Αρειανάρα ρε!

Ε, εσεις απειλη κοιταξτε να μαζεψετε περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο σας απο οτι ειχαμε εμεις στη β’ και αφηστε τις φανφαρες.

Τωρα το τι νομιζαν οι παοκτσηδες, οπως κι η αποψη σου για το ποσους μπορει να κατεβασει ο ΑΡΗΣ στην Αθηνα (που κατεβαζει για πλακα 3.500 σε παιχνιδια πρωταθληματος), ποσως με ενδιαφερει.

Αλλα μου μιλας για κοσμους και ιστοριες ειναι για γελια …πες για βολει αμα θες.

οχι εγω την εχω μεγαλυτερη

Ποσοι πεφτουν ρε crimson idol τελικα, μαθανε οι παικτες ? :stuck_out_tongue:

:lol::lol:

κοιτα… (μην πεις που…:p)

ετσι οπως παιζουν, μαλλον οχι…:?
ειναι πολλοι ξενοι και μπερδευονται…#-o:lol:
μια μερα θα γραψω βιβλιο και θα γελασει και ο καθε πικραμενος οπαδος…

… και ρε σεις… χαλαρωστε…δεν εχει νοημα το ποιος εχει περισσοτερο κοσμο…
μπαλιτσα να βλεπουμε ειναι το νοημα…:wink:

Τρως ομως 2 απο την ομαδα που εχει: 16 ηττες 3 ισοπαλιες και 2 νικες και γινεσαι απευθειας ο μονος που δεν καταφερε να νικησει φετος τον υποβιβασμενο(σχεδον μαθηματικα) ουραγο Πανθρακικο εχοντας του δωσει τους 4! απο τους 9! βαθμους του για φετος.
Οποτε για ξανασκεψου λιγο αυτα τα νουμερα και ελα πες μου αν ηταν χειροτερη η 4αρα που εφαγα απο τα γιαννενα που και ομολογουμενως ειναι καλυτερα απο τον Πανθρακα.

μονο μη κανει καμια κηδεια κανενας πως τον λεγανε τον περσινο? αγκαλι???
φετος ποιος μπορει να ΄ναι?

πιστευω οτι ο αρης φετος θα το παρει το
κυπελλο αν εχει καλο καιρο
δηλ το θεμα ειναι καθαρα
μετερεωλογικο

Όχι απλά είναι έγκλημα να παίζει βασικός συμπτωματικά. Για αλλαγή καλός είναι.

Το νούμερο 8 που λες είναι ο γκαρσία. Αυτός πρέπει να πάρει πόδι εννοείται, 2 χρόνια έχει να παίξει μπάλα ενώ μπορεί. Άντε να επιστρέψει επιτέλους ο Ναφτί να δούμε λίγη σωστή μπάλα.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Πόσο θεός είσαι;;;;

Εσυ απο οσο θυμαμαι εχασες το βασικο σου στοχο με τον τροπο αυτο.

Επισης, ειναι αστειο να συγκρινεις το σαββιατατικο με το ματς στα γιαννενα.

Ο καιρος στα γιαννενα ηταν μια χαρα, το γηπεδο ειναι ετσι για οσους πανε να παιξουν εκει.

Απ’ οσο θυμαμαι, εκει κερδισαμε 0-1.

Αντιθετα, αν δεν κοιμοταν ορθιος ο παπαρας, το παιχνιδι με τον πανθρακα δε θα 'χε ξεκινησει ακομα.

Απο τη στιγμη που δεν εχουμε καλυτερο, ειναι μια χαρα.

Ασε που τα καταφερνει και αρκετα καλα μαλλον.

Συμφωνω και πως για του χρονου θα ‘ναι ιδανικη αλλαγη …να μπαινει στο 70’ ισα για να το παστελωσει και αντε γεια.

Παικταρας ειναι ο Καμπορα ρε !
Τι παραπονο εχετε απο αυτον ??

Σόρρυ που δε σου κάναμε αεροπλανάκι για τα 4 αλλά…Aioniα κομπλεξικός όμως.

Χαίρομαι που θα έχει παιχνίδι μέσα στο βικελίδης. Χαίρομαι πολύ πανόπουλε μου&$#@(%!@$#$@νί.

Ναητσκαη, πόσος κόσμος κατέβηκε πάτρα ενώ είχαμε πέσει και πόσοι οπαδοί άλλων ομάδων θα πήγαιναν.

Παπαρδέλα, παίζει από το 89 να υπήρχε έτοιμο γκρουπάκι στο φέησμπουκ για την πού&@#(*!!@&#τσα της ξάνθης επί Άρη? Σόρρυ =((((

α ρε πανοπουλε τι χουνερια σου εχουμε κανει!!ψοφα τωρα!!

Φέτος οι αρειανοί ξεπερνάνε σε κλάψα για τη διαιτησία άνετα τους πάντες.
Μπροστά τους παόκια και αεκάκια είναι ευρωπαίοι.

Τι κομπλεξικοι θεε μου αυτοι οι Αρειανοι;;;

Εχουν να δουν πεναλτι (με ουκ ολιγες αμφισβητουμενες εναντιον τους) απο 28/02/09 και το κανουν και θεμα.

Βγαινουν οφφσαιντ απο λαθος του αντιπαλου και κατι εγινε.

Το πλεονεκτημα οταν βγαινουν τετ α τετ χανει την υποσταση του, ενω και ενα γκολ επιθετικο φαουλ δεν ειναι και τοσο σημαντικο.

Τι να πεις… [-X

Σταματα συ.

Οι Αρειανοι ειναι λιγοι, και δεν κανουν εκδρομες.

Α, και καποτε υπηρχαν 17.000 γριες. :slight_smile:

σε βρεγμενο δεν τρωτε σιγουρα,σε “στεγνο” ομως?

ΠΑΟΚ-Αρης [SIZE=“7”]4-1[/SIZE]

Δεν θα το έθετα τόσο υπερβολικά αλλά άμα επιμένεις…

:lol::lol:
καλο…
εγω παντως αν δεν εξαφανιστει αυτος ο τυπος που ειναι σε καθε μεταδοση στο χαριλαου αριστερα απο την καμερα με το μαλλι και το δερματινο δεν ξαναπαραδεχομαι τιποτα…
ο τυπος διαμαρτύρεται πριν κανα αρχισει το ματς…:lol:

κάθεσαι να δεις ενα ματς και ο αλλος φορτωνει απο την αρχη…

και επισης το ενα χρονο χωρις πεναλτυ δεν μου λεει και κατι…
δεν λεω οτι δεν εχουν γινει βεβαια…
αλλα οταν ηταν προεδρος της σουπας λιγκας ο πετρος κοκκαλης ο ολυμπιακος δεν ειχε κερδισει πεναλτυ μεχρι να παει απριλιος σχεδον…
θες να υπερασπιστεις και τον ολυμπιακο…? :stuck_out_tongue:
και ξαναλεω…
και φυσικα εχουν γινει πεναλτυ…

:slight_smile:

Ρε παοκτΖη. Έλεος. Σταμάτα να υπάρχεις εδώ. Δεν είσαι και αστείος.

Κρισπ, βάσει φάσεων μπορούμε να λέμε πολλά. Ελπίζω να μη δίνεις ιδιαίτερο βάρος σε ποστ οπαδών όπως ιροναρης που αμφισβητεί και πέναλτι πανθρακικού.

οταν πετας εσυ τις εξυπναδες σου πρεπει να σε υποστουμε…και λες εμενα να σταματησω?με κανες και γελασα βραδιατικα