανα-(-ματα-))άκουγα το υπερθεικό made in japan και τις τσιρίδες του υπερθεού Ιαν και λέω ΝΑ από που προήρθε ο Έρικ Άνταμς :χαμμεροφθορ:

Τον Adams τον έστειλε ο Odin στην γη, βέβηλε

Και να συμπληρώσω κάτι mr.MVP ότι ο ίδιος ο Gillan δεν είχε μείνει ευχαριστημένος με την απόδοσή του τότε,αλλά θεώρησε πως επειδή όλο το σύνολο είχε πάει τέλεια θα ήταν εγωιστικό να αρνηθεί να κυκλοφορήσει σαν live λόγω της απόδοσής του.Έτσι λέει αυτός βέβαια:roll::roll::roll:

To έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω κι ας γίνω γραφικός:

Το καλύτερο ριφ που έχουν οι Νιρβάνα είναι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o&ob=av2e

και το έχουν κλέψει από τους ΘΕΟΥΣ: http://www.youtube.com/watch?v=s1oyfG6t2ew&ob=av2e

Συνεχίστε την κουβέντα σας.

Φαντάσου, δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του σε ένα λαηβ που έσβηνε την πομπηία!

φλεημιν σταρτ, φαηαρ, we need backup call awake, it is on bitches! :Ρ

Πρόσεξε τι λες MVP…

δεν τσιμπαω μουνακι μανο you will have to try harder :stuck_out_tongue:

βασικα τπτ δε σβηνει την πομπηια.μονο το animals :lol:

@[SIZE=“3”]αμπαλε keyser[/SIZE]

το καλυτερο ριφφ των νιρβανα ειναι το smells like teen (τσιμεντο στο 80s ποζερογκλαμ με ενα ριφφ μονο :metal::metal::metal:)

και ειναι κλεμμενο απο αυτο εδω

ακου το ριφ στα 0.52 αμα δεν με πιστευεις

(βαλε κ το live at reading κ δες τι παιζει πρωτα ακορντα πριν μπει κανονικα το κομματι)

Εγω νομιζα οτι ηταν απο ενα των pixies.Αρα μαλλον οι πιξις πηραν το ριφφ απο μποστον και οι νιρβανα απο πιξις !.Τρελη συλλογιστικη :stuck_out_tongue:

εγω το γραψα μεταξυ σοβαρου κ αστειου

παντως οντως θυμιζει λιγο μποστον το ριφ του σμελλς

ισως το ακουγε πιτσιρικας κ του ειχε εντυπωθει υποσυνειδητα

ποιο λες απο πιξις ?