Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

οκ, παίρνω χρόνο off από το φόρουμ για να βρείτε την υγειά σας και εσείς, αλλά και εγώ.
c ya.:slight_smile:

Αν ξεφεύγει μια κουβέντα εκτός θέματος, συνυπεύθυνοι είναι όλοι όσοι συμμετείχαν εντατικά σε αυτήν και όχι μόνο όποιος την ξεκίνησε.

Θα μπορούσε κάποιος να είχε πει “πάμε να συνεχίσουμε την συζήτηση στο σχετικό θρεντ”, δεν το κανε.

Τέλος πάντων, no harm done, συνεχίζουμε.

Επειδη σεβομαι τον ellanor δεν σχολιαζω τιποτα απο τα παραπανω…:roll:

ον τοπικ

Def Leppard
Rolling Stones

Faid γουστάρεις guns και δεν σ’αρέσουν οι Stones?[-X
Πάλι καλά που σ’αρέσουν οι Aerosmith…

Η πορεια τους μεχρι τωρα δεν μάρεσει, αν σταματουσαν στα 70ς θα ειχα καλυτερη εντυπωση γιάυτους…Απλα δεν τρελαινομαι τοσο αλλα φυσικα τους θεωρω σημαντικους στην εξελιξη της ιστοριας.8)

Πως γκένειν αυτό

De gustibus non est disputandum.

Ρίξε μια μετάφραση ρε συ

Στο θέμα,εεεε,δεν παλεύω σχεδόν τίποτα απο glam rock/metal.
Και με εκνευρίζουν πολύ οι Franz Ferdinand,μην πει κανείς ότι δεν είναι κορυφαίοι,γιατί είναι από τις μπάντες που σταμπάρανε τα 00’s (δυστυχώς κατ’εμέ…)

[SIZE=“4”]Δικαιωση για horror[/SIZE]

Δε θα το δεχτώ αυτό και θα εξηγήσω γιατί.

Δεν ξέρω ποιοί είναι οι “συνέταιροι”, οπότε θα μιλήσω για τον εαυτό μου: δεν ΤΣΙΜΠΑΩ. Ξέρω πολύ καλά πια τις μουσικές απόψεις του χόρρορ και του όποιου φλέημστάρτερ χόρρορ και δε χαλιέμαι γενικά. Γενικά είμαι της αντίληψης ότι όταν το κλίμα σ’ ένα μουσικό θρεντ είναι κάπως "χαλαρό"και έχει προηγηθεί φρενήρες namedropping, όπως εδώ, είναι σχετικά “οκ” οι εκάστοτε δύο “αντιμαχόμενες πλευρές” να το ρίξουν και λίγο στον μουσικό τραμπουκισμό και τις χαβαλετζίδικες εχθροπραξίες, δεν ξέρω, εγώ δε θεωρώ ότι αυτό συνιστά απαραίτητα χαντάκωμα του θρεντ, ούτε ότι γαμιέται η κουβέντα όπως θα λεγε κι ο Σπύρος ο Χαλβατζής. Παραδέξου το, η τύπου “εμείς την έχουμε μεγαλύτερη ρε μουνάκι” στιχομυθία ανάμεσα σε μένα και όποιους άλλους από τη μία, και τον χόρρορ από την άλλη, δεν εμπόδισε το να γίνει στη συνέχεια σοβαρή κουβέντα. Το ότι ο χόρρορ δεν μπορεί να κάνει για πολλή ώρα σοβαρή κουβέντα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δε νομίζω ότι φταίω εγώ γι’ αυτό.

μη μου πειράζετε τον χόρορ, είναι λατρείας μεγάλος, και βάσικά είναι ικανός να βάλει φλέημ ακόμα και στο “τι τρώτε τώρα”. O πρώτος πυροκινητικός γιούζερ, τώρα αποκλειστικά στο φόρουμ σας. :smiley:

Κατά τ’άλλα παιδιά μου, όταν ο χαβαλές φτάσει να χρειάζεται 2η σελίδα, τότε παύει να είναι χαβαλές και είναι πλέον πουτσαλέο σπαμ.

