φχαριστώ για την πληροφορία
τίποτε δεν έχει αλλάξει άλλο τι φαίνεται και άλλο τι συμβαίνει και αυτό θα το διαπιστώσεις μόνο όταν κάνεις δική σου οικογένεια το μόνο που έχει αλλάξει είναι η θέση και η μοίρα των γυναικών που παρερμήνευσαν βασικές αρχές και νοήματα με αποτέλεσμα να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια και ειδικά των γυναικών της ηλικίας μου για τις νεότερες θα δείξει
Οι γυναικες πλεον κανουν καριερα.Δε μενει καμια σπιτι να πλυνει και να μαγειρεψει.Οποτε οι δουλειες μοιραζονται.Λογικο αλλωστε.
Που’ναι τα χρονια ωραια χρονια που χες λουλουδια μες στην καρδιαααααααα
o kostis013 και ο τολκι ειναι υπερ του κυριλε… :-k
Δεν εκφερω την δικη μου γνωμη απλα λεω τα γεγονοτα ως εχουν σημερα
ok…πλακα εκανα!
Ρε μη σκατε για τις γυναικες. Ειναι απλα για να περναμε ευχαριστα τον χρονο μας. Χαλαρα σ ολους θα τυχουν
Συμφωνω εν μερει με οσα λες ellanor.Μου εχει τυχει μια φορα πριν χρονια στο πρωτο ραντεβου να τα βαλουμε μισα μισα και θυμαμαι οτι δεν με ειχε πειραξει, απλα μου φανηκε ασυνηθιστο.Εμενα μ’αρεσει στο πρωτο ραντεβου να υπαρχει κερασμα απο το παλικαρι, χωρις ιδιαιτερο λογο.Ειναι αυτο που ειπες… συνηθεια.
Οσο για τα κερασματα μετα την πρωτη γνωριμια, ειναι ωραιο να γινεται κι απο τους δυο.
Τη μια φορα που δεν θα εχει ο ενας χρηματα θα εχει ο αλλος.
Επισης, σε πληροφορω οτι υπαρχουν γυναικες που δεν τις ενδιαφερει καθολου το χρημα, ουτε το αυτοκινητο, ουτε τιποτα αλλο.Τα ειχα με καποιον ο οποιος ειχε αμαξι και εμενε μιαμισι ωρα μακρια απο την περιοχη μου και οταν πηγαινα, πηγαινα ΠΑΝΤΑ με συγκοινωνια, χωρις να απαιτησω ΠΟΤΕ να ειναι ο “ταξιτζης” μου, ας πουμε.Δεν ειναι κακο να σε παει μια και δυο φορες, αλοιμονο, αλλα αυτο που κανουν πολλες γυναικες που λενε “Σχολασα απο τη δουλεια, ελα παρε με!” ειναι λιγο ελεος.Οσο για τις γυναικες που περιμενουν να βρουν ενα πλουσιο, δημιουργημενο αντρα να εχουν λουσα και δωρακια, εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕΣ και πρεπει η καθε γυναικα να στρωνει τον κωλο κατω και να δουλευει για να κανει η ιδια δωρα στον εαυτο της, να ειναι αξιοπρεπης και να μην εχει αναγκη κανεναν.
Αυτα τα ολιγα.
εσύ μια μέρα θα πας πολύ μπροστά πράμα που στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά ολοψύχα
Πες τα ρε soul thron γιατι τα στερεοτυπα μας εχουν γαμ*σει.
Κοιτάτε και σεις λοιπόν να μην τα επιβεβαιώνετε αυτά τα στερεότυπα, και όλα θα ναι μια χαρά
(το ίδιο πάει και αντίστροφα φυσικά)
Αυτό.
Δεν είμαι παντρεμένος, κάνω την απόλυτη εργένικη ζωή.
Από τον άμεσα κοντινό περίγυρό μου, προκύπτει ότι ο Rock and roses έχει υψηλό ποσοστό επαλήθευσης αυτών που λέει.
Μεγάλη κουβέντα αυτή που γίνεται εδώ.
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όπως κάθε μοτοσυκλέτα…δεν τις καβαλάς όλες το ίδιο. Π.χ. χθες οδήγησα μία honda goldwing (υποψήφια)…καμμία σχέση με το Tdm που έχω…άλλες χάρες η μία, άλλες η άλλη (όχι, το tdm δεν πουλιέται)…
Να μου ΖΗΣΕΙΣ!!!
η βρε χρυσέ μου η rock and roses δεν ακούς που με φωνάζουν μάμμυ???
και άντε δεν τον χεις ακούσει είναι δυνατόν ροκάς να χει για ψευδώνυμο rock and roses???
θα τον πάρουν με τις ντομάτες
Tα γκοθακια ειναι all-time classic ενω αυτην την εποχη μου αρεσουν και οι κυριλατες!
Μια φορά μια “κοπέλα” το είχε αυτονόητο ότι θα πληρώσω εγώ (δεν ήταν ραντεβού,ψυχικό ήταν),δεν έβγαλε καν λεφτά.Ακόμα απορεί γιατί δεν με ξαναείδε.
ΧΑΧΑΧΑ! Εγώ έχω ένα φίλο που έκανε το αντίθετο. Μόνο που την ξαναείδε. Μέχρι και ταξί από Κυψέλη μέχρι Δροσια (που μένει εκείνη) του πλήρωνε… Αλλά βέβαια, αν ήμουν και γω όπως αυτή, τα ίδια θα έκανα άμα έβρισκα κάποιον…
:twisted:
Επισης μου αρεσουν κ οι καθηγητριες που τυγχανει να ειναι και μαμαδες!
Καφριλα!
εγω αμφιταλαντευτηκα για λίγο μεταξύ του κοριτσιου της διπλανής πορτας και της εναλλακτικής-κουλτουρε αλλα τελικά ψήφισα το πρωτο.
Κρισπ τι ειναι αυτα που ακουω παλικάρι μου? Για συγκεντρώσου λίγο σε παρακαλώ!
ΩΠΑ. Διευκρίνησε. Τι εννοείς.
Αν σ’ αρέσουν τα κοριτσάκια, εγώ και ο ρούντης έχουμε ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.