Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Λολ, δηλαδη ο,τι γραφει αυτο το περιοδικο ειναι και αντιπροσωπευτικο του τι γινεται in real life ??
Τετοια γελοια απαντηση ‘‘το διαβασα στο χαμερ’’ περιμενα παντως…

Και γουστο τους καπελο τους στην τελικη αν δεν γουσταραν-γουσταρουν grunge.
Σιγα μην απολογηθουν κιολας επειδη δεν εκτιμουν τους νιρβανα ρε.

Ρητορικη η ερωτηση σου προφανως…8)

Εντωμεταξύ το χάμαιρ της εποχής, με Καραολίδη αρχισυντάκτη, μια χαρά θετικό ήταν στο grunge.

αντικειμενικά, οι nirvana είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μουσικής ιστορίας, καθώς ουσιαστικά άλλαξε τον ρου της.το να μην άρέσουν σε κάποιον είναι αλλουνού παπά ευαγέλιο και δε με αφορά.

ήμουν σίγουρος.8)

τα γράμματα των αναγνωστών όχι και τόσο όμως.:country:

Έντωμεταξύ ένα ακόμα θρεντ που γαμήθηκε.
Keep up the good work. :thumbup:

χορρορ, πώς άλλαξαν τον ρου της μουσικής ιστορίας και γιατί είναι ξέρασμα το hard rock της εποχής;

Horror 3.30 και μετά

http://www.youtube.com/watch?v=t6vpK8RRqX0

σου έχω πει οτι είσαι ο χαμένος μου αδερφός , έτσι?

το nevermind ηγηθηκε της grunge γενικοτερης κουλτουρας των 90ς, οχι επειδη ηταν το καλυτερο αλμπουμ της σκηνης(ουτε καν για αστειο δλδ) αλλα επειδη την εμπασε σε mtv, ραδιοφωνα, εφερε κοσμο στο χωρο λογω της ποπ σχεδον λογικης των κομματιων του, ηταν πιασαρικο οσο δεν παει κτλ κτλ…γιαυτο και ειναι σημαντικη μπαντα-εχω ακομα σε κασετα το nevermind απο το δημοτικο που το ειχε αφησει σπιτι ενας ξαδερφος μου και το φυλαω σαν τα ματια μου- αλλα σιγουρα οχι απο τις καλυτερες του χωρου…και την αναγνωριση τουλαχιστον αυτη, οτι επαιξαν σημαντικο ρολο σε ενα μουσικο ρευμα που γιγαντωθηκε τοτε δεν νομιζω να την αμφισβητει κανενας μεταλας, ασχετο αν του αρεσαν ή οχι…(και μην ασχολεισε με χαμμερ, πας στο αλλο ακρο τωρα, του λοβοτομημενου ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ που το βλεπει οπαδικα λες και ειναι μπαλα-αν και εκει ακομα σε διαφορα αφιερωματα του, διαβαζω παντα θετικα σχολια)

Τωρα συμφωνω με τους προηγουμενους, οκ ρε Χορορ-και τελειως φιλικα,το κσερεις δλδ οτι σε παω φουλ-, αφου απο ΜΕΤΑΛ δεν σκαμπαζεις και δεν νιωθεις, τι συγκρινεις και πετας τετοια ακυρα-ποιος χωνει ποιον κτλ-(που for the record στα 90ς μεγαλουργησαν κολλοσοι του χωρου, απο Cannibal Corpse μεχρι Kyuss, Cryptopsy, Pantera και δεν συμμαζευτετε, ασχετο αν δεν εφαγαν την προβολη που εφαγε το κινημα του γραντζ τοτες-η αξια τους και η γαμευσιμοτητα τους, ανεξαρτητου μουσικων ταμπελων, χωνει συμπαντα και ασκει απειρη επιρροη ακομα και σημερα σε πολυ κοσμο-)…

δλδ οκ και γω φαν νιρβανα(μεγαλωσα ξερωγω με αυτη τη μουσικη) ειμαι αλλα οκ, ΠΟΙΑ ριφς λεμε τωρα…

τεσπα,μολις ξυπνησα-ξανα- και ισως λεω και μλκιες, ισως απλα γραφω γτ βαριεμαι και δεν εχω κατι ουσιαστικο να πω περαν αποσα εχουν ηδη ειπωθει…

peace out
:hippy:

