Oι θεοί είναι με το μέρος του Quorthon,αφού τον υπηρετούν.
και ατσίδας μαζί μη σου πω
Ποιούς είπε ήρωες με κολάν τους Pantera, τους Manowar ή τους Judas Priest;
Ο Γρακχος λογικα εννοουσε τους τιτανομεγιστους Priest(επειδη ειπε και RIP λογω αποχωρησης του ΚΚ) που οι Μanowar σε συγκριση με τους Priest δν φτανουν ουτε να γυαλισουν την καλαφρα του Metal God Halford…:!:
Μπαααα αυτοί οι 2 ήταν Einstein σε σχέση με τους κολανοφόρους κ τους στίχους τους…
οι manowar δεν υπηρετούν κανέναν. έχουν μόνο υπηρέτες.
γένους θηλυκου με συγκεκριμένες αναλογίες.
Edit: ο γράκχος προφανώς και εννοεί τοςυ bathory, ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά guys!
θα συνέχιζα τη πλάκα αλλά τρομάζω γιατί βλέπω σιγά σιγά οτί όντως υπάρχουν άτομα που νομίζουν οτί μπορεί να πει κάποιος στα σοβαρά epic τους priest και τους pantera
Δηλαδή δεν μπορούσε να πει rip λόγω Quorthon ξέρω γω.
Bathory ρε!!!
Σιγά τους άντρες (manowar) :!:
Ο Quorthon ήταν (είναι και ΘΑ είναι) ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ :!:
Mπράβο Illuvatar!!!
no more
Αυτό ήταν flame!
Είμαι πολύ περήφανος…
Πάμε παρακάτω… Πείτε κάναν άλλον τώρα. Ας πιάσουμε Slipknot
Για κορυφαίους καλλιτέχνες μιλάμε ρε μαλάκα.
Χίλιες φορές manowar παρά slipknot ξέρω γω.
συνάδελφε, έχουμε μία συζήτηση στα πλαίσια του τόπικ περί καλλιτεχνών που είναι κορυφαίοι και που μερικοί άνθρωποι με διαταραγμένη προσωπικότητα και προσωπικά προβλήματα σε το αναγνωρίζουν. είναι καθήκον μας σας συνανθρωποι να τους αξηγήσουμε το λάθος τους και να τους βάλουμε στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αλήθειας.
[SPOILER]άναψα και τσιγάρο.τόσο πολύ απολαμβάνω τυ συζήτηση.μπορείτε να συνεχίσετε8)[/SPOILER]
Δεν έχεις κ άδικο…
Πας και συγκρίνεις τώρα κι εσύ…
Εμένα οι Μetallica δε μ’αρέσουν ιδιαίτερα!!
http://www.youtube.com/watch?v=BRXAih1vOY8
Για να τελειώνει η κουβέντα με τους manowar άκου αυτό και κάνε προσευχή στο θεό Quorthon για άφεση αμαρτιών.
Εσύ καλά το πήγαινες… Αλλά μέχρι ενός σημείου μικρή! :lightsabre:
Ναι Τζιμάκο τώρα που το λες…
[SPOILER]ΔΕ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ :p[/SPOILER]
Sorry που σας χαλάω το χαβαλέ αλλά τραβάτε να ρωτήσετε όλους τους Bathoriκούς επικομπλακάδες, επικοντουμάδες που περιμέναν τον Quorthon να κλέψει το εμβατήριο του Blood Of My Enemies για να το κλέψουν δεύτερο χέρι και οι ίδιοι και να βασίσουν το μισό είδος τους σε “Bathorισμούς”, αν είναι κορυφαίοι και επικοί οι Manowar
Με πρόλαβε όπως πάντα ο Νταρθ.
Ρε κόφτε τα αδερφίστικα και πάτε ακούστε Manilla Road.