Τι κάνουμε γι αυτό? Ε δεν νομίζω να παρεξηγηθεί ο εκάστοτε σπάμερ άμα δεν απαντήσουμε σε κάποια από τις βλακείες του. Δηλαδή οκ, παίξαμε, χαρήκαμε, πάμε να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.

Ον τόπικ, Pixies.

Άμα ζούσαμε σε έναν δίκαιο κόσμο, τόση ώρα θα κάναμε κουβέντα για τους Husker Du και όχι τους Nirvana. ατιμη κενονία.

:stuck_out_tongue:

Radiohead
Muse
U2

Από τους πρώτους υπάρχουν κάποια λίγα κομμάτια που μου ψιλοαρέσουν αλλά γενικότερα τους βαριέμαι γρήγορα.
Με τους δεύτερους δεν την παλεύω μία. Σε σημεία μου φαίνονται μέχρι και ενοχλητικοί.
Οι τρίτοι είναι το μεγαλύτερο μουσικό ξερατό που έχω ακούσει στη ζωή μου.

Δεν την πολυπαλεύω και με Slayer, άσχετα με το ότι στο Sonisphere με ισοπέδωσαν, έκανα ανελέητο χεντμπάνγκιν, γαμήθηκα στο ξύλο στα μόσπιτς (μέχρι που αποχώρησα με μια περιποιημένη εξάρθρωση ώμου) και μου έδωσαν τα μυαλά στο πιάτο, δημιουργώντας τελικά μια από τις κορυφαίες συναυλιακές εμπειρίες της ζωής μου!

Guns n roses
Pink Floyd
U2
Radiohead

Μπορει ολοι αυτοι να γεμιζουν σταδια,οι Floyd να ειναι απ τις μεγαλυτερες επιρροες αλλων μεγαλων κτλ…αλλα ρε παιδακι μου,αν δεν σου κατσουν απ την αρχη δεν στρωνει ευκολα η κατασταση…

επειδή αναφερθήκατε και σε εμένα, να πω από τη μεριά μου πως ναι, σε αρκετές περιπτώσεις μου αρέσει να “ανάβουν τα αίματα” στο φόρουμ.και πολλές φορές το παρακάνω.αυτό που με ενοχλεί όμως, είναι πως πάντα όταν συμβαίνει αυτό, θα βρεθούν κάποια άτομα (τα οποία είναι πάντα τα ίδια), τα οποία θα μετατρέψουν τη συζήτηση κάτι ως το πιο σοβαρό γεγονός που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή (θα συμφωνήσω με τον gracchus babeuf εδώ), και θα μου πουν “γιατί δεν ξέρεις το ένα και γιατί δεν ξέρεις το άλλο”.δεν είπα ποτέ πως ξέρω τα πάντα.21 χρονών είμαι, ασχολούμαι με συγκεκριμένες μουσικές, και τις απόψεις μου τις γνωρίζετε.δεν είπα ποτέ πως είμαι ο παντογνώστης, ούτε πως έχω πάντα δίκιο (όσο ισχυρογνώμων και αν είμαι).επίσης δεν είμαι εδώ μέσα για να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν.
αυτά.ας συνεχιστεί ο χορός.

http://www.youtube.com/watch?v=r7oCDbDebDA

Εχω ξαναποστάρει αλλά πάμε ένα update.

Προς θεού οι κατηγορίες είναι μέσα στο μυαλό μου και δεν σημαίνουν ότι είναι ίδια.

[SIZE=“4”]Queensryche - Fates Warning - Dream Theater[/SIZE]
Γενικά οι προγκ-πάουερ μπάντες (ναι οι DM δεν είναι) με φωνές ωδείου, όσο καλή μουσική και να χουν δεν αντέχω με τίποτε τους τραγουδιστές.
Οι DM επίσης με απωθούν και λόγω του attitude “γαμάμε και τα κάνουμε όλα μόνοι μας, παίζουμε και τζαζ αν λάχει, γράφουμε στίχους, και φυσικά και πραγωγή μόνοι μας”.
Μετά θα κάνουν κουοτ ίσως hokam, dyingfreedom, outshined και θα μου την πουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας αλλά δεν πειράζει, στον πρώτο τα χω πει πολλάκις :Ρ

