Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Nonsense, Αυτό ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα.

Πες μου μία ποιους δίσκους να τσεκάρω.
Παίζει να αλλάξω γνώμη μιας και πάει πολύς καιρός από τότε που τους πρωτοάκουσα.

δε το λέω από την άποψη οτί μόνο “εκλεκτοί” και καλά το ακούνε, αλλά το αυτί του δε το σηκώνει ακόμα:!:

Noooooow you’re talking. :smiley:

Κατά σειρά Into Glory Ride, Hail to England, Sign of the Hammer.

έντιτ
Έλρικ όπως βλέπεις διαψεύδεσαι οικτρά. =Ρ

προτείνω να μετονομαστεί ο τίτλος του thread σε “κορφαίοι”. drop ύψιλον. :razz:

on topic: δε μ’αρέσουν οι manowar.
οκ τώρα γράκχους? :stuck_out_tongue:

ε into glory ride, hail to england, sign of the hammer. και αν σ’αρεσουν πηδας το fighting the world και πας στο kings of metal.

φτου, δεν προλαβα

Σβήστε το σπαμ ποστ του χίπστερ.

Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω εκπαιδευμένο αυτί για να ακούσω manowar.

ούτε λίγο έξυπνος δε μπορώ να το παίξω γμτ :stuck_out_tongue:

Ε, εσύ, έλα να σε βλέπω ζωηρό, άσε τα ρόκινς και τράβα ν’ ακούσεις το Into Glory Ride. Και μετά πάρε δέκα κάμψεις.

jim οκ ρε εγώ είμαι ξενέρωτος. Εδώ με λένε Γιώργο. Το πιο ξενέρωτο όνομα ever ξέρω γω (στο mood nonsense του γράκχου). Επίσης τράβα σε όλα τα topic εδώ και σπάμμαρε. Για χαβαλέ πάντα. Να δω μετά αν θα έρχονται 2-2 τα reports ή 10-10. Είμαι περίεργος. Όσο ανάλαφρο και να είναι το thread σε σχέση με τα υπόλοιπα, δεν παύει να είναι στο μουσικό κομμάτι.

Εγώ σα να βλέπω να σπαμάρουν κ πάλι… Για δείξε μου τα σοβαρά πόστ πάνω απ’το δικό σου αυτή τη στιγμή. :wink:

Τζιμάκο έχεις πιεί ξέρω γω; :lol:

Δε σπαμάρουμε, δείχνουμε στον νεανία Illuvatar Το Δρόμο Της Αλήθειας.

Ναι ρε παιδί μου… Δίκιο έχεις :stuck_out_tongue:

Μηπως να ξεκινουσε με Kings Of Metal που ειναι και πιο βατο ?

Μη λες βλακείες.

illuvatar βάλε στο repeat το blood of my enemies και λιώστο. αυτό είναι το epic metal. απλό, ιδιοφυές, με αυτό το τέμπο και αυτή τη riffαρα που έχουν γραφτεί μετέπειτα 10000000 παρόμοια.

Ναι, τα πιο προγκρέσιβ είναι καλύτερο να τα αφήσει για πιο μετά.

χοχοχο

Κακία.:stuck_out_tongue:
Δεν ακούω μόνο προγκρέσιβ ρε γαμώτο.