Ε, εσεις απειλη κοιταξτε να μαζεψετε περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο σας απο οτι ειχαμε εμεις στη β’ και αφηστε τις φανφαρες.
Τωρα το τι νομιζαν οι παοκτσηδες, οπως κι η αποψη σου για το ποσους μπορει να κατεβασει ο ΑΡΗΣ στην Αθηνα (που κατεβαζει για πλακα 3.500 σε παιχνιδια πρωταθληματος), ποσως με ενδιαφερει.
Αλλα μου μιλας για κοσμους και ιστοριες ειναι για γελια …πες για βολει αμα θες.
Τρως ομως 2 απο την ομαδα που εχει: 16 ηττες 3 ισοπαλιες και 2 νικες και γινεσαι απευθειας ο μονος που δεν καταφερε να νικησει φετος τον υποβιβασμενο(σχεδον μαθηματικα) ουραγο Πανθρακικο εχοντας του δωσει τους 4! απο τους 9! βαθμους του για φετος.
Οποτε για ξανασκεψου λιγο αυτα τα νουμερα και ελα πες μου αν ηταν χειροτερη η 4αρα που εφαγα απο τα γιαννενα που και ομολογουμενως ειναι καλυτερα απο τον Πανθρακα.
Όχι απλά είναι έγκλημα να παίζει βασικός συμπτωματικά. Για αλλαγή καλός είναι.
Το νούμερο 8 που λες είναι ο γκαρσία. Αυτός πρέπει να πάρει πόδι εννοείται, 2 χρόνια έχει να παίξει μπάλα ενώ μπορεί. Άντε να επιστρέψει επιτέλους ο Ναφτί να δούμε λίγη σωστή μπάλα.
:lol::lol:
καλο…
εγω παντως αν δεν εξαφανιστει αυτος ο τυπος που ειναι σε καθε μεταδοση στο χαριλαου αριστερα απο την καμερα με το μαλλι και το δερματινο δεν ξαναπαραδεχομαι τιποτα…
ο τυπος διαμαρτύρεται πριν κανα αρχισει το ματς…:lol:
κάθεσαι να δεις ενα ματς και ο αλλος φορτωνει απο την αρχη…
και επισης το ενα χρονο χωρις πεναλτυ δεν μου λεει και κατι…
δεν λεω οτι δεν εχουν γινει βεβαια…
αλλα οταν ηταν προεδρος της σουπας λιγκας ο πετρος κοκκαλης ο ολυμπιακος δεν ειχε κερδισει πεναλτυ μεχρι να παει απριλιος σχεδον…
θες να υπερασπιστεις και τον ολυμπιακο…?
και ξαναλεω…
και φυσικα εχουν γινει πεναλτυ…