Τύποι γυναικών

Ψηνω κατι κοψιδια αλλο πραγμα.
Α και ολα τα ετοιμα γευματα (μικροκυματων και ετσι) τα κανω τελεια.

Τι ψαρια θα πιασω?? :stuck_out_tongue:

No, no, no… Μερικα σαυρια ειναι υποσυνολο των σχιστοματικων. Ουτως ή αλλως υπαρχου μερικες αξιοπηδησιμες μοναδες στην σχιστοματικη φυλη… :naughty:

Εγώ φτιάχνω υπέροχα τοστ. Δεν έχω χτήματα όμως. :frowning:

Συμφωνάω!!
Ο τίτλος του δασκάλου φεύγει αυτομάτως από τον Κρίσπη και πάει στον μόντε. 8)

Ο τιτλος του δασκαλου παντα ανηκε στον monte.
Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερονταν καποιοι σε εμενα με αυτην την προσφωνηση.

Rock and Roses, sorry…εκ παραδρομής έγινε.

On topic.
Το φαγητό για μένα, ΔΕΝ είναι κριτήριο (είμαι άριστος μάγειρας και αυτάρκης), προτιμώ άλλα περισσότερο ουσιώδη χαρακτηριστικά…if u know what I mean…

@Aloe

true, so true :lol: :lol:

Να αυτο ειναι στερεοτυπο… Αυτο το εσεις. Πως μπορεις να ξερεις οτι εμεις (οσες πχ γραψαμε σε αυτο το θρεντ) επιβεβαιωνουμε τα στερεοτυπα;
Ειλικρινα δεν ξερω ποσος κοσμος θα δεχοταν να ζησει μια γυναικα με το παιδι της χωρις αντρα και να του δωσει τ’ ονομα της. Αλλα ας μην παμε μακρια, εδω ενοχλει που δουλευουν, που τα φτιαχνουν μεταξυ τους και που ακουνε motorhead ξερω γω. Βλακειες ειναι τα περισσοτερα περι φιλελευθερης κοινωνιας.

casual casual casual…

Casual - 70s

χιππισα για μενα.μακρυ μαλλι,μπιχλιμπιδια,λουλουδατα ρουχα και ετσι.:hippy:

girl next door οι απλες καθημερινες χαρες της ζωης:)

Για σήμερα ψηφίζω το ροκ/αλτέρνατιβ στυλάκι! Εξέχουσα προσωπηκότις του φόρουμ θα συμφωνεί μαζί μου.8)

Διαφωνω.

Oι Σλοβάκες…

ξεχωριστός τύπος γυναικών?:lol:

Τύποι γυναικών

Γυναίκα DIAL-UP: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
Γυναίκα DSL: γυναίκα με γρήγορη πρόσβαση, αρκεί να διαθέτεις τους απαραίτητους πόρους.
Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.
Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
Γυναίκα LINUX: γυναίκα ελευθερων αρχών, που δεν χρειαζεσαι λεφτά για να την αποκτήσεις, αλλά απαιτεί πολύ διάβασμα για να συνεργάζεστε απρόσκοπτα.
Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να ! φαίνονται όμορφα.
Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
Γυναίκα HARD-DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γυναίκα MOUSE: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.
Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ’όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.
Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την ‘κατεβάσουν’ από άλλους άνδρες
Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα
Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα
Γυναίκα Service Pack: Μοιάζει με την πρώην σου αλλά υποτίθεται ότι έχει λιγότερα προβλήματα. Τελικά ανακαλύπτεις ότι έχει διαφορετικά.
Γυναίκα Browser: Της εμπιστεύεσαι την πιστωτική σου;;;
Γυναίκα trojan: Μεταμφιέζεται σε μια γλυκιά και καλή κοπέλα για να τη βάλεις σπίτι σου. Μόλις μπει δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.
Γυναίκα antivirus: Είναι η γυναίκα που σου έρχεται μετά την γυναίκα virus -ενίοτε και πριν από αυτή.
Γυναίκα firewall: Δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της.
Γυναίκα wikipedia: Ξέρει πολλά κόλπα, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος της τα έμαθε και αν τα κάνει σωστά.
Γυναίκα netmod: Στη φορτώσανε με προξενιό.
Γυναίκα outlook : Είναι ανοιχτή σε όλα!
Γυναίκα scanner: Στην αρχή την ήθελες πολύ. Τελικά δεν τη χρησιμοποιείς και τόσο συχνά.
Γυναίκα laptop: Σε ακολουθεί όπου πας.
Γυναίκα desktop: Την αφήνεις σπίτι σου να κάνει δουλειές και βγαίνεις με τους κολλητούς σου! Σε περιμένει αναμμένη!!

