Στο τοπικ του Αρη δεν ειμαστε ? Οι Παοκτζηδες τι δουλεια εχουν εδω ?
Η μονη μ@λακια που εχει γινει στο θεμα αυτο ειναι οτι εχουμε ακουσει,εγω τουλαχιστον,
μονο τον Σκορδα να μιλαει.Ο Αβρααμ εχει πει τιποτα ? Γενικα για το τι θα κανει ?
δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι λίγο χαζός.
ο άρης απέκτησε έναν καλυτερο αμυντικο και απλά ο αβραάμ αποτελεί μια πολύ καλή λύση από τον πάγκο. άλλον ένα χρόνο συμβολαιο δεν έχει?
έγινε συχνό φαινόμενο τα λεφτά να κάνουν τα πάντα, ε?
τι έχουν οι παοκτσηδες? εδώ μόνο οι αρειανοί και όσοι έχουν την μύγα postαρουν?
Τη μύγα την έχουν οι αστείοι που ασχολούνται με την “κόκκινη φανέλα” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τους.
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι βέβαια…
Τι λε ρε παιδι μου, 3 εκ. ευρώ για παγκίτη θέλει ο Άρης. :lol:
το τελευταίο είναι πολύ σωστό σχόλιο… Αν ο άλλος του Bacillus είναι καλύτερος αμυντικός και τον πήρε τζάμπα ο Άρης, τότε δεν έχει νόημα να ζητάμε για τόσα λεφτά για τον Αβραάμ:p
Αστείοι? Αφού δεν έχει ανάμιξη ο θείος… Κομπλεξικοι είπαμε.
Γαματο! Ο γαύρος θέλει παγκιτη του Άρη!
Ο τιτλος του τοπικ ας αλλαξει…Εφυγε ο Ντουσαν.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρη αποτελεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας προπονητής ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα από τη στιγμή που η διοίκηση ήθελε από αυτόν να μην χρησιμοποιεί τον Παπαδόπουλο.
Δηλαδη να καψουν τον παιχτη επειδη ηθελε να συνεχισει αλλου την καριερα του.
!!!
Μου ρθε κεραμιδα.
Και η μαλακια ειναι οτι στο τελος θα πουληθει και ο Αβρααμ.
Ποτε δεν υποστηριζα την τακτικη “δεν υπογραφεις?κατσε στον παγκο και τον πουλο” και πιστευα οτι ειναι καλυτερα να πουλησουμε τον Αβρααμ αφου θελει τοσο να φυγει.
Αλλα με τα κομπλεξ η διοικηση καταφερνει να χασει τον καλυτερο ισως προπονητη που θα μπορουσε να εχει και εναν απο τους καλυτερους παιχτες τα τελευταια 2 χρονια.
Ευτυχως δεν εχω παρει διαρκειας και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να παρω.
Να πατε να γαμηθειτε ρε.
Βεβαια η παραιτηση δεν εγινε δεκτη ακομα, και αυριο θα παρθει οριστικη αποφαση.
Ναι,αλλα ο Ντουσαν λεει οτι η αποφαση του δεν αλλαζει…
Οντως και οταν λεει κατι ο Ντουσαν ειναι σιγουρο και οριστικο.
Tι παιχτηκε τωρα ? Μεγαλο λαθος του Σκορδα να πει τετοιο πραγμα στον Ντουσαν.
Κριμα και ειχε κανει παρα πολυ καλη δουλεια.
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.
Παίκτης που δεν γουστάρει να συνεχίσει στην ομάδα του και ο πρόεδρος του λέει “τελείωσες”.
Το ακούει ο προπονητής , την ψωνίζει και παραιτείται (με το δίκιο του).
Κρίμα γιατί ο Ντούσαν είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και ήθελα να γίνει ο Άρης ακόμη πιο ανταγωνιστικός.
Πάντως χωρίς να θέλω να προκαλέσω , ο Ντούσαν πιστεύω ήθελε να φύγει και βρήκε την κατάλληλη αφορμή.
Σωστό κι αυτό
Αν ο Μπάγεβιτς ήθελε να φύγει θα το έκανε όταν τον ήθελε ο Παναθηναϊκός. Τώρα δεν είχε λόγο. Εντάξει μεγάλη μαλακία του Σκόρδα η συγκεκριμένη περίπτωση. Τα ήθελε και τα έπαθε. Ο Σκόρδας είναι ικανός και έχει τα φόντα και το μεράκι να μεγαλώσει τον Άρη αλλά αυτή η υπεροψία του, αν δεν την αποβάλει θα τον φάει.
σκορδα we love you!!!you are the best ever!!!τι black sabbath,purple,zeppelin και μαλακιες!!σκορδας ρε!!!
Ανέβηκε πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου με αυτό ο Μπάγεβιτς.
Λίγοι προπονητές έχουν τ’ @@ να το κάνουν.
[SIZE=“6”]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…[/SIZE]
Θέλω άυριο στη συνέντευξη τύπου, Σκόρδα μαινόμενο κατά του αθηναϊκού κατεστημένου!
Επίσης πολεμικά πρωτοσέλιδα βορειοελλαδίτικων αθλητικών εφημερίδων!
τωρα δεν θα θελει να αφησει ελευθερο το μπαγεβιτς… με το ζορι δε θα κανει αποδεκτη την παραιτηση, και θα τον περιμενει… :lol:
Τωρα θα δωσει εντολη στους παικτες να μην προπονουνται με το μπαγιεβιτς για τον επομενο χρονο:lol: :lol:
Ωραια,αλυσιδωτες μλκιες.εξυπηρετησαν ολονων τα οφελη εκτος του αρη βεβαιως.Ο Αβρααμ βλεπω να φευγει,ο μπαγεβιτς φευγει οπως και να χει…επισης εκτεθηκε ο Σκορδας(γιατι αυτες ειναι συζητησεις γραφειου,απλα ο ο σκορδας που να φανταστει οτι θα γινοταν κατι τετοιο)
Οσο για το σχολιο καποιου οτι αυτα γινονται μονο στην ελλαδα,αυτα γινονται παντου παιδια.Αλλα μονο στην ελλαδα ο προπονητης παταει τον προεδρο της ομαδας(ο ντουσαν στη προκειμενη περιπτωση).