Τύποι γυναικών

Tρεχάτε στα μαγαζιά για σόπιν θέραπυ:!:

βασιλάκη είναι
Α. Τέλος του μηνός οπότε τελειώνουν τα λεφτά
Β. Τέλος σεζόν απότε τελειώνουν τα μοντελάκια
Γ. Έχουμε σοβαρότερα να κάνουμε
Δ. Δεν έβγαλαν ακόμη τα ανοιξιάτικα αλλά οσονούπω ασκραδραμικτί αφθονεί και παραχρήμα -τι λέω μωρέ???- θα σπεύσουμε :lol:

Πολύ σωστό κείμενο:wink: Αν και για τα λερωμένα all star δεν συμφωνώ…προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα λερωμένα all star…άσε που δίνουν και ένα δειγματάκι αλανίας που αν μη τι άλλο το γουστάρω στις κοπελίες:p:D

Όσο για το μπάνιο…μας έλεγε ένας φίλος για μια ξένη που είχε γνωρίσει στο club και βγήκαν έξώ και μιλάγαν και πάει να την πάρει αγκαλία και από την βρώμα πήγε να λιποθυμήσει:lol: Από ότι μας είπε ο τύπος μετά άρχισε να τρεεεεχει :lol:

Αυτα ειναι ολα αυτονοητα νομιζω. Εκτος απο το κομματι με το να πληρωνει ο αντρας την πρωτη εξοδο ξερω γω, που τα θεωρω χαζα κατι τετοια.
Επισης rock n roses αν δεν σου ειναι δυσκολο βαζε και καμια τελεια στο τελος των προτασεων…

ρεεε…αυτα τα λεγανε τα παιδακια,πρωτακια αντε το πολυ μεχρι τριτακια στο δημοτικο…γυρνα στην ηλικια σου…please:!:

Κραταμε καθρεφτακι, οποτε το “γυρνα στην ηλικια σου” παει στα μουτρα σου! Nιανιανιανια! :har:

μμμμ…κρυαδες…#-o [-X

Καλά, αυτό για την “πρώτη έξοδο” και το να τα σκάει ο άλλος είναι εντελώς βλακώδες… Δείγμα της αντίληψης του άντρα-κουβαλητή και της γυναίκας-υποδοχής, ο ένας φέρνει τα λεφτά και η άλλη τα δέχεται. Και όπως είχα πει παλιότερα, είναι λες και πάει να “εξαγοράσει” ο άλλος την τύπισσα με το να της σκάει χρήματα στο τραπέζι - συμβολικά πάντα…

Δεν έχω τίποτα με τα κεράσματα, μου αρέσει και να κερνάω και να με κερνάνε, αλλά δε μπορώ καλούπια τύπου “κέρασμα στο πρώτο ραντεβού”. Αν με το καλό γνωριστούμε με την άλλη και γουστάρουμε, τότε ναι, ας κερνάμε συνέχεια ο ένας τον άλλο. :wink:

Με καλυψες.
Προχτες εβλεπα στην τηλεοραση 20χρονη τυπισσα στις ειδησεις του Star που ειχε βγει και ελεγε με υφακι οτι αν ο αντρας δεν πληρωνει παντα τον εχει στειλει με την μια, και οτι ουτε κατα διανοια δεν φανταζεται να υπαρχει αντρας που να τολμησει να την παει για σουβλακια. Θεα, ψοφησα στα γελια.

εγώ πάλι με τόσα που βλέπω γύρω μου δεν το νομίζω καθόλου
όσο αφορά τις τελείες όντως μου είναι πολύ δύσκολο λυπάμαι