Γυναίκα moderator: σου βάζει συνεχώς κανόνες που δεν θες ή/και δεν καταλαβαίνεις, κρίνει κ παρεξηγεί ότι λες κ μετά σε κάνει να τα πάρεις πίσω και να ζητήσεις κ συγγνώμη.

Καλά, το ποστ με τις γυναίκες και τα pc είναι απίθανο - και πολύ αληθινό!!! Εύγε!!! :lol:

Μια γυναίκα ντεσκτοπ για μένα πληζ :smiley:

Λοιπόν τελευταία όσον αφορά την εμφάνιση (γιατί τα γούστα αλλάζουν πιο γρήγορα και από τις κολεξιον του LAKis Gavalas-μιας που τον πετυχα με κάτι νεαρούς πριν λίγες μέρες) μου αρέσουν τα παρακάτω στυλάκια:

1)Η κοπελιά είμαι αλτερνατιβ-δεν έχω κάτι συγκεκριμένο που με συναρπάζει μα σίγουρα δε με συναρπάζει αυτό που θέλουν όλοι-θα παω Μανου-Τσαο παρόλο που τα τραγούδια του Πετρέλη που ξέρω είναι περισσότερα.

2)Η κοπελιά βγαίνω εξάρχεια αλλά όχι και τόσο-σύντομα εκτός απροόπτου θα είμαι ίδια με τα φρικιά φίλες μου.

3)Η κοπελιά mono_gazi, πιο συγκεκριμένα για το σοφιστικέ του κουρέματός της και το μπλαζέ υφάκι που μας τρελαίνει. Συνήθως συμπίπτει με την περίπτωση 1.

4)Η κοπελιά πάω γλυφάδα για καφέ και παραλιακή που και που αν βρω κανά γκόμενο με κονέ-δεν πειράζει που για να φτάσω στις καφετέριες στη γλυφάδα θα κάνω 1 ωρα στο λεωφορείο, μισή στο μετρό και άλλη μια στο τραμ. Για το πρωινό της καλοκαιρινό ντύσιμο όμως, που περιλαμβάνει σορτσάκια, μεγάλα γυαλιά και άλλα όμορφα πράγματα.

5)Η κοπελιά είμαι από Ψυχικό/Μαρούσι/Βριλήσσια (μα όχι Κιφησιά)

Σε ειδικές περιπτώσεις μας αρέσει να βλέπουμε (μα όχι να κάνουμε κάτι) με:

6)Την κοπελιά βγαίνω Μπουρνάζι-την έπεσες στη φίλη μου στο παρτυ μου και θέλω όλους τους φίλους σου για πάρτυ μου-έχω δουλέψει ή θα δουλέψω σύντομα γλάστρα σε καφετέρια-τα πετάω και όλα έξω αμα λάχει μα δυστυχώςδεν ξέρω να βάφομαι. Ενίοτε είναι παρόμοια με την κοπελιά βγάινω μικρολίμανο και γουστάρω γλυώδεις άντρες.

7)Την κοπελιά πηγαίνω Κολωνάκι και είμαι πάντα στην τρύχα ντυμένη- δεν έχω ακόμα καταλάβει ότι τα 2 γουρουνάκια έχουν χειρώτερο εσωτερικό και από καφετέρια στα καμίνια.

Οι 2 τελευταίες όμως σαφώς και είναι αποφευκταίες.