Αρειανάρα ρε!

Υπερβολή είναι έτσι κι αλλιώς 5 σέντερ μπακ. Δε νομίζω να πάρετε άλλον εκτός αν φύγει ακόμα ένας.

Οταν ο ενας ειναι ο Θυμιος δεν ειναι. :smiley:

Επιτελους γηπεδο και ΑΡΗΣ ρε μουνια.Φυγαμε.

τι ωρα θα παμε? :smiley: :smiley:

Φένια σταμάτα το φλέημιν σε παρακαλώ.

δεν ειμαι φλεημερ αγαπητε. απλα δε θελανε να με παρουν μαζι τους στο γηπεδο. :frowning:

Καλα εκαναν.Οι γυναικες δεν εχουν καμια δουλεια στο γηπεδο

Πες τα.

Αναμενομενο το ταμπουρι του Δωνη,αλλα φετος απ’οτι φαινεται θα απειλουμε και λιγο απο στημενες φασεις.Για πρωτο ματς παντως νομιζω ημασταν καλουτσικοι.
Στο ακυρωθεν γκολ του Αμπρεου,αν οταν του δινει την μπαλα ο Καμπορα ο Αμπρεου δεν ειναι πιο μπροστα,δεν υπαρχει περιπτωση οφσαιντ.Την κεφαλια την κανει ο αμυντικος του Ατρομητου και ο Μιχαηλιδης χανει την μπαλα.Αλλα δεν καταλαβα αν σηκωσε για οφσαιντ στον Καμπορα ή στον Αμπρεου.

αρχισαν τα γουστα μαγκες!
καλη η ομαδα κυριως στο δευτερο μερος…
αλλα καλυτερος απο ολους ο λαος που τρελανε τους παντες παλι με τη συμπαρασταση απο 20.000 και πλεον οπαδους…

18 χιλιαρικα δε χωραει το γηπεδο με το ζορι?

αναλογως τις τσεπες

22 χωραει με την 4,αλλα χτες την 4 την ειχαμε δωσει στον Ατρομητο.

18 χιλιαρικα ειχε.

τι 18 ρε παοκτση?
22.800 καρεκλακια…
και γιατι 18 ειχε χθες?
1.800 κοπηκαν για ατρομητο και ολο το αλλο γηπεδο ηταν γεματο εκτος απο τα ακρα της 2…
και αν σκεφτεις ποσο παραπανω κοσμο ειχε η 3 απο οτι παιρνει τοτε παει ανετα 20.000

Καλα πες οτι ειχε 20,μικρη σημασια εχει για μενα αν ηταν 18 ή 19 ή 20 χιλιαδες.
Η ωρα διεξαγωγης παντως ηταν ΤΡΑΓΙΚΗ,ειχε παρα πολυ ζεστη,δεν ειναι δυνατον να τρεξει ο αλλος με 35 βαθμους.

Αν επαιρνα τα λεφτα που παιρνουν αυτοι και με πουτσα στον κωλο θα ετρεχα

Εμενα μου αρεσε η ομαδα.Αλλα το γεγονος οτι ΠΑΛΙ χασαμε κλασικες ευκαιριες για να πετυχουμε γκολ
με προβληματιζει αρκετα.
Ελπιζω να βελτιωθουμε σε αυτον τον τομεα γιατι αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα στο τελος και οχι η εμφανιση.
Μπραβο στον ΛΑΟ

Δίκιο έχεις αλλά στο 0-0 έδωσε οφσαιντ ο ίδιος επόπτης ενώ παίκτης του Ατρομήτου έβγαινε μόνος του. Σίγουρο γκολ. Να τα λέμε όλα έτσι :wink: Φιλικά

Δεν τη θυμαμαι τη συγκεκριμενη φαση,ημουν και γηπεδο και δε φαινονται τα οφσαιντ ειδικα,αλλα δε μου φαινεται και πολυ περιεργο.Κλασικος αμπαλος ελληνας εποπτης.

Παρτε μια εμπεριστατωμένη (και έγκυρη βεβαίως, βεβαίως) άποψη για την ομάδα σας:

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=622&document_id=138241

Νταξει,αυτα που γραφονται αν γραφοντουσαν μετα απο 1-2 μηνες θα ειχαν περισσοτερο νοημα.Δεν θεωρω οτι μπορει να βγει συμπερασμα για την επιθετικη δυστοκια μια ομαδας εχοντας δει μονο εναν επισημο αγωνα.

Και οι ευκαιριες με παιχτες να “πατανε” περιοχη ηταν 6-7,οχι 2 οπως λεει στο κειμενο.