Σκασε ρε βλαμμενη,φυγε απο δω:!:
Και μαθε να γραφεις το Α.
Αντιο Κικε…Ποτε δεν θα ξεχασουμε τα οσα προσεφερες στην ομαδα μας…Καλη συνεχεια στην ζωη σου…Παντα θα σ’ αγαπαμε Κικε…Παντα εδω θα βρισκεις μια πορτα ανοιχτη για σενα,μια παρηγορη αγκαλια και μια αρμαδα να κοουτσαρεις…
χαχαχαχα κωλοπαιδι :lol:
Τωρα σοβαρα,περιμενετε να αλλαξει κατι;Παλι για κλωτσιες θα ειστε:p
Μια χαρά το βάζω το Α, απλά στα φορουμΣ μας όταν το τονίζεις βγαίνει σαν ανάποδο μαχαβίσνου. Βλακάκο
Αρη Αρη Αρη
Λαλαλαλαλαλα
Σου φιλώ τον Πύργο το Λευκό
Σου φιλώ τη μάνα, τη γλυκιά κυρία
Σου φιλώ και τον Θερμαϊκό
Θα’θελες φιλος.Χωρις Χαβιτο στην ενδεκαδα παω για πρωταθλημα ρε :!:
Ντεξτερ ασ’το ρε,δεν το’χεις.
Το ειπαμε,την κουπα στην Β την εχετε χαλαρα:lol:
Κατσε να σας σκασουμε δυο διπλα τωρα και μετα να σας δω:lol:
Το 'χω
Όπως ο Χαβίτο!
Περα απο τη πλακα η αλλαγη σε τετοια φάση ειναι δικοπο μαχαιρι…
Εγω παντως γελασα με το Δεχτερ.
Για κάτι τέτοιες στιγμές, που αναγνωρίζεται η προσφορά μου, ζω και αναπνέω :D:D:D
Επρεπε να δειτε αντιδραση Θεριου το πρωι στο μσν…
Τον Χαβιτο οι μη-Αρειανοι δεν τον βριζουν τοσο πολυ παντως.
Εν τω μεταξυ περσυ ο Κοκε και ο Χαβιτος ηταν οι θεοι τους και τωρα τους σκυλοβριζουν,λες και εχουν και καλυτερους με τα λιμα που εχουν μαζεψει εκει μεσα:p
Τον Κοκε δεν τον βριζω,τον αγαπω αιωνια,απλα η ελλειψη πειθαρχιας τον οδηγησε εκει που ειναι τωρα.
Ο Χαβιτο ειχε κανει καλη εντυπωση στην αρχη,αλλα μετα απο 3-4 μηνες που δεν εκανε τιποτα φανηκε τι αμπαλιδι ειναι και αρχισαν να τον βριζουν ολοι σχεδον.
Φιλος απο υλικο ειμαστε αρκετα καλα,το θεμα ειναι πως το αξιοποιεις.Τα παλτα τα χεις εσυ και τα αποθεωνες καποτε :Ρ
Δεν φτανει που εβαλε το μπαλακι και πηρατε τον γαυρο στο σαπιο μηλο,γκρινιαζεται κιολας:p
Τα παλτα τα εχω εγω;:-sΘεωρεις οτι εχετε καλυτερο υλικο απο εμας;:-k
Έλα ρε Μαρσαλ, πώρωσέ μας:!:
Δεν εννοω οτι ολοι σου οι παιχτες ειναι παλτα ρε μπαουγκ,για κατι Μπαλαφες κατι Μπακαγιοκους και κατι Λακηδες μιλαω. :Ρ
Ως υλικο δεν θεωρω οτι εχετε κατι το φοβερο.Ουσιαστικα εχεις 4 ποιοτικους ποδοσφαιριστες και οι υπολοιποι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Κοντρερας πισω,αν και καποια λαθακια του και οι καρτες που τρωει καθε αλλο παρα ποιοτικα ειναι,Γκαρσια και Βερον κανουν ολη τη δουλεια στο κεντρο(κυριως τη βρωμικη ),και μπροστα η μονη σου σοβαρη αξια ειναι ο Μουσλιμοβιτς,αντε και ο Βιειρινια σε μερικα ματς.Εκτος αν θεωρεις παιχταραδες τον Μαλεζα και τον Παντελη και τον Μαρκαντωνη και τον Μπακαγιοκο και τον Αναστασακο.
Και εχω πει πολλες φορες οτι ζειτε σε μια ουτοπια αν νομιζετε πως εχετε την ομαδαρα ή πως παιζετε μπαλαρα.
Οσο για μας,ναι θεωρω οτι εχουμε καλο υλικο.Αλλα η συγκριση ειναι λιγο ακυρη,π.χ. παιχτη σαν τον Καλβο και τον Ρεγκεϊρο δεν εχεις,οπως εγω παιχτη σαν τον Κοντρερας και τον Μουσλιμοβιτς δεν εχω.
Αλλα νταξει δεν θα παραδεχτουμε οτι εχει ο αλλος δικιο,οποτε δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση :Ρ
Τελοσπαντων το θεμα με το υλικο δεν ειναι τοσο να το εχεις,αλλα να το αξιοποιεις σωστα.
Πω ρε,παντελης ελλειψη πλεημεηκερ εχουμε ε.Ο Κλαρκ ειναι τραγικος.
Σε ολο το 4ο δεκαλεπτο κανουμε οτι να ναι επιθεσεις,δεν μπαινουν και τα 3ποντα…
Mήπως έχει κάνει ποτέ αυτή η ομάδα καλό 4ο δεκάλεπτο…Όλο τα σκατώνει στο τέλος
Ναι εχεις ενα δικιο σε αυτο.
Ημασταν 10 ποντους μπροστα στην αρχη του 3ου και φαγαμε σερι 15-0…Ξαναφεραμε το παιχνιδι στα ισια αλλα οταν χανεις και επι 5 συνεχομενες επιθεσεις βαρας 3ποντο στη ληξη του χρονου και υπο πιεση,πως να παρεις ματς.5.30 λεπτα στην 4η περιοδο αποντοι…
Κριμα,και καναμε πολυ καλο 2ο δεκαλεπτο,μπορουσαμε να νικησουμε σημερα.
Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε πλεη μεηκερ,ο Κλαρκ τον τελευταιο καιρο ειναι σαν να μην υπαρχει.