Αρειανάρα ρε!

Με τον Πανιωνιο στο Βικελιδης…

+1000000000000

ολοι στο γηπεδο με τον νιονιο!

Στην αλλαγή του Σον Μάρσαλ με τον Μπρέισι Ράιτ σκέφτονται να προχωρήσουν στην ΚΑΕ Άρης. Ο τραυματισμός του Μάρσαλ στην πρωινή προπόνηση στο δικέφαλο, θα τον αφήσει περίπου 15-20 μέρες εκτός δράσης και σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως θα τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου από το Αλεξάνδρειο. Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη της ομάδας, Μπρέισι Ράιτ, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Μπανταλόνα, λόγω του αποκλεισμού της ισπανικής ομάδας από την Ευρωλίγκα. Μάλιστα έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση της επιστροφής του Ράιτ στο Αλεξάνδρειο.

O Ραιτ ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει.

Επισης,υπαρχει εντονη φημολογια λογω αυτων των δηλωσεων που εκανε σημερα ο Κακιουζης.

“Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με σωστούς και σοβαρούς ανθρώπους στην διοίκηση και χωρίς οικονομικά προβλήματα. Ότι λέει το δίνει”, λόγια του Μιχάλη Κακιούζη που δεν πέρασαν στα ψιλά στο Αλεξάνδρειο όπως και το ότι: “Είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και κατά την γνώμη μου πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και να είναι στην κορυφή. Τη στιγμή αυτή όμως είμαι παίκτης της Εφές Πίλσεν. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο. Μάλιστα δεν θα ήταν άσχημο. Δεν λέω ότι δεν θέλω”.

δεν υπαρχει θεμα κακιουζη.
αν ακουγες την εκπομπη του σουπερ3 σημερα θα καταλαβενες.
εχει 600.000 ευρο συμβολαιο

ολοι γηπεδο με νιονιο κ ακουμε μονο αθλητικα νεα 98,7!

Ε μπα δεν ακουω εκπομπες του σουπερ 3,ουτε ραδιοφωνο γενικα.Το αποφευγω.

Αν τον αφησει ελευθερο η Εφες μονο θα υπαρξουν εξελιξεις,αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση.

εσυ τλχστον δεν ακους ραδιοφωνο.αλλοι αριανοι που ακουν πετρουλακη μου την σπανε!
αφου ολοι μερα μας μειωνουν τι σκ###α ακουνε?

Ελα ρε τι καθεσαι και ασχολεισαι με πολεμους δημοσιογραφων με συνδεσμους/διοικουντες ομαδων.
Λες και αν μας βρισει ο Πετρουλακης θα μας πιασει τρελη φαγουρα.

αρης κ δεν ειμαι καλα,αρης κ ζημια στα μυαλα!!

κ αλλος αριανος στην παρεα!
αντε αλανι!
οσο για πολεμους κ τετοια δεν ασχολουμε αλλα ενας λογος που ο κοσμος του αρη ειναι διχασμενος ειναι το ραδιοφωνο…
τωρα με τους 98,7 ευκαιρια ειναι να συσπιρωθουμε κ να μην τρωγομαστε μεταξυ μας…

vamos aris reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

To αλλο το ωραιο το ακουσατε;;;

Για ολη τη σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου φταιει ο προεδρος του ΑΡΗ που θα δικαστει στο Βολο στις 29/04, επειδη δεν εδωσε εγκαιρα τα ονοματα των υπευθυνων του συνδεσμου και τις πινακιδες των πουλμαν στην εκδρομη με τη Νικη Βολου τη σεζον 2005-06.

Συγχαρητηρια βρηκατε τη λυση…

iron aris εισαι κ στο φορουμ του super3?

κ εγω ειμια στο φορουμ.

Νίκη Βόλου. Αυτές είναι εποχές!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ SUPER3!

WOW! Kαι αλλος αρειανος στο forum!!! Zητω ο Αρης! Νικη με πανιωνιο και ποιος μας πιανει!

η…λαρισα?

Και ο Πανθρακικος μη σου πω.:stuck_out_tongue:

O Άρης έχει δύσκολο έργο με τη Λάρισα. Εκτός από καλή ομάδα την σμπρώχνουν και πολύ ελέω προέδρου…