δηλαδή πρέπει να το εξηγήσω κιόλας?είναι προφανές του ότι η δύναμη των nirvana ξεπερνά το μουσικό κομμάτι, και επεκτείνεται στους προβληματισμούς της εποχής μέχρι το lifestyle, μέχρι ο,τιδήποτε.οι nirvana ήταν το συγκρότημα που γείωσε στην πραγματικότητα τη μουσική της εποχής.όπως και να το κάνουμε, τα 90’s είναι μια δεκαετία που και μουσικά και αισθητικά, είναι καθορισμένα από το “grunge”.

ja ja ja ja ja.γελάσαμε.:lol::expressionless:

my job’s done here.8)

τι δουλειά έχουν οι kyuss με το ΜΕΤΑΛ?

και γω με γραντζ νοοτροπια μεγαλωσα-την εζησα κιολας-, και εγω λεω 90ς σκεφτομαι αυτοματως γκραντς και παρομοιο λαιφσταιλ αλλα παρολαυτα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του…τα 80ς στον πολυ κοσμο φανταζει η εποχη της ντισκο, ενω σε αλλο-καλη ωρα- η εποχη του ΑΤΣΑΛΙΟΥ και του αγνου τιμιου ΜΕΤΣΑΛ-αμα με σχολιασει κανεις([SIZE=“1”]μανογουερας[/SIZE]) τον γαμησα:p-

με την ιδια λογικη η ντισκο γειωσε και τα 80ς ενω το ΜΕΤΣΑΛ που οκ, τα εδωσε ολα τοτε, εμεινε στη αφανεια…

Πολυ ασπρο/μαυρο το εχετε παει το πραμα μερικοι…

εδιτ,οι Kyuss ειναι stoner rock,ισως και θα επρεπε να μην τους αναφερω καν…αλλα και εδω, εαν κανεις δεν διακρινει μεταλικες ριζες σε ολο αυτο ειναι βλακας,no offence αληθεια, μιλαω τελειως γενικα…

μα και αισθητικά να το δει κανείς, η ντίσκο με το μέταλ των 80’s συγκλίνουν αρκετά.επίσης, και το μέταλ σαφώς γνώρισε επιτυχία στα 80’s.βασικά, και εγώ αν ζούσα στα 80’s, heavy metal θα άκουγα.έτσι λοιπόν, και οι nirvana είναι οι υπαίτιοι του όλου στυλ των 90’s.το οποίο επικράτησε ακόμα και στην pop της εποχής.από αυτήν την έννοια οι nirvana είναι το συγκρότημα που πρέπει να μνημονεύεται σε κάθε αφιέρωμα στην ιστορία της μουσικής.

γιατί να μην πρέπει, αυτά που για σένα είναι προφανή εμένα μπορεί να μου έχουν διαφύγει τελείως (<-- © Catharsis). η δύναμη των νιρβάνα αμφιβάλω αν ξεπερνάει το πολύ όμορφο μουσικό κομμάτι, η δύναμη της geffen και της universal ωστόσο, όπως φάνηκε, ναι, το ξεπέρασε. και είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμο να το λες αυτό όταν ο ίδιος ο cobain αυτό το πράγμα δεν άντεξε. στην ουσία όλο αυτό ήταν ένα ντέρμπι ενός μουσικού γκρουπ με μεγαλοεπιχειρηματίες. οι πρώτοι έβαλαν την μουσική και οι δεύτεροι το lifestyle. το ματς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να το κερδίσουν οι δεύτεροι. κι εδώ που τα λέμε δύσκολα μπορείς να βρεις κερδισμένα ματς για τους πρώτους, αν θες να ψάξεις, να δεις προς τη μεριά του ian mackaye και όχι του cobain. τώρα από τι είναι καθορισμένα τα 90ς και γιατί, καλύτερα να το σκεφτείς λίγο καλύτερα, πόσο μάλλον όταν πασχίζεις τόσο να μην είσαι κοντόφθαλμος.

But your handjob’s done everywhere.

οι nirvana έβαλαν το στυλ.άλλο το πως το εκμεταλλεύτηκε η εταιρεία.εξάλλου, ο cobain ήταν αυτοκαταστροφικός ούτως ή άλλως.
πέραν πάντως αυτών που λες, στα περισσότερα στα οποία έχεις δίκιο, θεωρώ πως το lifestyle των 90’s έχεις τις επιρροές του στους nirvana.και αυτό είναι η αντικειμενική αλήθεια.