[SIZE=“4”]Machine Head - Lamb of God -Trivium, λοιπές american new metal μπάντες-, metalcore ή " μπαίνει το ριφφ, βγάζουμε μια κραυγή αρχικά, μπρούταλ και μελωδικά ρεφραίν, βίντεο με κακία ή γκομενάκια"[/SIZE]

Οι πρώτοι είναι ενοχλητικοί στα φωνητικά, και μονοδιάστατοι σαν μουσική, όπως και οι 2οι.
Δεν θα ξαναβγούν Pantera, τελείωσε.
Μ’αρέσουν διάσπαρτα κομμάτια αλλά ολόκληρος δίσκος δεν παλέυεται με τίποτα.
Οπως βαρετή είναι 3η κατηγορία, ίσως 4-5 φορές περισσότερο με το ενοχλητικό δήθεν,
ακούγονται τόσο ίδιες μεταξύ τους οι μπάντες.
Και τους Trivium τους έχω δει και από κοντά και μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

[SIZE=“4”]In Flames - Soilwork - “τέτοια φάση σουηδικού μεταλ”[/SIZE]
Άπαπα, παπά πα παπαπά.

[SIZE=“4”]Τhe Haunted[/SIZE]
Γιατί είναι κορυφαίοι, γιατί, πορωτικοί είναι αλλά δεν με συγκίνησαν ποτέ.

[SIZE=“4”]Muse[/SIZE]
Προσπάθησα να ακούσω δίσκο μια, δυο αλλά δεν πήγαινε άλλο και σταμάτησα την προσπάθεια.
Αν βάλει κάποιος σε αμάξι να ακούσω , δεν έχω πρόβλημα αλλά ξέρω ότι προσωπικά δεν θα βάλω ποτέ να ακούσω.

Aπό κει και πέρα οι Scorpions δεν μ’αρέσουν λόγω φωνής, έχω πάψει να σέβομαι τις τωρινές κινήσεις τους, σέβομαι το παρελθόν και μόνο.
A και πραγματικά αντιπαθώ post rock μπάντες με “όμορφη μουσική”.

το φωνές ωδείου δεν το πιάνω

επίσης αυτό για τους DT, ότι γράφουν και στίχους μόνοι τους, νομίζω συμβαίνει στο 99% των συγκροτημάτων (διόρθωσε με για το ποσοστό, αν κάνω λάθος)

Για τις φωνές, πιστεύω είναι κατανοητό ποιες δεν μ’αρέσουν.
Αυτό το πολύ άψογο, με τις οκτάβες, το απλησιάστο, το σπουδαγμένο ρε παιδί μου, δεν κατέχω μουσικές σπουδές να το περιγράψω.

Για τους στίχους, έπρεπε να γίνω πιο σαφής, εννοείται ότι όλες οι μπάντες γράφουν τους στίχους, εδώ είναι λίγο άκυρο που το λέω από πλευράς δεν έχω ιδέα και δεν με νοιάζει τι γίνεται στο στρατόπεδο της μπάντας, αλλά και κει μου βγάζουν ένα “γράφουμε στιχάρες, πιανόμαστε με διάφορα θέματα”.
Ντάξει άκυρο που το λέω, αλλά γενικά μου βγάζουν ότι έχουν το αλάθητο.

Υπερβολες!!![-X
Tοτε Madonna, Gaga τι ειναι?

ον τοπικ
Θα συμφωνησω με Bleedin, Pixies ουτε στο ελαχιστο δεν φτανουν τους Nirvana.8)

Άντε στον Λαμπρί να το καταλάβω, αλλά στους άλλους δύο είναι απλά έμφυτο, δεν έχει σχέση με ωδεία και σπουδές.

Στα 00ς βγάζουν όντως μια τέτοια εντύπωση κάποιοι στίχοι των θήατερ, αλλά αν διαβάσεις τους στίχους του awake π.χ. μια χαρά ανθρώπινοι είναι και το ότι είναι και καλογραμμένοι δεν νομίζω να είναι αρνητικό

Γενικά πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί οι θήατερ βγάζουν σε πολύ κόσμο αυτό που λες για το αλάθητο. Μάλλον σαν γνήσιοι επίγονοι των Yes έπρεπε να τα κληρονομήσουν όλα.