Αρειανάρα ρε!

δεν με νοιαζουν τα στατιτιστικα…απλα δες το ματς στο 2ο δεκαλεπτο…μονος του εβαλε τον ολυμπιακο στο παιχνιδι…

τι ειναι αυτα ρε σημερα,τι τραγικα λαθη κανουμε πισω

χαχαχα…
μόνο το δεύτερο βλέπω γιατι ήμουν γήπεδο…ετσι έπαιζαν και στο πρώτο του παναιτωλικου?? ολοι μόνο άμυνα?

στο πρωτο οχι τοσο,προσπαθουσαν να βγαλουν και καμια αντεπιθεση που και που.αλλα εμεις ημασταν τα ιδια σκατα.

Δες εδω ρε μαλακα,τα παιδακια ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ τους τελειως.αντε γαμηθειτε ψοφιμια.

Αυτο.

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

[B][size=4]“Μην ξεντύνεσαι…”[/size][/B]

Ο Μεξικανός πήγε στην πρωινή προπόνηση αλλά δεν του επετράπη να λάβει μέρος.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν θέλησε να πει κάτι στον Νέρι Καστίγιο αλλά αποφάσισε να του δείξει πως έφτασε στα όριά του. Δεν επέτρεψε να προπονηθεί. Ο Μεξικανός μετέβη, ως όφειλε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά μόλις έγινε αντιληπτός από τον Πολωνό τεχνικό αμέσως του δόθηκε η εντολή να μην αλλάξει για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα.

Πλέον ο Νέρι Καστίγιο τίθεται στη διάθεση της διοίκησης, ενόπιον της οποίας θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (23.12), λόγω αγώνα την προηγούμενη, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί του. Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει απαντήσεις για την στάση του ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έδειξε κατά την αλλαγή του.

Όπως είναι φυσικό ο Καστίγιο θα απουσιάσει από τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό με το μέλλον του να είναι δυσοίωνο.

Aντε παλικαρι μου κοψε κωλους μπας και δουμε προκοπη.

Παιρνουν μπουλο τα μαλακιστηρια Ιακομπ,Καστιγιο,και ελπιζω κατι παρομοιο να γινει και με τον ανυπαρκτο και αδιαφορο Σολτανι.

Αλλα με ξενερωσε η περιθωριοποιηση του Παπαστεριανου,μετα απο αυτη του Πριττα απο τις πρωτες μερες.Αν και λεγεται οτι ο Προμπιερζ το κανει γιατι και οι δυο τον παιζουν στις προπονησεις.

Γενικα παντως ειναι σωστη η αυστηροτητα του,τετοια ελλειψη παθους,και με τοσο μεγαλη διαρκεια,δεν γινεται να αντιμετωπιστει αλλιως.

Γιατι περιθωριοποιηση του Παπαστεριανου;;; Μια χαρα βασικος δεν ηταν στην Τριπολη;;;

Επισης, σε οσα κανει μεχρι τωρα, με τα μπουνια μαζι του.

Πουλους σε μαλακιστηρια σαν τον Καστιγιο, σε αμπαλους σαν το Γιακομπ, σε μικροβια σαν τον Πριττα, σε αδιαφορους σαν το Σολτανι (που αυτο που εχασε προχτες απλα δεν μπορει να γινει κατα λαθος).

Στον ΑΡΗ πρεπει να παιζουν καποια στιγμη αυτοι ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΡΗ κι αυτο δειχνει να θελει να κανει ο Πολωνος (κραταμε μικρο καλαθι, βεβαια, γιατι ακομα ειναι αρχη).

Αλλα προτιμω να βλεπω την παλταρα τον Τσεζαρεκ να ειναι ετοιμος να κανει εμετο σε καθε ματς απο την προσπαθεια, τους 18χρονους Γιαννιωτα και Κατιδη να κανουν 2-3 απλα πραγματακια που αλλοι βαριουνται να κανουν ή το Φατι να συμπεριφερεται λες και μεγαλωσε στη Χαριλαου.

Μονο ετσι θα ξαναγινουμε ομαδα.

Με παιχτες νεαρους, που θα θελουν να βοηθησουν και να βοηθηθουν απο τον ΑΡΗ.

Κι αν καποιοι απο αυτους ερθουν τζαμπα απο τις ακαδημιες, οπως ξεφυτρωσαν οι πολυ καλοι (μεχρι τωρα) Γιαννιωτας και Κατιδης, θα ειναι ευχης εργον.

ίσως το λεει για αυτό

Με το δεύτερο γκρουπ παικτών του Άρη θα προπονείται στο εξής και μέχρι νεωτέρας ο Μανώλης Παπαστεριανός

ναι γι αυτο το λεω,το διαβασα σημερα.

Συμφωνω μαζι σου παντως,καλυτερα να παιζουν “αγνωστοι” που φτυνουν αιμα,παρα “ονοματα” που βαφουν το νυχακι και φοβουνται μην τους σχιστει κανα καλσον.