θέμα τα σκάει ο άλλος στην πρώτη έξοδο όταν λέμε πληρώνει εννοούμε τον πρώτο καφέ δεν ούτε χαζό ούτε βλακώδες απλά καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα διότι υπάρχει και φιλότιμο όσο αφορά το θέμα γουστάρουμε ο ένας τον άλλο κλπ κλπ κλπ αν δεν είμαστε σίγουροι για το τι είναι ο άλλος ή η άλλη τότε να μην βγούμε ακόμη μαζί του απλά να περιμένουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα αν τα αγόρια θέλουν να λέγονται άντρες οφείλουν να σέβονται την κοπέλα που συνοδεύουν και πάντα μιλάμε να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον έτσι? οχι να βγεις με τον κολλητό σου να τα πείτε και να χεις την απαίτηση να σε κεράσει εκτός κι αν υπάρχει σημαντικός λόγος ούτε να βγω εγώ με τον Σάκη πχ -σόρυ Σάκη με το θάρρος της μάμμυ σε αναφέρω- και να περιμένω να με κεράσει ο Σάκης αι σιχτίρ δηλαδή…
Επίσης εξ΄όσων γνωρίζω καμμιά κοπέλα δεν εξαγοράζετα με εναν καφέ και αν το κάνει είναι πολύ φτηνή για να προχωρήσουμε σε οτιδήποτε μαζί της…

Πες μου ποιες ειδήσεις βλεπεις,να σου πω ποια εισαι…:stuck_out_tongue:

Σεβαστά όλα όσα λες, αλλά και πάλι διαφωνώ, απλά. Ούτε φιλότιμο, ούτε σεβασμό δείχνει το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού. Δεν είναι παρά μια συνήθεια, που βάζει σε καλούπια τον κόσμο. Της ίδιας ΑΚΡΙΒΩΣ αντίληψης με αυτό που λένε κάποιες “χθες με έβγαλε και με πήγε στο τάδε μαγαζί, και δε γούσταρα”. Προσοχή, την “πήγε”. Δεν πήγανε μαζί. Λες και αυτή δεν έχει βούληση.

Και ορισμένες έχουν καλομάθει και φτάνουν να το “απαιτούν” κιόλας το κέρασμα, τρομάρα τους. Αν γουστάρω να κεράσω θα το κάνω, αλλά με την καμία δε θα μου πει κάποιος πως “έτσι πρέπει”. Έλεος δηλαδή με αυτό το “βάζω λεφτά στο τραπέζι”. Έχουμε καταλάβει πόση σημασία δίνουν οι γυναίκες στο χρήμα, αλλά είπαμε.

Προσοχή, μιλάμε για πρώτα ραντεβού πάντα, ε. Όχι γενικά για το κέρασμα, που είναι κάτι διαφορετικό. :wink:

Τοτε θα σταματησω να διαβαζω τα ποστ σου, κριμα.
Ellanor συμφωνουμε once again.

Αν κανει 10 ωρες για να φτιαξει το ιματζ τοτε αφηστε το γιατι θα βγαινει ψευτικο και δεν θα πηγαινει το μυαλο της πιο περα απο κει. Αρα οτι πιο απλο και αυθορμητο = το καλυτερο.

Δόγματα:

1. Όλες οι γυναίκες είναι σέξυ…(μη βιαστείτε να χλευάσετε).
  2. Οι άντρες, το 90% όσων κάνουμε (μην πω το 100%), το κάνουμε, το κάνουμε για αυτές.

ποσο συμφωνω σε αυτο! αληθεια!
ολος ο πλανητης κινητε γθρω απο τις γυναικες για τις γυναικες!(κ ας νομιζουμε οτι εμεις το κουμανταρουμε)

λοιπόν με την πείρα των 43 μου χρόνων σας καταθέτω τούτο

Την σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας την καθορίζει η γυναίκα αλλά τον κόσμο τον κυβερνάνε οι άντρες
όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-k :-k :-s :-s

Εισαι 100% λαθος.
Τη σχεση τη καθοριζει καθαρα το ζευγαρι (μιλαμε για τα υγειη ζευγαρια) και ο καθενας τους ξεχωριστα.
Μη λεμε οτι θελουμε…

δεν εννόησες τα όσα είπα δεν μιλάω για ερωτική σχέση μιλάω για την σχέση μεταξύ των δύο φύλων γενικά αυτό που λέγαν οι παλιοί το σπίτι η γυναίκα το φτιάχνει και η γυναίκα το χαλάει και γω που έχω οικογένεια έχω καταλάβει πόσο δίκιο είχαν

2008 ζουμε.Το τι λενε οι παλιοι ισχυε τοτενες.
Τα δεδομενα εχουν πλεον αλλαξει κα το βλεπω πλεον στη πραξη