Μαντρώστε τον.
Άλλο συγκρότημα:Helloween,εντάξει όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά γενικά δυσκολεύομαι ώρες ώρες
Μαντρώστε τον.
Άλλο συγκρότημα:Helloween,εντάξει όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά γενικά δυσκολεύομαι ώρες ώρες
Α οντως το λεγες για αστειο ?Δεν θυμαμαι πιο.Πρεπει να εχει αναφερθει στο φορουμ πολλες φορες παντως.Καποιος σχετικος θα απαντησει ,αλλιως ψαξτο .
ε ναι οπωςδηποτε , εχω τεραστια καψα απο που ειναι το ριφ του σμελλς 8)
παω τωρα να το ψαξω
Για εγκυκλοπεδικους λογους.Μπορεις μετα να το ποσταρεις στο αχρηστες πληροφοριες.[αν δεν βαριομουν τοοοσο παιζει να το ψαχνα παντως]
δεν ειμαι σχετικος αλλα google and boredom are our friends=p
Ενταξει εμενα παντως δεν μου φερνει τοσο.Ειναι και αστειο κατι φορες πως ξαχνουν μερικοι αφορμη για να συνδεσουν ενα συγκροτημα με ενα αλλο[γενικα μιλαω,οχι για ατομα απο το φορουμ].Το 80’s με το come as you are ειναι πιο χτυπητο.
Πλακα πλακα παιζει ναναι απο μποστον κλεμμενο
ναναι κλεμμενο απο πιξις χλωμο γιατι
I used to think Nirvana ripped this song off but I noticed that Trompe Le Monde was released a day before Nevermind. I think it’s just a coincidence.
αλλα οπως ειπε κ ο κομπειν καπου
smells like teen spirit riff has been compared to the more than a feeling riff "Cobain himself held similar opinions, saying that it "was such a clichéd riff. It was so close to a Boston riff or [The Kingsmen’s] 'Louie Louie
In a January 1994 Rolling Stone interview, Nirvana frontman Kurt Cobain revealed that “Smells Like Teen Spirit” was an attempt to write a song in the style of the Pixies, a band he greatly admired. He explained:[4]
? I was trying to write the ultimate pop song. I was basically trying to rip off the Pixies. I have to admit it. When I heard the Pixies for the first time, I connected with that band so heavily that I should have been in that band? or at least a Pixies cover band. We used their sense of dynamics, being soft and quiet and then loud and hard.
_____
αρα εκλεψε απο ολους ο κερτ
κ boston
κ pixies
κ ποιος ξερει τι αλλον καλλιτεχνη
Ειπαμε οι πιξις εκλεξαν μποστον και οι νιρβανα πιξις :lol::lol:.Ηθελε να γραψει ο πουστης το ultimate pop song και το καταφερε.Ακομα και σε κλαμπ το ακους.Εν ετη 2010
Επειδή έπιασε η κουβέντα το Smells Like A Teen Spirit εγώ πάντα πίστευα ότι το Riff του είναι κλεμμένο από εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=k6rDWqjnW7w
Επίσης αρχιάμπαλε Horror δεν είμαστε αμερικανάκια για να ταυτίζουμε το Heavy Metal με Poison, Motley Crue καραγκιοζιλίκια. Παλιά αυτούς τους κυνηγούσαμε με τα ρόπαλα
είστε όλοι άμπαλοι. το ρίφφ του σμελλς λαηκ την σπιριτ είναι κλεμμένο απο δω
\m/
Σκυταλοδρομία δηλαδή το κάνανε. Boston -> Blue Oyster Cult -> Kreator -> Pixies -> Nirvana και μετά κόπηκε το νήμα
Αυτό είναι σερνόμενο ριφ όχι οι μαλακίες του χόρορ που σέρνονται 15 λεπτά, εδώ μιλάμε για σύρσιμο τριών δεκαετιών
που διάολο έκανα ταύτιση του heavy metal με το glam?
πάντως το grunge, η σκηνή του seattle ή όπως θες πες το, μια χαρά σου χώνουν και το heavy metal του seattle.βέβαια πάλι θα πεις τα γνωστά ότι λέω μαλακίες, αλλά συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια…
και βασικά τsmells like teen spirit θυμίζει όλα αυτά και συνάμα τίποτα.πέραν του ότι οι nirvana πια δεν είναι μόνο το riff του smells like teen spirit.
παντως αμα ειναι να χωσει κατι απο μεταλ το γκραντζ(λολ, παιδικη χαρα απαντηση αλλα ενηγουεη), οι νιρβανα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι αυτοι που θα το κανουν…
παιδική απάντηση σε παιδικά posts.
δέχομαι το να μην αρέσουν σε κάποιον οι nirvana.με εκνευρίζει αφάνταστα όμως το να συμπεριφέρονται κάποιοι όπως οι μεταλάδες στις αρχές των 90’s.η πραγματικότητα είναι πως οι nirvana είναι από τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ (όχι απαραίτητα καλύτερες) μπάντες όλων των εποχών.και αυτό δεν αλλάζει.
Και συ που ήξερες τι κάνανε οι μεταλλάδες των 90s?
Xα, αυτο ακριβως θα ρωτουσα…!!!
Αρε παραπληροφορηση και ραδιο-αρβυλα που εχει πεσει…
Ρε χόρορ υπήρχε 90ς μεταλάς που να μην είχε σε κασέτα τουλάχιστον το nevermind??
νομίζω πως είναι γνωστό τοις πάσι το πόσο κλειστόμυαλοι και αρνητικοί σε εξωμεταλικές μουσικές ήταν.τα έχω διαβάσει και στο χάμμερ της εποχής.βέβαια, στο δημοψήφισμα του 1996 με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών μέχρι τότε μπήκε μέσα, αλλά προφανώς οι σκληροπυρηνικοί τρού της εποχής ήταν (τουλάχιστον) αρνητικοί απέναντι στο όλο grunge.
edit:
night*sky, τι άποψη έχεις για τους nirvana? 8)