Τύποι γυναικών

Το πιο πιθανο ειναι να σε χαλασω εγω :smiley:

Eγώ πάντως ακόμα δεν έχω αποφασίσει να μου αρέσει καλύτερα το μεσογειακό πρότυπο, δλδ ζεστή σαν συμπεριφορά, με χυμώδεις καμπύλες, down to earth γυναίκα ή το βορειοευρωπαικό, δλδ ψυχρή, απόμακρη ομορφιά, παγωμένα χρώματα,out of this world κάτι σε ice queen…

Αυτο σε συνδυασμο με Μεσογειακη κουζινα ειναι =P~ =P~ =P~

Αχχχχχχχ μεσογειακή κουζίνα.

Ε κορπσετ ηρθε η ωρα να χωρισεις μου φαινεται ε :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

κι εκείνος φαγανός είναι.We re the perfect match

ΦΑΚ!!!

φακ-ες!!!
(τα τρώω όλα και συμφέρω)

Αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα την alternative, ή την casual (δε νομιζω να έχουν μεγάλη διαφορά βέβαια).

Η σωστή απάντηση βέβαια είναι “αυτή που ειναι αρκετά τρελή για να με αντέξει” :stuck_out_tongue:

Γενικοτερα ειμαι υπερ της αυθεντικοτητας και κατα της μιμησης εκαστοτε εμφανισιακων προτυπων.Μ΄αρεσει να βλεπω τη διαφορετικοτητα σε χωρους που αγραφα δεν την ΄΄επιτρεπουν΄΄.Δηλαδη μου κανει θετικη εντυπωση οταν π.χ σε ενα νυχτερινο μαγαζι που εχει κατα καποιο τροπο dresscode ,υπαρχουν γυναικες που διαφερουν[και αντρες,αλλα ειναι για αλλο τοπικ].Ας πουμε κυριλε ντυσιμο χωρις υπερβολες στο revenge,μη-κυριλε σε γαμο,χαρουμενο look στο rebound,πανκ style και δουλεια γραφειου καπως ετσι τελοςπαντων…

Η γυναικα εχει σημασια να ειναι ομορφη ολα τα αλλα διορθωνονται

η γυναίκα έχει σημασία να είναι γυναίκα όλα τα άλλα διορθώνονται

H πουτανιά δε διορθωνεται :wink:

Διορθωνεται αρκει να ξερεις να τη χειριζεσαι

Eχεις βρει τον τροπο για να παρεμβαινεις στο DNA ενος ανθρωπου?Ευγε!!!

Οχι εχω βρει τροπο στην αλλαγη συμπεριφορας

Λοιπόν για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά γιατί το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει

και για τα αγόρια όλα καλά όλα ανθηρά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ας πρόσεχαν κλπ κλπ κλπ
για τα κορίτσια όμως έχω να επισημάνω ως μάμμυ πάντα ομιλούσα τα εξής
Η γυναίκα ανεξαρτήτως τύπου ηλικίας διαστάσεων κλπ κλπ κλπ ανήκει ή θέλει να ανήκει οφείλει
Α.να είναι πάντα μπανιαρισμένη όχι να περνάμε και να αφήνουμε ντορό λουσμένη όχι να χει ράστα το μαλλί από την αλουσιά ούτε να στάζει λιπος σε ποσότητα ικανή να τηγανίσεις αυγά ξυρισμένη όχι με τρεις πόντους μαλλί στην γάμπα και στην μασχάλη, σιδερωμένη είτε φοράει μεταξωτό πουκάμισό είτε λευκό μπλουζάκι, και με καθαρά παπούτσια είτε πρόκειται για 12 πόντη είτε για all star

B.να είναι πάντα ο εαυτός της να ντύνεται όπως αυτή νομίζει κι όχι όπως θέλει ο γκόμενος γιατί τότε ο γκόμενος γουστάρει άλλη κι όχι την ίδια, και να φροντίζει να είναι το ντύσιμό της ανάλογο του ύψους και του ύψους τω περιστάσεων δεν μπορείς να πάς σε συναυλία των παντέρα με 12 πόντη κόκκινη γόβα αφενός γιατί θα σε πάρουν με τις ντομάτες αφέτερου πως θα κάνεις τζέρτζελο ούτε στην κηδεία του παππού της -θεός σχωρέστον με διακόσιες παραμάνες στο πέτο…

