Αρειανάρα ρε!

τι δεν καταλαβες?

To post σου που εκφραζεις την “αγανακτηση” σου.

απλως αυτο το “μωρη” εκτος του οτι το χρησιμοποιουν οπαδοι αλλης ομαδας ειναι κ λιγο υποτιμητικο για την ομαδα μας…

δεν θα αποκαλουσες την κοπελα σου που αγαπας “τι ομορφη που εισαι μωρη Μαρια”:smiley:

αυτο μωρε…κολλημα μου ειναι…

Mόλις το πες, αλλά στο αρσενικό του :roll:

:lol::lol:

ναι αλλα μπορεις να πεις “ασε μας μωρε μανα”

αν πεις “ασε μας μωρη μανα” δυσκολα τα πραγματα…

τελος παντων…

ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΑΑΑΑΡΑ!!!

καλα γιούχου. εχουμε προβλήματα εχει κ το παλληκάρι το μωρή!!! ΜΑΛΙΣΤΑ Τ Ο ΚΟΨΑ!!!

[SIZE=“5”]ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Ο φόβος της βροχής πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο φόβος του τερματοφύλακα πριν από το πέναλντι, ο φόβος να εκφραστείς στην κερκίδα σου με τον τρόπο που γουστάρεις… ένας οπαδός του ΠΑΣ δικάζεται την Τετάρτη 15-10 για καπνογόνο…

σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

Θλάση υπέστη ο Ρεγκέιρο.
Φακ

Ελεος γαμω απο τραυματισμο σε τραυματισμο θα μας πηγαινει?

10 μερες εξω. Γαμησετα.

O Zαχαριάδης στη SportDay τι ζόρι τραβάει με τον Άρη και κράζει σχεδόν καθημερινά ποδόσφαιρο κ μπάσκετ?

:lol:

To ειχα πει πριν μερικα ποστ και γω αυτο.

Πρεπει να ειναι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου! Βγαζει κομπλεξ και πληρωνεται!

Γιατι τι λέει;

Παρε ενα δειγμα…

Καλά να δείς ολα αυτά τα…δε κανει να βριζω κιόλας γαμώ τη καταστολη μου, τα παλιοπαιδα μωρέ καταλαβες, έτσι κ αρχισει κανα σερι νικών. Τους έχουμε μάθει μωρέ! ΑΡΗΣ ΡΟΚ Ν ΡΟΛΛ ΒΡΕ!

Ξες όλοι αυτοί για το καλό της ομάδας τα λένε

Κ οκ επίπεδο τώρα…Δε μας χέζεις σε άρθρο…Γιούχου

Δε γουσταρω να μου γλυφουν τα αυτακια, αλλα απο την αλλη δεν μπορει να γραφει κριτικη για ενα παιχνιδι λες και ειναι ο θεος ο ιδιος. Βεβαια, απο ολους τους δημοσιογραφους, ειναι ο μονος αν δεν κανω λαθος που δεν εχει ουτε καν ενα email για επικοινωνια…

Ρε τι περιμενεις τώρα απο έναν ανύπαρκτο που ξεκινάει με το δε μας χέζεις, ένα άρθρο…νταξ…

Ασε έχουμε δεί τώρα…

Ας πάρουμε καλό αποτέλεσμα μες στον Νιονιο κ οκ στ αρχ…μου μετα…

Μας σπάνε κ τ αρχ…με τα εισιτήρια…

500 τελικα.