και μια που λέμε για progressive (να είμαι και οντοπικ) θα δηλώσω χωρίς ντροπή οτί δε μαρέσουν οι theatre
of tragedy?
Για κορυφαίους λέμε.
Για όποιον γουστάρει έστω και ΕΝΑΝ οποιοδήποτε δίσκο επικού μέταλ και ισχυρίζεται ότι δε του αρέσουν οι Manowar ισχύει ένα από τα παρακάτω
α) Έχει ακούσει 1-2 λάθος κομμάτια και έχει βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα
β) Έχει ακούσει επιδερμικά αρνητικά προκατηλειμένος από ένα σωρό τρίβιαλ μαλακίες που κυκλοφορούν στον κόσμο
γ) Είναι γκόμενα με ρόζ τοίχους στο δωμάτιο και αφίσες I love Patty
δ) Δεν έχει ίχνος χιούμορ
ε) Είναι δήθεν
στ) Είναι καθυστερημένος
ζ) Είναι άνω των 25 και παρθένος
Όποιος κάνει λόγο για Guilty Pleasure είναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ
Το τυπώνω σε αφίσα και το χαρίζω στον Jim όπως είναι.
:lol:
Έλα θα μας τα σβήσουν πάλι… Γελάω αλλά έχω ξενερώσει [-X
Παιδιά, ήμαρτον ε. Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί σε αυτό το τόπικ για ένα κάρο συγκροτήματα, αλλά για ποιό συγκρότημα φυσικά έπρεπε να ξεστρατίσει το θρεντ και να ακολουθήσει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο της δόξας? Για τους Manowaaaar, για ποιούς άλλους.
Λοιπόν, μιλάτε για τους Manowar στο δικό τους θρεντ στο εξής αν θέλετε να προτείνετε δίσκους, να κάνετε αυτιά να ιδρώσουν και άλλα όμορφα. Δηλαδή να διαβάζουμε ένα κάρο σελίδες μόνο για τους Manowar εδώ δε λέει.
Αυτά, end of spam στο εξής. Σα να ακούω τους θεούς της Βαλχάλλα να λένε πόσο ξενέρωτος είμαι.
αφού οι Θεοί είναι περίπτωση, τι να κάνουμε
δε γίνεται να τους αντιμετωπίσουμε σαν ένα κανονικοί συγκρότημα:!:
Άκουσα τα Into Glory Ride και Hail To England τα οποία τελικά αποτελούν τεράστιες δισκάρες. Για κάποιο περίεργο λόγο κάποτε δεν μου πολυάρεσαν . #-o
Δηλώνω μετανιωμένος .:roll:
Αυτη η ‘‘αγανακτισμενη’’ διαπιστωση εχει γινει πιο νιανια κι απ’το ιδιο το manowaroflame παντως.Και δε βοηθαει κιολα καπως.
Χαχαχαχα. Που την είδες την αγανάκτηση? Προσωπικά το διασκεδάζω όταν βλέπω πως για τα ίδια 2-3 συγκροτήματα πάντα γίνεται ο χαμός στο φόρουμ. Νιανια-ξενιανιά η διαπίστωση, ισχύει, λίγη αυτογνωσία απο τους φαν δε βλάπτει. (και το λέει κάποιος που του αρέσει το συγκρότημα).
Λοιπόν, τι λέτε, πάμε για άλλον ένα γύρο 10τόσων σελίδων τώρα, ή θα πάμε λίγο παραπέρα απο τους Manowar?
Γι’αυτο το βαλα σε εισαγωγικα μωρε,εννοω οτι παντα καποιος στο τελος θα ρθει και θα το πει.Και οχι δεν ισχυει,το ‘‘Σκανδιναβια’’ τοπικ ψιλοξεστρατησε για Χαμερφολ πχ.2 αιρετικουληδες γιουζερς(η που βαριουνται)φτανουν για flame ακομα και για Abba.Κι εδω που τα λεμε ειναι η φυση του θρεντ τετοια: βλασφημιες–>κυρηγματα κι ετσ,let it be.