Γ.να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται αφού το σκεφτεί καλά να μην πετάει κοτσάνες ούτε να θέλει να ξεκόψει τον γκόμενο από τους κολλητούς του ούτε να θάβει τις πρώην του ούτε να συγκρίνει τον πρώην με τον νυν ούτε να κάνει ψευτονιάζα και χαζόγελα δημοσίως ή ιδιωτικώς να είναι ενημερώμενη για όσα θέματα την αφορούν και να φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν επίσης αν πραγματικά νιώθει ότι δεν μπορεί με τίποτε να ακούσει kiss pantera pink floyd bb king eric clapton bon jovi iggy pop κλπ κλπ κλπ να το δηλώνει με θάρρος και ειλικρινεία και με το ίδιο θάρρος να δέχεται ότι ο μεταλάς γκόμενος σε καμμιά περίπτωση δεν θα την ακολουθήσει πρώτη τραπέζι πίστα στον Διονύση Μακρή ή στον Κώστα Μαρτάκη…

Δ και κυριότερο η γυναίκα οφείλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη αυτός θα είναι και ο πρώτος μεγάλος σκοπός της ζωηής της η οικονομική ανεξαρτησία μόνο η οικονομική ανεξαρτησία εξασφαλίζει αξιοπρέπεια ο δρόμος για την κατάκτησή της είναι μακρύς και δύσκολος αλλά ο δρόμος αυτός και το μεγάλωμα των παιδιών όταν με το καλό έρθουν είναι οι μόνοι δρόμοι που αξίζουν σας το δηλώ υπευθύνως

τέλος

Ε δεν πάμε να μείνουμε στο σπίτι του άλλου με το έτσι θέλω,-καθίστε σπίτια σας που θα πάτε να γίνετε καθαρίστριες του καθενός- συμμετέχουμε πάντα στα έξοδα των εξόδων διακοπών εκδρομών κλπ κλπ κλπ εκτός δύο περιπτώσεων της πρώτης εξόδου και του…ξενοδοχείου αυτά τα πληρώνει πάντα ο συνοδός όταν μας γίνετα μια πρόταση περί σύναψης δεσμού διότι μας γίνεται και δεν την κάνουμε ποτέ εμείς λέμε ξεκάθαρα τι θέλουμε όπως και όταν φτάνουμε στο τέλος εξηγούμε πάντα γιατί το τέλος …
Τέλος όταν βλέπουμε ακούμε νιώθουμε ότι ο πιο κολλητός του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είναι η πρώην λέμε χάρηκα και πάμε για φρέσκα αυτοστιγμή που να είναι ο μπραντ πιτ και ο νοών νοείτω το γιατί

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ
Προσέχετε τα μαλλιά σας όχι 16 χρόνες με βαμένο ξανθό μαλλί και τρια δάχτυλα μαύρη ρίζα όχι βαρύ μακιγιάζ στα 18 και κυρίως προσέχετε το βάρος σας αφενός οι πολυ αδύνατες να μην ξεχνάτε να τρώτε αφετέρου είναι απαράδεκτο να είσαι 18 χρονών και 100 κιλά και να θεωρείς και στις δύο προαναφερθήσες περιπτώσεις ότι αποτελείς πρότυπο έλεος δηλαδή

ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ
ΜΑΜΜΥ

Θα σε λυπήσω αλλά δυστυχώς δεν διορθώνεται

Προσκυνω μαμμυ…

Κατι για το Α…
Ξερεις ποσες απλυτες στην ηλικια μου εχω συναντησει?Ειναι κριμα, νεες κοπελες και να μην περιποιουνται καθολου τον εαυτο τους.Επισης, βουρτσισμα δοντιων και αποσμητικο ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ.

το ξέρω κουκλα μου για αυτό το έβαλα πρώτο πρώτο δυστυχώς το ξέρω