Τραγικοι σημερα,αλλα ακομα τραγικοτεροι οι Σερραιοι.
Το γκολ του Κοκε πιθανως να ειναι οφσαιντ.
Για το μαρκαρισμα του Λεμπο στον Γκουγκουλια στο τελος πριν το 2-0 δεν ξερω,ημουν μεσα και δεν ειχα ρηπλεη,θα μας πει ο μπαρουφας το βραδυ.Νομιζω οτι ειναι απευθειας κοκκινη παντως,αλλα ειναι εκτος περιοχης.
Χαβιτο σταματα να παιζεις ρε μαλακα.Μας κουραζεις.
Ο Γκουγκουλιας μετα το ματς χειροκροτηθηκε απο τον κοσμο(για την προσφορα του?για τα πολλα του γκολ?δεν ξερω) και για να το ανταποδωσει,πεταξε τη φανελα του στη 2,και 5 μαλακες πηδηξαν να την πιασουν.
Η κόκκινη στο φάουλ του Γκουγκουλιά ήταν καραμπινάτη. Το γκολ του Άρη μου φάνηκε οφσαιντ αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Ο Ερνάντεθ είναι για τα πανηγύρια. Ξεκινάει ματς με Πανσεραικό με έναν επιθετικό και μάλιστα όχι καθαρόαιμο σεντερ φορ. Είναι απίστευτο που τον κρατάει ο Super3. Τραγικοί οι Καράμπελας, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Ρονάλντο. Πάρα πολύ καλός ο Βιτόλο και καλός ο Νέτο. Αυτά από έναν Παοκτσή
Επ!Συμφωνουμε επιτελους!
Αλλα μου τα χαλας με το Νετο λιγο,ουτε μια καλη σεντρα δεν εβγαλε και ταλαιπωρουσε πολυ την μπαλα.Μονο ο Βιτολο ηταν σταθερος και βρισκοταν παντου παλι.
Για τον Κικε βαριεμαι να τα ξαναλεω,ΛΙΝΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ.
Ήμουν στο παιχνίδι Στους επισήμους κιόλας. Θα ξανάρθω με την ΑΕΚ γιατί μισή ώρα πριν το ματς έπαιζε το Thunderstruck!!! O Nέτο απλά προσπάθησε περισσότερο από άλλους. Είχε διάθεση. Δεν έκανε τίποτα φοβερό. Απλά ξεχώρισε γιατί με εξαίρεση τον Βιτόλο όλοι οι άλλοι ήταν μέτριοι. Παρ’ όλ αυτά γνώμη μου πως αν έπαιζε ο Βλόνταρτσικ από την αρχή στη θέση του Ρεγκέιρο π.χ. θα κερδίζατε εύκολα. Απαράδεκτος ο Ερνάντεθ!!!
Υ.Γ: Για το φάουλ έχω ξεκάθαρη άποψη. Ο παίκτης του Άρη δεν έχει άλλη επιλογή. Κάνει το φάουλ και φυσιολογικά περιμένει να πάρει κόκκινη. Αν περνούσε εκεί ο Γκουγκουλιάς ήταν γκολ και πολύ αργά για να ξαναπροηγηθεί ο Άρης. Ο αμυντικός πολύ σωστά το έκανε το φάουλ αλλά… Κρίμα πάντως η διαιτησία συνεχίζει να είναι ντροπιαστική
Παντως ρε μλκ Χρήστο, λες οτι ειμασταν τραγικοι σημερα και οκ. Δεκτο. Το οτι οι Σερραιοι ηρθαν για το 0 σου λεει τιποτα?
Δεν ειδα το παιχνιδι, αλλα απο οτι καταλαβα δε παιξαμε μπαλα. Τουλαχιστον πηραμε τους 3 βαθμους. Σε αντιστοιχα παιχνιδια με καλαμαριες κτλ τα προηγουμενα χρονια χαναμε του πουστη τις ευκαιριες και μεναμε στο Χ.
Οσον αφορα τα γκολ, καρτες, ξυλο κτλ δεν εχω δει τιποτα. Παντως διαβασα οτι διαμαρτυρονται για οφσαιντ. Σε μερικες σελιδες παλι, δε το αναφερει καν. Ειδωμεν.
Συμφωνω οτι καλα κανει ο Λεμπο,και πιστευω κι εγω οτι ειναι απευθειας κοκκινη.Επειδη ημουν στην 1 ημουν κοντα και ειδα οτι ο διαιτητης δεν βλεπει τη φαση καλα,παει να το σφυριξει παρ’ολα αυτα,κοιταει τον βοηθο που δεν δειχνει τιποτα και αφηνει το παιχνιδι να συνεχιστει.Οτι να΄ναι και οι δυο τους.
Οι Σερραιοι ηρθαν για το 0,ναι,και διναν πολυ ξυλο.Τι να μου λεει αυτο?
Οχι μονο δεν παιξαμε σωστα για να ανοιξουμε την αμυνα,αλλα τους δωσαμε την ευκαιρια να βγουν μπροστα και να κανουν 2 καλες φασεις και αυτη στο τελος με το φαουλ που δε δοθηκε.Εμεις ειχαμε 5-6 φασεις συνολικα.
Θα΄πρεπε να μαι και χαρουμενος?
Μιλας σαν εναν μαλακα γνωστο μου που ειδα απ’εξω και αρχισε να ωρυεται επειδη ειπα "σκατα παιξαμε παλι"και να λεει δεν ειμαστε Μπαρτσελονα και σταρχιδιατου αν παιζουμε μπαλα,αυτος θελει να παιρνουμε τα πονταλακια.
Το οτι ουτα μπαλα παιζουμε ουτε ποντους παιρνουμε,το καταλαβαινει κανεις?Ασε το σημερινο ματς που ημασταν τυχεροι.Δες ποσους βαθμους πεταξαμε μεχρι τωρα.