Αυτό που συμβαίνει με τους Manowar δε συμβαίνει εύκολα με άλλα συγκροτήματα, ακόμα και αν ισχύει αυτό που λες, οτι για το οποιοδήποτε γκρουπ 1-2 αιρετικοί αν εμφανιστούν αρκούν για να ξεκινήσει flame.
Αλλά (μιλώντας και απο την οπτική των mods) προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τα ατελείωτα flame και spam ειδικά σε θρεντ που αναφέρονται στους Manowar. Τώρα είχαμε αυτό. Πριν δυο μήνες το θρεντ της συναυλίας τους (όπου πάλι σβηναμε). Παλιότερα το θρεντ του συγκροτήματος. Όχι, δεν γίνεται το ίδιο με τους Hammerfall (με την Lady Gaga ίσως :P).
Λοιπόν, hail to the brothers of metal και τα λοιπά, peace, πάμε παρακάτω τώρα… (ελπίζω να μη ξεκινήσει πάλι διάλογος περί Manowar με αφορμή τα τελευταία ποστ, ή έστω, πηγαίνετε στο θρεντ τους αν θέλετε)
Τι συζητατε ακομα εσεις οι αποπανω, ολη η ουσια ειναι το οτι το παλικαρι [B]ενιωσε ManowaR [/B]τελικα. :thumbup:
O αγωνας δικαιωθηκε.
Να αποδοθεί και κάνα κρέντιτ σ’ αυτόν που τον έστρωσε όμως ε. 8)
από εδώ και πέρα θα είσαι γνωστός ως: “ο γράκχος ο μεταλαμπαδεύσων την Αλήθεια”
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Πάμε άλλη μια φορά:
[SIZE=“4”][B]Dream Theater - Fates Warning - Queensryche[/B][/SIZE] και χθες πρόσθεσα και τους [SIZE=“4”][B]Coheed & Cambria[/B][/SIZE] αφού βεβαιώθηκα ότι ο υπερταλαντούχος τραγουδιστής - κιθαρίστας ανήκει στις φωνές που δεν τις παλεύω με τίποτε.
Πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία μη αρέσκειας οι [SIZE=“4”][B]Muse[/B][/SIZE]. Δεν μπόρεσα ποτέ να τους ακούσω. Μόνο το Knights of Cydonia. Στα αυτιά μου ο επίσης ταλαντούχος Bellamy δεν ακούγεται.
Και [SIZE=“4”][B]Scorpions[/B][/SIZE] για την φωνή.
Για τους Σουηδούς τώρα: [SIZE=“5”][B]In Flames[/B], [B]Soilwork[/B][/SIZE] you’re fuckin’ out! που λέει και ο Kenny Powers. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόση τρέλα με τους [SIZE=“4”][B]Τhe Haunted[/B][/SIZE]. Μα με τίποτε όμως… Για [SIZE=“4”][B]Katatonia[/B][/SIZE] έκανα πολλές προσπάθειες, μέχρι που αγόρασα και δίσκους τους. Το[I] Brave [/I]το λατρεύω, το [I]Last Fair [/I]δεν το εκτίμησα. Και το καινούργιο δηλαδή πήγα να ακούσω αλλά δεν τα κατάφερα.
Επίσης [SIZE=“4”][B]Trivium, Avenged Sevenfold, Killswitch Engage, και το όλο new wave of american metal.[/B][/SIZE] Μαζί με τους πρωτεργάτες[B][SIZE=“4”] Machine Head[/SIZE][/B]. Ειδικά τους τελευταίους θα τους έβαζα στο τοπ 5.
Τέλος, οι [SIZE=“4”] [B]Soundgarden[/B][/SIZE] , ξέρω είμαι παράλογος αλλά πραγματικά έκανα προσπάθειες.