Αρειανάρα ρε!

Καλα εδω δεν ειχαν δειξει το Θαραγοθα-Αρης…δεν μου φαινεται παραξενο…

κανεις αλλος εχει αγχος ή μονο εγω???

Θα μας συνοδεύσει στα ξένα και ο Νικολαϊδης, ο αργυρος ολυμπιονίκης του Ταε Κβον Ντο που είναι αρειανάρα. Έτσι ρε αρρώστια!

Αυτόν να πάρουμε για χαφ. Μαζί με Νέμπε Νατσο να ρίχνει και αυτός τις ψιλές του

E ολα ανοιχτα ειναι,αλλα εχουμε αρκετα γρηγορη και ικανη επιθετικη γραμμη αρα το βλεπω να σκοραρουμε.
Στην αμυνα με τον ανετοιμο Ροναλντο και τον κατα συνθηκη σεντερ μπακ Γιαχιτς δεν ξερω τι θα γινει…
Αν βαλουμε γκολ παντως λογικα περναμε,μετα πρεπει να φαμε 3 για να μεινουμε εξω.

Αφου δεν τους πεταξαμε ατ λιστ 2 γκολακια στο 1ο ημιχρονο καλα να παθουμε…αγχος τωρα…αλλα ΑΡΗΣ εισαι:lol:

Τον Νεμπε σιγα σιγα να τον ξεχασουμε…ευχαριστουμε αλλα τα υπολειματα της Β εθνικης να την κανουν σιγα σιγα…

Νταξει μωρε ειναι και αρχηγος και χρησιμο αμυντικο χαφ,αλλα δεν ειναι και για βασικος.
Αμα τραβαει τοσο μεγαλο ζορι ας φυγει,τι να κανουμε.

Τελευταια στιγμη λυτρωση.Ευτυχως.

“Η ΕΤ3 θα είναι το κανάλι που θα μεταδώσει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το παιχνίδι της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα με τον Άρη. Το κρατικό κανάλι ήρθε σε συμφωνία με την κρατική κροατική τηλεόραση κι έτσι οι φίλοι των ?κιτρίνων? θα δουν τηλεοπτικά την αγαπημένη τους ομάδα.”

http://www.metrosport.gr/?p=3154

natso garcia θεικο γκολ.Το καλυτερο αυτογκολ εβερ

σαδκσαδξσακδκδξσδξαδξδ ξενερωσα.

Μπηκε ο Σκορδας ή ο Πριττας και εκαναν παραπονα?

αυτο…

Πφ καλύτερα να μην το έδειχνε [-X

Α και να το πω τώρα που χάσαμε. Αυτός ο Πρίττας ΟΠΟΤΕ τον έχω δει να παίζει με τον ¶ρη είναι τραγικός λέμε. Ρε αυτός φοβάται την μπάλα, δεν ξέρω τι να πω.

Κατά τ’ άλλα ντάξει ήταν μια άσχημη/άτυχη βραδιά. Κρίμα. Παρόλα αυτά το μέλλον στο πρωτάθλημα είναι πολύ αισιόδοξο.

Ο Ερνάντεθ μας κατέστρεψε σε αυτό το ματς!Τι να πρωτοπείς για τον Κόκε που ήταν μόνος του και έχεις 3 επιθετικούς στον πάγκο, για την αλλαγή Χαβίτο με Κάλβο που ουσιαστικά κράτησε το ίδιο χαζό σύστημα?

Στον Ηρακλη επαιζε μπαλαρα παντως.
Φερτε τον πισω ρε !!

Ενσταση θα πραγματοποιησει η ΠΑΕ Αρης για την επιτευξη του πρωτου γκολ της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα,καθως οι κιτρινοι ισχυριζονται πως η μπαλα οταν πηρε υψος στη φαση του πρωτου γκολ χτυπησε στα καλωδια του ρευματος

Πηγη: http://www.metrosport.gr/?p=3754

:lol::lol::lol::lol:

Πλακιτσα…μη το παρει κανεις στα σοβαρα

Συμφωνησαμε με τη Βαλενθια για λυση συμβολαιου με τον Ρεγκεϊρο και απο δανεικο τον πηραμε τελικα με ελευθερη μεταγραφη,υπεγραψε σημερα συμβολαιο μεχρι το 2012.
Πολυ καλη κινηση.

Τελικα εγινε η μεταγραφη του Ισπανου μεσου που ακουγοταν,την τελευταια στιγμη κυριολεκτικα.

Σε συμφωνία με τον 25χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο Βίτολο ήρθε ο Άρης. Ο παίκτης άνηκε στη Ράσινγκ Σανταντέρ, όμως έμεινε ελεύθερος κι έρχεται αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει. Πρόκειται για ένα «μηχανάκι» που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «κίτρινων», ο οποίος πέρσι έπαιζε δανεικός στη Θέλτα, ενώ ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας.

Ύψος: 1,72 μ.
Βάρος: 66 κ.
Θέση: Αμυντικός μέσος
06/2001 έως 06/2005: Τενερίφη 69 συμ. - 9 γκολ
07/2005 έως 07/2007: Ράσινγκ Σανταντέρ 66 συμ.
07/2007 έως 07/2008: Θέλτα 33 συμ.

καναν Ελληνα θα παρετε???

Να τον κανουμε τι?Να κλωτσαει ποδια και αερα?

Αυτός ο Χαβίτο φαίνεται και γαμώ τα παιδιά. Παίζει να είναι και metal το άτομο, όπως και νά’ναι είναι φάτσα.:!:

Μετριοι,ειδικα στο 1ο ημιχρονο.Η αρχικη ενδεκαδα δεν ηταν η καταλληλη για να ανοιξει την κλειστη αμυνα του Λεβαδειακου.Αυτο φανηκε και απο το οτι τα γκολ τα βαλαν οι 2 αλλαγες.
Η εισοδος του Βλονταρτσικ μετρησε παρα πολυ παντως.Σε οποιο ματς τον εχω δει εχει διαψευσει τις αρχικες μου προβλεψεις(οτι ειναι τραγι δηλαδη).Πολυ καλος και ο Κοκε,τιποτα το ουσιαστικο απο Ζεντιλ και Ρεγκεϊρο ομως(ισως εφταιγε και το οτι ο Κικε εβαλε τον Ρεγκεϊρο να παιξει για 1μιση περιπου ημιχρονο κεντρικο χαφ,κατι που δεν ειναι ο ανθρωπος…).