Ωραία αυτά για τις επικούρες, αλλά αυτόνε δω τονε γελοίο γιατί δεν τον έδωσε κανείς σημασία;(ή και καμιά σφαλιάρα, ακόμα καλύτερα)
ΠΑΤΑΤΟΥΛΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
Ωραία αυτά για τις επικούρες, αλλά αυτόνε δω τονε γελοίο γιατί δεν τον έδωσε κανείς σημασία;(ή και καμιά σφαλιάρα, ακόμα καλύτερα)
ΠΑΤΑΤΟΥΛΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
μάλλον γιατί με τις δηλώσεις του δε τον παίρνουν στα σοβαρά πλέον
Πέστα ρε γιατρέ! Με τους Manowar κ κάθε αδερφούλα με κολάν…
με κολάν, γούνα ΚΑΙ λάδι! μη ξεχνάς τα βασικά:!:
Φίλε καλοί οι Manowar, καλοί και οι Bathory, αλλά δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα φρύδια του Shelton. Και οι 2 μαζί μια τρίχα.
Aκούστε μανίλλα ρε, το έχει πει κι ο Fenriz!
Ε καλά μαστουρωμένος θα ήταν ως συνήθως… Τον είδαμε κ στο ντοκυμαντέρ
Για να σοβαρευτούμε λίγο, υπερθεόθεοι οι Μανίλλα, στην all-star πεντάδα του έπικ, αγαπάμε, λατρεύουμε κτλ. κτλ., αλλά τις δύο κορυφές που λέγονται Manowar και Bathory τις βλέπουνε με κυάλια.
τόση ώρα τα λέτε δηλαδή σοβαρά όλα αυτά??? 8O8O8O8O8O8O8O8O8O8O
Θα το πω αυτό κι ας με κράξετε…:twisted::twisted:
[SPOILER]
Και στους Motorhead κάτι δε μου κόλλαγε… [/SPOILER]
70 ποστς και ουσιαστική συζήτηση υπό το μηδέν. καλός ο χαβαλές μέχρι και το 4ο-5ο ποστ, όχι στο 70ο. Μην ξαναλέμε τα ίδια παρακαλώ. Επίσης όταν κάποιος λέει ότι “ο τάδε δεν μου αρέσει” καλό θα ήταν να γράφει από κάτω 2-3 πραγματάκια που δεν του αρέσουν στον τάδε. Τουλάχιστον θα υπάρχει αφορμή για συζήτηση.
Βασικα αυτο θα ειναι πολυ μεγαλο λαθος απο μεριας σου, γιατι και εγω ετσι ξεκινησα, με Battle Hymns και Triumph Of Steel, τα οποια απλα μου αρεσαν. Η πραγματικη ομως Αληθεια και Πορωση ηρθε με τα προηγουμενα του Triumph…
Ουφ μωρέ με τα δήθεν σας… Μη δείτε να γίνεται λίγος χαβαλές… Λες κ δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι σοβαρό μετά απ’αυτά κ να δοθεί αφορμή για συζήτηση. [-X
Γιώργο το γάμησες. Μαζί με τα σπαμ ποστς έσβησες και κάμποσα ουσιαστικά, που δεν υπήρχε λόγος. Δε λέω για δικά μου, π.χ. του Νταρθ ήταν μια χαρά ουσιαστικό ποστ.
εεε sorry:) με έπιασαν τα νεύρα μου λίγο με τόσα ΑΚΥΡΑ ποστ. ήμαρτον. επιστρέφουν άμεσα.
Ας κάνω τώρα άλλη μια προσπάθεια. Ελπίζω να μην το μετανιώσω αν και δεν άκουσα μόνο αυτούς τους δύο δίσκους.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Illuvatar αν δε λυγίζεις μ’ αυτό,
πες ρε jim τα σοβαρά ποστς να τα δω και εγώ δλδ. Εκτός από 3-4, τα υπόλοιπα απλό spam. 70 ποστ είναι 7 σελίδες. Πες μου ένας που θέλει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση, αν θα κάτσει να διαβάσει 7 σελίδες για να γράψει μετά κιόλας…
γράκχε, χωρίς να το λέω εριστικά, δε νομίζω οτί είναι έτοιμος να το ακούσει Αυτό
Ρε συ εκατόν εξήντα τόσες σελίδες έχει το τόπικ… Οι 7 σε μάραναν ή μάραναν τον καθένα που θέλει να γράψει; Και στην τελική ΠΟΣΟ ξενέρωτος πρέπει να’ναι κάποιος που δε θα γουστάρει ΚΑΝ το χαβαλέ ειδικά σε ένα τόπικ σαν το συγκεκριμένο; Ενδείκνυται για χαβαλέ, σόρρυ κιόλας…