Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Χασου.

[SPOILER]Αν και στα περισσοτερα, οχι ολα ομως, αλλα συμφωνουμε.[/SPOILER]

Αυτό ακριβώς…

Σε συγχωρούμε Scourge of God, μόνο γιατί γουστάρεις [B]Alice In Chains[/B]! :stuck_out_tongue:

Για την αρχικη τριαδα + Μασιν Χεντ οντως χασου απ τα ματια μας. Αλλα στα υπολοιπα σωστος :stuck_out_tongue: Και μια ερωτηση, για ποιον πουστη λογο να θεωρουνται οι Μιουζ κορυφαιοι καλλιτεχνες???

Κορυφαίους δεν τους λες. Κατά τ’ άλλα όμως, μια χαρά “πιασάρικη” μουσική έχουν, κι είναι πολύ πιο αξιόλογοι από άλλους τους “είδους”. Τουλάχιστον, έτσι φαίνονται στα δικά μου τα μάτια, τι να πω τώρα! Γούστα είναι αυτά βέβαια… αλλά γι’ αυτό που κάνουν μια χαρά ακούγονται…είπαμε όμως. :stuck_out_tongue:

Εμένα, ας πούμε, αν και δεν τους έχω ψάξει όσο θα έπρεπε,…δε μ’ αρέσουν οι Metallica! :stuck_out_tongue: Γούστα είναι αυτά! Μπορεί να φταίει ότι μου τη σπάει κάτι στον τραγουδιστή, συν του ότι είχε ειρωνευτεί τον Layne των AiC! Ασυγχώρητος… :blow:

BUUUUUUUUUUUUUUUUURN

Eνω οι Coheed and Cambria?

ειχα καρμπον αντιδραση,και λιγο πιο εντονη

Αν και τους εκτιμώ πάρα πολύ για την επιδραστικότητά τους και για το καλλιτεχνικό τους πείσμα, δεν μπορώ να τους ακούσω δευτερόλεπτο. Μου χαλάνε τη διάθεση για κάποιο λόγο, δεν τους “πιάνω”. Ηχεί κάπως “σπαστική” η μουσική τους στ’αυτιά μου, σα νεύρωση στομάχου:p

Ναι αλλά ακούς παραπλήσια μουσική; θα μου φαινόταν πολύ περίεργο για παράδειγμα να το έλεγε κάποιος στον οποίο αρέσουν οι isis.

Έπιασες το παράδειγμα! Ναι π.χ. μου αρέσουν οι Isis. Και παρ’όλο που οι επιρροές είναι προφανείς, θεωρώ ότι τα συγκροτήματα είναι αρκετά διαφορετικά. Oι Isis μου ακούγονται πιο εύκολοι, πιο στρωτοί στη ροή των τραγουδιών τους, πιο εξωστρεφείς. Α και πιο ατμοσφαιρικοί. Ωραίο wall of sound.

…Rolling Stones…τεράστια μπάντα, που πέρα από πολύ λίγα κομμάτια δεν μπορώ να την ακούσω:):!:

Μια απο τα ίδια…

Faith No More…ξέρω ότι οι περισσότεροι εδω μέσα τους προσκυνάτε αλλά εμένα δεν μου έκαναν ποτέ κλικ

Tα ιδια και εδω. Αλλα εχουν γραψει και ενα Paint it black οποτε ρισπεχτ

Γατιά.

οι queen… αν και συμπαθω πολυ τον συγχωρεμενο mercury