ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειπα οταν εχασε την ευκαιρια μαλακα :!:
ΧΑχαχαχαΧΑΧΑχαχαΧΑΧαΧΑΧαχΑΧαχαχαΧΑ
Ο Χαβιτο σουταρει. Ω ρε μανα μου. Πρεπει να παγωσουν λιγο το παιχνιδι!
Αμάνννννννν. Θα φάμε πίεση τώρα
Tελικα 1-2 θα ληξει.
Παρ τ αρχιδια μου τώρα…Πάλι ρε πουστι
Παιχτο και στο στοίχημα αν βαστάς…:!:
Εγω ειχα παιξει αυτο (:
Εδωσε τραγικο οφσαιντ! ΕΛΕΟΣ
Ελεος με τους αχρηστους Ελληνες εποπτες ρε μαλακα.Φτανει πια.
Τι χασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:cry::blink:
Το εχουμε.
Το χουμε ε;
Eιπαμε 1-2.
(?)
Νταξ τώρα βριστον
Δυσκολη φάση λεει!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦ ΣΑΙΝΤ
Πολλες “δυσκολες φασεις για το βοηθο” μαζευτηκαν. Κριμα, γιατι η ξανθη αν επαιξε 10 λεπτα μπαλα…
ΕΛΑ ΒΑΚΙΛΛΕ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΕΛΑ ΒΑΚΙΛΛΕ Μ ΑΚΟΥΣ;;;;;;;
ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΚΟΛ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΜΑΙ!!!
Ε νταξει με το παραπληγικο που δεν μπορει να κοντρολαρει την μπαλα ενω ειναι ΜΟΝΟΣ του δε γινεται.
Για τα οφσαιντ,τα ιδια καθε βδομαδα.Απο τις 5 “δυσκολες” φασεις,η μια ειναι οφσαϊντ.Στις αλλες καλυπτονται οι παιχτες μας.
Παιξαμε καλυτερα αλλα δωσαμε πολυ χωρο στην Ξανθη στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου και το πληρωσαμε.
Και ναι ρε Κικε,να ελεγξεις το κεντρο,αλλα βαλε και εναν παιχτη στην περιοχη βρε παλικαρι μου.Πως θα μπει το γκολ,με σουτ απο τη γωνια ή με συνεχεις πασες γυρω γυρω?
Και για αλλη μια φορα αναρωτιομουν “Που ειναι ο Παπαζογλου”.
Ενταξει. Εγω προσωπικα καπτεν, θεωρω παιδακι τον χαβιτο. Εσυ λες να λεμε λιγα λογια.
Το παιδι δε μπορει, γιατι απλα δε γινεται να ειναι συνεχεια τυχερος. Κατα τα αλλα κατεβαζει τη μπαλα απο τη μια ακρη του γηπεδου στην αλλη και την βγαζει αουτ. Νοημοσυνη ποδοσφαιριστη 0. Αυτα.
Δε φταιει ο χαβιτο φυσικα για το αποτελεσμα. Αλλα ηρθε η ωρα να τα ακουσει και αυτος. Γιατι γαμησε 2-3 καλες φασεις.
Ο ερναντεθ δεν εχει μαθει κανεναν τροπο αναπτυξης εκτος απο τα πλαγια. Και καλα οκ μια χαρα τα πανε. Αλλα δε γινεται ο ρεγκειρο ή ο καλβο να τρεχουν 90 λεπτα. Ουτε μια καθετη πασα. Ουτε μια!
Λοιπον, επειδη ηταν μετα απο καιρο παιχνιδι του Αρη που παρακολουθησα ολοκληρο, μπορω απλα να πω οτι εκτος απο 10αρι, θελουμε και προπονητη. Ευχομαι να παρει μπουλο ο ερναντεθ και να παρουμε καποιον Ελληνα. Να νιωθει τι εστι ελληνικο πρωταθλημα.
Μου εκανε παλι οτι να’ναι αλλαγες και σε ακυρη στιγμη. Απορω τι ειπε στους παικτες στο ημιχρονο. “Παιξτε σαν να ειναι 0-5” ?
Αυτα με αγαπη απο τις Βρυξελλες. Χαλαρα ρε. Θα ερθουν και αλλα. Σιτ χαπενς.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
το πουλι κερδισε ρε πουστι…
Το πουλι και το πουλι. Μας ζαλησατε το πουλι με το πουλι. Το πουλι το ενα και το πουλι το αλλο. Ας κοιταξουμε λιγο τα δικα μας πρωτα. Αστους να ονειρευονται πρωταθλημα. Το θεμα ειναι οτι εγω με αυτα που βλεπω, ουτε 4αδα δεν ελπιζω.