???

Ειμαι το ιδιο απορημενος με τον Ανταρη. :-s

Ο Σακης Πριττας ειναι υποδειγμα ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ που ιδρωνει τη φανελα.

Λοιπον, ο Σακης ο Πριττας ειναι (υποτιθεται) Αρειανος και, προσφατως, αρχηγος του ΑΡΗ.

Οταν εχεις αυτη την ιδιοτητα κι η αντιδραση στη μη επιλογη σου στην αποστολη ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ του καινουριου προπονητη ειναι να τον κατηγορησεις ΔΗΜΟΣΙΑ για απαξιωση και ενα σωρο μπουρδες, εισαι μικροβιο για την ομαδα.

Δε συζηταω καν για καποτε που προτιμησε να παιξει Α’ Εθνικη με τον Ηρακλη για 10.000 περισσοτερα ευρω ετησιως, γιατι στην τελικη ειναι επαγγελματιας (ακομα κι αν αυτοαποκαλειται Αρειανος).

Αλλα δεν μπορει ενας παιχτης στα 32, που ειναι αρχηγος στην ομαδα, (υποτιθεται) ενας απο αυτους που την πονανε και ο οποιος εκανε ο,τι σημαντικοτερο στην καριερα του με τον ΑΡΗ να κανει ετσι απλα την ομαδα πουτανα.

Καλη συνεχεια στην επομενη του ομαδα, λοιπον.

Οποία σκληρότης.

Ακομα κι ετσι να 'ναι οπως τα λες με το ωραιο ειρωνικο υφακι σου, πως θα κατσει να ασχοληθει μαζι του ο (καινουριος) προπονητης οταν σε μια βδομαδα φροντισε να τον κραξει δημοσιως;;;

Στην ομάδα μέσα δεν είμαι για να ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε, πάντως τη θέση του Τόχα εύκολα την χτυπούσε κι αν οι (απαράδεκτες) δηλώσεις του είναι το μόνο που τον κρατάνε στο ψυγείο, νομίζω πως ο προπονητής σφάλλει και εξασθενίζει τις όποιες προοπτικές έχουμε. Ίσως πάλι παίκτες σαν τον Πρίττα κ το Λαζαρίδη να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι τέτοιες στιγμές (αυτό με επιφύλαξη)

Πάντως, Αρειανός-ξεαρειανός, λίγη σημασία έχει κ το ξέρεις, εγώ θα θυμάμαι τον Πρίττα σαν μία από τις λίγες περιπτώσεις παιχτών, που μολονότι ήρθε στον Άρη προορισμένος να χαθεί στο συρφετό αμπαλίασης μαζί με κάθε Κουλοχέρη-Κυργιάκο-Κούσα-ΌποιοΌνομαΘες που καμαρώσαμε τα τελευταία χρόνια, αυτός κατάφερε να ξεχωρίσει κ ήταν παρών σε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές μας. Γι’αυτό κ μου έκανε τόση εντύπωση η έκφραση που χρησιμοποίησες.

Δεν ξέρω τι έγινε και ο Πρίττας κατηγόρησε όπως λες για απαξίωση τον Πρόμπιερζ.
Εσείς οι οπαδοί πάντως τον κατηγορήσατε για τις επιλογές του αμέσως μετά το πρώτο του ματς.

Εγώ πάντως, αν ερχόταν ένας (παντελώς άγνωστος κιόλας) μάνατζερ στη δουλειά μου και μου φερόταν άσχημα για τον όποιο λόγο, θα τον είχα ξεφωνίσει παντού επίσης από την πρώτη βδομάδα.

Αλλά πιο πολύ σχολίασα την απολυτότητα της άποψής σου λες και είσαι ο ίδιος ο πρόεδρος του Άρη.

επομενως δημοσιογραφοι που γραφουν “εκτος τοπου και χρονου ο Προμπιερζ”, οπαδοι που τον αποκαλουν ειρωνικα “μουρινιο της Πολωνιας” αφοριζονται και αυτοι ετσι;;

ή μονο ο Σακης απαγορεύεται να τον απαξιώνει;;;

Οι προσωπικοτητες αυτες χρειαζονται εφοσον εχουν την προθεση να στηριξουν την ομαδα σε αυτη τη δυσκολη φαση που περναει.

Απο τετοιους παιχτες, περιμενω πολυ πιο ωριμη σταση απο τους εγωισμους του Πριττα.

Δεν ειμαι προεδρος του ΑΡΗ, αλλα οτι δε θα συνεχισει στον ΑΡΗ ειναι γνωστο, γι’ αυτο και το 'γραψα ετσι.

Αν πληρωνονταν κι αυτοι απο τον ΑΡΗ, αν ηταν κι αυτοι το περιβραχιονιο κι αν τους αγαπουσε εξισου ο κοσμος και περιμενε πραγματα απο αυτους, θα αφοριζονταν.