Ο τρελός Ιταλός είναι πάνω απ’ όλους. Μπορώ να τον βάλω αλλά θα ξεκινήσει με 300 ψήφους αβαντάζ
Σοβαρά θα κάνω, αλλά καθήστε να βρούμε μαζί τις επιλογές γιατί που να τους θυμάμαι κι εγώ όλους. ¶σε που το πολλ έχει μόνο 10 επιλογές και πρέπει να βρούμε τους 10 καλύτερους (όταν είπα να τις αυξήσουν μου είπαν όχι )
Για τον Κλαρκ λες ή για τον Μαρσαλ?
Γιατι ο Κλαρκ ηταν γνωστος ρε,πρωτος σκορερ στην Α1 ειχε βγει με το Αιγαλεω πριν 2 χρονια,τον θελαμε απο τοτε.
Ο Μαρσαλ παλι εντελως αγνωστος,αλλα μια χαρα μας εκατσε,και ειναι και πολυ εξελιξιμος.
Μπεϊλι επισης,αλλα κι αυτος γνωστος ηταν σχετικα.
Να βαλουμε και τον Φαρμερ τον καγκουρα?:lol:
Ειναι και το αρχιδακι ο Γκραντ,εκεινος ο παιχταρας που το’χε παιξει τραυματιας μια μερα πριν τον ημιτελικο κυπελλου με τον παοκ οπου τον ειχαμε φαει κανονικα,και μετα εφυγε για ΝΒΑ.
Βαζουμε και Καστλ αν χωραει,σε μας εκανε την καριερα του ουσιαστικα.
Ουιλκινσον φυσικα επισης.
Οι πασες στο ματς θυμιζαν αυτες απο 20 παιδακια που παιζουν μπουγιο σε μια αλανα και δινουν την μπαλα οπου να ναι.Συνεχως λαθος πασες και απο τις 2 ομαδες,φταιει λογικα και το οτι γλιστρουσε το γηπεδο,αλλα ηταν εκνευριστικο.
Η φαση του Ρεγκεϊρο δεν ειναι σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση επιθετικο φαουλ.Αστεια αποφαση του Δαλουκα.Τον τραβαει ο Καφες και τον ριχνει κατω απ’οτι φαινεται,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ξεκαθαρα πεναλτυ.Ουτε οτι το γκολ του Ρεγκεϊρο ειναι οφσαιντ,τα ρηπλεη ειναι αθλια.
Τραγικος παλι ο Καραμπελας,το ιδιο και ο Σιστον,εξαιρετικος ο Καλβο αλλα φυσικα στο 70 πρεπει να βγει και να μεινει μεσα ο “δεν ξερω να δινω πασες,να κανω κοντρολ και να βγαζω σεντρες”.
Μου λειπει πολυ ο περσινος Νατσο και ο Κοκε που τελειωνει απλες φασεις σαν το ρημπαουντ απο το διπλο δοκαρι.
Εμένα δε με ενδιαφέρει η διαιτησία. Έπρεπε να το καθαρίσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Μύριζε από χιλιόμετρα ότι θα μας ισοφαρίσουν άσχετα αν είχαν κάνει μόνο 1 άντε 2 φάσεις πριν το γκολ.
Τέτοια ανυπαρξία από τον Ρεγκέιρο δεν την περίμενα.
Και επιτέλους ο Κόκε πρέπει να πάψει να είναι τόσο ομαδικός. Ναι δε λέω, βγάζεις ασιστ κτλ, αλλά πάρε και πρωτοβουλίες γαμώτη μου.
Ο Κικε εγινε μπαμπακας.
Αντε,ωραια,καλα τα περασαμε 6 μηνες μαζι του,αλλα νομιζω ηρθε η ωρα να παρατησει την προπονητικη και να αφοσιωθει στη γυναικα και το παιδι του.
Εκτος και ο Νετο για το αυριανο ματς με Πανθρακικο.Ετοιμαστειτε για αμυνα με Κουλουχερη,Καραμπελα,Βανγκελι.
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, άνθρωπος του Άρη μίλησε με τον Μίρνες Σίσιτς και του μετέφερε το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για την απόκτησή του. Ο διεθνής Σλοβένος μέσος του Ολυμπιακού, που δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και η αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, δοκιμάζεται βέβαια αυτή τη στιγμή από τη Μπρίστολ Σίτυ, όμως αν δεν πραγματοποιηθεί το όνειρο του ποδοσφαιριστή να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με τον Άρη και να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».