αν δεις το οπισθόφυλλο του “into the pandemonium” θα καταλάβεις τι εννοώ.:wink:

τιμή μου και καμάρι μου!:blues:

στειλτε ενα ρωσσιδακι στον χορρορ πριν γαμησει κ αλλα θρεντ

(χορρορ παιδι μου, ΤΙ λες ? )

ακομα κ εγω που ειμαι grunge/no-metal εχω μεινει με το στομα ανοιχτο με αυτα που γραφεις

οκ σημαντικη μπαντα οι νιρβανα αλλα δεν εφευραν τη φωτια,τον τροχο κ την μερεντα (μαζι)

πες οτι εχασες τη παρθενια σου στα 12 με soundtrack το nevermind κ θα κατανοησουμε το ποσο μεγαλη/τεραστια/διαστημικη/εξωγηινη μπαντα ειναι οι nirvana sτο μυαλο σου

αλλιως εισαι στα ορια του γραφικου

οκ το MTV κλπ επιασε τους Nirvana κ ως δουρειο ιππο εβαλε το νεο ροκ των 90s σε πολλα σπιτια που τοτε ακουγαν κατι αλλο

αλλα αμα δεν ειχαμε απο πισω τοσες μπαντες που εγραψαν μουσικαρες οπως

soundgarden
pearl jam
alice in chains
smashing pumpkins
NIN
tool
screaming trees

κ οποια αλλη ξεχναω μιας κ ειμαι με τσιμπλες ματι

οι nirvana θαταν απλα μια μπαντα που εκανε ενα μπαμ

μην γραφεις υπερβολες κ μη τσιτωνεις τη μεταλ κοινοτητα εδω μεσα

θα σε βρουμε εξω απο κανα rebound ναουμ καπως ετσι

κ σιγα μην ειναι οι νιρβανα μονοι τους κ αποκλειστικα το στυλ ΟΛΩΝ των 90s…ψυχραιμια

Ναι, τι?

άμα έφτασε και ο Awake να υπερασπίζεται τους μεταλλάδες φαντάσου τι γράφει ο άλλος.

Horror καλά όλα αυτά που λες αλλά τα περισσότερα δεν τα βλέπω και σαν τρελά ουσιαστικά. Και οι Rammstein έχουν μεγαλύτςρη επίδραση από τους Godflesh στο Maistream Part αλλά για μουσική προσφορά και επιρροή πάει εντελώς ανάποδα. Είναι σα να μου λες ότι το Matrix είναι σημαντικότερο από το Brazil επειδή με το που έσκασε στους κινηματογράφους εκτοξεύτηκε η αγορά του δερμάτινου και των μαύρων γυαλιών ηλίου.

Επίσης τα 90s δεν ήταν τόσο μονόπλευρη δεκαετία(όπως και όλες) για να τα καπελώσουν όλα οι Nirvana ή το Grunge σαν κίνημα γενικότερα. Ένα μέρος του το καπελλώσαν οι Cannibal Corpse και οι Morbid Angel, ένα άλλο οι Massive Attack, ένα άλλο οι Prodigy, κάποιο άλλο οι Ministry κτλ.

Οι Frost που ανέφερες δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό παράδειγμα(όχι ότι ισχύει), των Sepultura είναι απείρως πιο αντιπροσωπευτικό. Άμα δε σε πείθει μόνο αυτό δες κάμια φωτό Kreator ή Sodom της εποχής. Σαφώς πιο πανκόφερτο Image

Aυτό και το υπερπόστ του σομνάμπιουλιστ.

Kατά τ΄άλλα, ο χόρορ είναι η απόδειξη της σύγχυσης από την υπερπληροφόρηση του ίντερνετ, αλλά αν δεν είχαμε και κάτι γράκχους και σία να τσιμπάνε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που πετάει τα δικά του, δε θα πηδιόταν κάθε σοβαρή κουβέντα.

Ρε παιδιά. Γιατί θα πρέπει τώρα εμείς να ψάχνουμε και να βρίσκουμε όλα τα εκτός θέματος ποστ (που ανήκουν στο θρεντ των Nirvana ουσιαστικά, όχι εδώ) και να τα μεταφέρουμε?

Όχι δεν θα κάνω κάτι τέτοιο, απο ένα σημείο και έπειτα μπορείτε οι ίδιοι να καταλάβετε που έχει ξεφύγει η κουβέντα και να “πάτε” όλοι μαζί στο σχετικό με αυτήν θρεντ…