Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Tool και τα περισσότερα τραγούδια Opeth.

μην τους ακούς ρε…εδώ εμένα με κράζαν επί μια σελίδα επειδή είπα ότι το battle hymns είναι σκατά :stuck_out_tongue:

μερικά πράγματα μας ακολουθούν για πάντα :stuck_out_tongue:

Και γω Manowar θα πω …Οχι γιατι δν με αρεσει η δισκογραφικη τους δουλεια ,μια χαρα ειναι και καποια απο τα τραγουδια τους γ…νε απιστευτα αλλλα πιστευω πως ειναι αρκετα ψευτικοι και πως θεωρουν το κοινο τους δεδομενο και αραδιαζουν σε ολους τις ιδιες π…ες στην γλωσα τους.Τι να κανουμε προσωπικη γνωμη ειναι αυτη…

μόλις τελειώσω από το γραφείο πάω σπίτι να πάρω το τσεκούρι και έρχομαι για όλους σας.

:p:p:lol:

πονάει η [B]ΑΛΗΘΕΙΑ[/B] :stuck_out_tongue:

η αλήθεια είναι στους manowar:papas:

8)8)8)

Βασικά δεν έχω πολυακούσει manowar ,αλλά ότι άκουσα δεν με τρέλανε κιόλας. Δηλαδή το Battle Hymns μου φάνηκε συμπαθητικό και το The Triumph of Steel κάπως βαρετό αν εξαιρέσεις μερικά καλά κομμάτια. Στο Achilles, Agony and Ecstasy με πήρε ο ύπνος.
Θα κάνω καιρό να τους ξανακούσω .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ???

[SPOILER]κλεμμένο το ξέρω :lol:[/SPOILER]

Είστε off topic κύριοι! Εντελώς!!

Εδώ μιλάμε για ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ καλλιτέχνες που δε σας αρέσουν! Διαβάζουμε κάνα τίτλο πριν απαντήσουμε! Ήμαρτον! [-X

:stuck_out_tongue:

αυτό πρέπει να πόνεσε πιο πολύ απο τα πόστ μας πραγματικά 8O

Και μετά από αυτό ο Elric θα έχει πάθει σίγουρα καρδιακό , καθώς δεν παρατηρώ άμεση αντίδραση. :stuck_out_tongue:

Lord of battle I pray on bended knee conquest by the rising sun…
I’ll wait for thy command with flame and blood at hand…

όπως καταλαβαίνετε περιμένω εντολή από άνωθεν για να πάρω εκδίκηση :lightsabre:

Ρε συ Έλρικ άσε τους αδαείς στη μακαριότητά τους…

Κάνε ό,τι έκανα κι εγώ. Που διαβάζοντας τα τελευταία ποστ απλά έχωσα Hail to England και τώρα ακούω και χαίρομαι. Τί να καταλάβουν!

Εγώ δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ Manowar…αλλά απ’το όνομα δε μου κάθονται καλά χμμ…:-k8)

ο γράκχος έχει δίκιο. μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που λένε και οι χριστιανοί.
κάντε κλικ και ακούστε πως παίζεται το αληθινό heavy metal. από πολεμιστές για πολεμιστές.

i rest my case. πάω να αλοιφτώ με λάδι και να κυνηγήσω ελάφια στο μπαρουτάδικο.

Τι πολεμιστές λες; Αυτοί δεν είναι κάτι τύποι με γούνινα βρακάκια; :oops:

αυτό!

αν δεν έχετε ακούσει δεν πρέπει να έχετε γνώμη. :stuck_out_tongue: αν έχετε ακούσει και δεν σας άρεσαν οκ γουστα είναι αυτά αλλά WTF???