Στο σπορ-φμ εχει κι αλλη “βομβα”.
"Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τη Δευτέρα από τον ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Αρη και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. "
Να,βρηκαμε τον αντι-Σμολαρεκ :Ρ
Στο σπορ-φμ εχει κι αλλη “βομβα”.
"Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τη Δευτέρα από τον ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Αρη και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. "
Να,βρηκαμε τον αντι-Σμολαρεκ :Ρ
ανταλλαγη παικτων τι γινεται εδω? νομιζα μονο εμεις ψωνιζουμε απο τον αρη
Eμένα πάντως πάντα μου άρεσε ο Μπακαγιόκο. Και αν η “ανταλλαγή” είναι Μπακαγιόκο-Παπάζογλου τους πιάνουμε κότσο :Ρ
Όσο για αντι-Σμολαρεκ. Γελάει ο κόσμος πάλι.
Γιατι βιαζεσαι παλι;;
Εγραψα κατι, ουτε καν εκανες τον κοπο να ασχοληθεις.
Δεν ειναι ο αντι-Σμολαρεκ.
Ειναι ο 4ος φορ.
Ο 1ος θα ειναι ή ο Σμολαρεκ ή ο Αμπρεου.
Αν δε γινει ετσι θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω.
Αν και προσωπικα ο Μπακαγιοκος, δε μου πολυαρεσει.
Απο ελευθερους στην ελληνικη αγορα θα προτιμουσα Φιλομενο.
O Θέριον είπε το αντι-Σμολαρεκ και το σχολίασα
Δε βιάζομαι ρε αγόρι, απλά μιλάω με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν έρθει ο Σμολάρεκ ή κάποιος ακόμα πιο καλός φυσικά και θα πω μπράβο, όπως είπα και πριν.
Ωραια…
Το αντι-Σμολαρεκ για μενα με τα υπαρχοντα δεδομενα, ειναι ενα ο,τι να 'ναι συμπερασμα.
Αν δεν ειναι, δικαιως θα πεσει κραξιμο.
Αλλα πιστευω οτι ο Εμπι θα ερθει.
Γιατι δε λες μπραβο τοτε για Γκρασιαν;;
Γουατδεφακ,πλακα εκανα,εχει ενα :Ρ διπλα.
Σε είπα, δεν τον ξέρω τον Γκρασιάν γιατί δεν παίζω μανατζερ :Ρ
Αν αποδειχτεί καλός, μαγκιά τους.
Ναι ξέρω, παίζει σε Μπόκα Τζούνιορς αλλά για μένα όλοι οι παίκτες που έρχονται απευθείας από Λ. Αμερική δεν παύουν να είναι λαχεία και σε καμία περίπτωση μεταγραφές-βόμβα.
μαλλον για ανταλλαγη βιτολο-μπακαγιοκο σας πιασαμε κοτσο
Καλα προταθηκε ειπαν,δεν τον πηραμε ακομα.
Ουτε σεις πηρατε τον Βιτολο.
Εγω λεω να παρετε εσεις Μπακαγιοκο,εμεις Βιτολο,να μαστε ολοι ευτυχισμενοι.
μπα συμβιβασμους δε κανω…αντε το πολυ πολυ να σου δωσω ιβιτς επισης
:!:
Μη με απειλεις εμενα.
Βασικα στο Βιτολο δε μας πιανετε κοτσο, αφου δεν ειναι δικος μας.
Δεν ξερω, αλλα τα 1+ μυρια που χρειαζονται για να μεινει (αφου ο Λαμπρος κοιμηθηκε και δεν τον εκλεισε με τα 400 οπως μπορουσε μεσα στη χρονια) ειναι παρα πολλα.
Παιχταρας μεν, αλλα με τοσα βρισκεις κοφτη παιχταρα που να προωθει και παιχνιδι.
Αν και με Γκρασιαν ελπιζω οτι η προωθηση θα ειναι τελειωμενη υποθεση.
Αρα κρατηστε Βιτολο.
Συμφωνω οτι το 1 εκατομμυριο ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα για εναν παιχτη που ειναι μεν γαματος κοφτης,αλλα δεν ξερει να κατεβαζει μπαλα καλα.Αλλα τα 400 χιλιαρικα τα αξιζε και με το παραπανω.
Ιδια θεση πρεπει να παιζει και ο Τσαβι Τορρες,αλλα δε φαινεται και πολυ ψημενος να ερθει.
Μπα όχι ποτέ δν έχω στείλει…
Ο Gracian παντως θεωρειται παρα πολυ καλος οργανωτης και εχει εξαιρετικη τεχνικη και σουτ,με ειδικοτητα στα απευθειας φαουλ.Το 2ο αποδεικνυεται εδω,για το πρωτο θα περιμενουμε λιγο καιρο.
Πφφφ, κρίμα. Πολύ κρίμα.
Aν ειναι δυνατον 5 λεπτα να εισαι στο +11 και να χανεις το παιχνιδι σε γεματο Παλε.
Δεν ηταν αντιμετωπιση σοβαρης ομαδας αυτο που ειδαμε στα τελευταια λεπτα.
Κριμα, γιατι πραγματικα αξιζαμε την 3η θεση φετος και τα παιδια αδικησαν τις προσπαθειες τους.
Ειναι απιστευτο πως ενας απο τους καλυτερους σου παιχτες ολη τη χρονια σου γαμαει με 3 ενεργειες ολη τη χρονια.
Και ειναι απιστευτο πως μια ομαδα που θελει να παιξει ευρωλιγκα,στο σημαντικοτερο ματς της χρονιας παλι,σταματαει εντελως να παιζει στο 37 και τρωει σερι 17-2(!).
Μπαρλος,Τσαλδαρης αντε και Μπετς το παλεψαν.Οι αλλοι ηταν αλλου.Καλα να παθουμε.
Ξεφτίλα…
Παντα στα πλει οφ ασόβαρη αυτή η ομάδα…
Σιχτίρ…