Ενω εσυ ας πουμε βγαινεις και το διατυμπανιζεις ξερω γω. :roll:
ναι ρε κραμπσοντυ,εχει δικιο ο iron aris…δε σε ειδα εσυ να λες τιποτα για την ευνοια της ομαδας σου κοντρα στον αστερα…μοκο ε?
αντε αρειαναρα με τρελα…
ο παο θα λιωσει μεσα σε 23.000 τρελους…
δε μας σταματαει τιποτα…
μονο αρης…
θα έχουμε και εμείς οπαδούς.
η νίκη σας χτες θα μας βοηθήσει, γιατί καλύπτει την πολύ κακή σας εμφάνιση.
πολύ αλαζονεία από Αριανούς εισπράττω και δεν είμαι σίγουρος από που πηγάζει.
Στο βικελίδης φαβορί είναι το Χ και ο άσσος…
Ενώ οι νίκες του ΠΑΟ δεν καλύπτουν το άθλιο αγωνιστικό σας πρόσωπο;
δες το ποστ μου αμέσως μετά το δικό μας ματς.
Όταν ευνοείτε ο Άρης σε έναν αγώνα, την άλλη μέρα σε πολλά εξώφυλλα “αντικειμενικών” εφημερίδων τονίζεται η αδικία σε βάρος του ΠΑΣ και η κακή εμφάνιση της ομάδας. Κάτι πέναλντι στον Κάμπορα γαργάρα (άντε να είναι στα ψιλά). Για να μην επεκταθούμε στα “μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή” γιατί εκεί γράφουμε βιβλίο.
Αλαζονεία δεν βλέπω ιδιαίτερη. Απλά σε όλες τις ομάδες που πάνε καλά υπάρχουν τέτοια φερόμενα. Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο…
Δε νομιζω οτι πλεον μια κακη εμφανιση στον ΑΡΗ “καλυπτεται”.
Οταν ο ιδιος ο προπονητης μετα απο 3-0 βριζει θεους και δαιμονες και στη συνεντευξη τυπου λεει πως δεν παιξαμε καλα, οταν μετα απο νικη 4-2 με καλη εμφανιση με τον Ηρακλη, το πρωτο πραγμα που αναφερει ειναι ο εκνευρισμος του για τα 2 γκολ, οταν χτες παλι εδειξε οτι η αληθεια τον ενδιαφερει περισσοτερο απο τις εντυπωσεις.
Το καλο για σας ειναι οτι ο ΑΡΗΣ δεν ειχε δικαιωμα για παραπανω απο μια “γκελα” στα 2 αυτα τα παιχνιδια και πλεον δεν παιζει με το μαχαιρι στο λαιμο.
Οσο για την αλαζονεια που λες εσυ, την αισιοδοξια (νταξ, δεν ξερω τι γνωστους Αρειανους μπορει να 'χεις), ειναι θεμα χρονικης στιγμης.
Η χρονικη στιγμη δειχνει ο ΑΡΗΣ και ο Αρειανος δεν εχει κανενα λογο να μην πιστευει οτι την Κυριακη θα εχει 3 ακομα βαθμους.
Ακομα κι αν την Κυριακη εχουμε φαει 3-4 γκολ ξερω γω.
παίζεται μετά τις δηλώσεις χρυσοχοίδη…
καλά, οι δηλώσεις έγιναν τώρα, που να το ξέρω, αν και πιστεύω όλο και κάποιο τρόπο θα βρουν…
ο κάθε Αρειανός θα έπρεπε να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει, όχι όμως να το έχει σίγουρο. Μπορεί να μην πείθουμε στον τομέα θεάματος, αλλά από αποτελεσματικότητα δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Και όπως η δικιά μας άμυνα είναι πανυγήρι, έτσι και η δικιά σας δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη. Ο Κόκε και ο Γκρασιάν μπορεί να συγχωρήσουν μια γκέλα, ο Σισέ δύσκολα.
πάντως, και εγώ από το Χ το βλέπω το παιχνίδι να ξεκινάει και πιο πολύ θα στηριχτεί στη δική μας απόδοση, ειδικά της άμυνάς μας.
Πάντως είναι ματς που θα δείξει πολλά και για τις 2 ομάδες.
αν νικησει ο αρης σωθηκε…
Δεν κατάλαβα ότι οι αρειανοί το έχουν σίγουρο το ματς. Και με τα Τρίκαλα να παίζαν δεν θα έπρεπε να το έχουν σίγουρο. Λογικό είναι να είναι αισιόδοξοι. Φαβορί είναι.
Outshined τόσο πολύ το φοβάστε αυτό το παιχνίδι? και με χ ή ήττα, μπροστά είστε πάλι. Κουλ.
Ποιος το έχει σίγουρο και πώς το διαπύστωσες είναι ένα κάτι. Τώρα για το ότι το παιχνίδι θα στηριχθεί στη δική σας απόδοση ΛΟΛ.
ακόμα πιστεύω πως ο Άρης και ο Πάοκ είναι αρκετά πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε έμψυχο δυναμικό, οπότε τα μεταξύ τους παιχνίδια εξαρτόνται από την απόδοση των 2 τελευταίων. και ιδιαίτερα κάποιων παικτών που οι πρώτοι δεν έχουν.
τώρα αν θέλετε να θεωρείτε τους εαυτούς σας φαβορί κανένα πρόβλημα. απλά μου κάνει εντύπωση.
Tι σου κανει αισθηση στο μια καλη ομαδα να θεωρει τον εαυτο της φαβορι στην εδρα της;;;
να το θέσω διαφορετικά.
δεν θεωρώ τον ΠΑΟ φαβορί στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ.
με αυτή τη λογική.
Θα θελες η διαφορά Ρόμα-ΠΑΟ να είναι όσο ΠΑΟ-Άρης.
εγώ πιστεύω οτι τα παιχνίδια άρη-πάο είναι ντέρμπι ή όχι ανάλογα με την απόδοση του άρη αφού είναι και γηπεδούχος.αν ο άρης είναι δυνατός(όπως τώρα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση) τοτε το μάτς θα είναι ντέρμπι.αν ο άρης είναι αδύναμος(όπως ήταν κάποιες προηγούμενες χρονιές) τότε το μάτς γέρνει πρός την μεριά του πάο.ο πάο πιστεύω έχει κάποια στάνταρ στην απόδοση του τα οποία λογικά θα τα πιάσει στο παιχνίδι με τον άρη
Eγω αμα ημουν Παναθηναικος, θα τον θεωρουσα.
Ή τουλαχιστον ετσι θα 'πρεπε αν ηθελα να περασω.
Αλλα δεν ειναι αυτη η διαφορα μας μαλλον ε;;;