Τύποι γυναικών

:lol: υπερποστ Μάνου

3 γουρουνάκια δεν λέγεται…??:roll:
Στενά είναι.Και αποπνικτικά όντως.

Aυτές γιατί δεν τις έχω πετύχει ποτέ…να είναι και όμορφες ε:(

Χαχαχα 2 έγραψα ο βλάκας

Είναι που δεν είσαι φοιτητής. Έχεις κι εσύ τα καλά σου όμως, don’t worry

Είμαι8):stuck_out_tongue:
κατά τ αλλά καλό το ποστ:D

Χαχα, αν δε δώσεις την πρώτη εξεταστική δεν είσαι φοιτητής ε :stuck_out_tongue:

Δεν εχεις δικιο κσ9, τοσες εχει ριξει ο Π@Π@Ρ@Σ

που να δεις άμα δεν την περάσω κιόλας…:stuck_out_tongue:

σεμναααα…είναι τα κίτρινα μπλουζία που φοράει και ότι πάει μαλλ…νταξ έχει βέβαια και τα προσόντα που κάνει τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό να ωχρία μπροστά του:p

Tα 3 γουρουνάκια ήταν ένα μαγαζί που κάποτε προσπάθησε να προσελκύσει τα βόρεια και τα νότια προάστια στο Κολωνάκι και τελικά μαζεύει κόσμο που θα ήθελε να ήταν σε μαγαζιά με το στυλ των βόρειων και νότιων προαστίων. Αίσχος μαγαζί όπως και να έχει. Τέρμα “ποζεράδικό” (και δεν εννοώ AOR)

Θα επανέλθω με ποστ. Ωραίο τόπικ!

Emo(16 με 18 χρονων ειναι μουρλια).

Ενας τυπος γυναικων που τον βλεπω επι των πλειστων στα δυτικα προαστια (Sorry δυτικα, δεν εχω κατι μαζι σας…:-s) ειναι οι λεγομενες μπουζουκογκομενες.
Το μπουτι βουτηγμενο στο λαδι να γυαλιζει, σορτακια ή φορεματακια τοσο κοντα που φαινεται το μισο κωλομερι, μαλλι κομμωτηριου 24 ωρες το 24ωρο, μακιγιαζ… μπουζουκιων κι ας ειναι 10 το πρωι.

Κοπελιτσες εχετε ξεφυγει.

:slight_smile:

Ναι είναι το σήμα κατατεθέν εδώ!:stuck_out_tongue:

Επίσης ένας ακόμα τύπος γυναικών που έχω συναντήσει κυρίως σε σχολές οικονομικών και νομικών επιστημών.
Ανεξαρτήτου ώρας,μαθήματος.εξεταστικής κλπ.Ψιλοτάκουνη γόβα (10 πόντοι τουλάχιστον ),ταγεράκι ( σε έντονες αποχρώσεις ),φουλ βάψιμο,φουλ χτένισμα.
Μοιάζει με τον παραπάνω τύπο της soul thorn αλλά είναι πιο κυρίλα:p

Aπαίσιες είναι τούτες:!:

Μόνο αυτό που τόνισα είναι ωραίο στην όψη. Μας αρέσει να το βλέπουμε ρε παιδί μου. Ελάχιστες απο αυτές όμως, εγώ τουλάχιστον, θα έπαιρνα στα σοβαρά, τουλάχιστον κρίνοντας απο την όψη τους.

Ούτε καν! Αμα η άλλη έχει μεταμφιεστεί σε πουτάνα (αν και μπορεί να είναι το φυσικό της, έχουμε πολλές τέτοιες εδώ), έχει βάλει και 10 τόνους μακιγιάζ με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο σκατά, ε τότε αυτό μόνο ωραίο θέαμα δεν είναι.

Απορία προς γυναίκες: Γιατί βάφεστε? Πότε θα καταλάβετε οτι το μακιγιάζ σας κάνει ακόμη χειρότερες??

Απορία: Πηγαίνατε βαμένες στο σχολείο σας κάθε πρωί;

2η Απορία για όσες απάντησαν ναι: Πόση ώρα ύπνου χάνατε για να βαφτείτε;

3η Απορία για όσες είπαν κάτι περισσότερο από 20 λεπτά: Γιατί;

Γι’ αυτό είπα πως μόνο το μαυρισμένο σημείο απο το κείμενο που έκανα quote μου αρέσει σαν θέαμα. :wink:

1. Ναι, για να κρύψουμε τους μαύρους κύκλους και τη χλωμάδα από τον ύπνο.
  2. Κανα μισάωρο.
  3. Για να έχουμε ωραίο φυσικό χρωματάκι (ποια δεν έχει ροζ μαγουλάκια και λαμπερή όψη στις 8 το πρωί?).

Εγώ πάντως δεν τα έκανα ποτέ, όχι από “αντισυμβατικότητα”, απλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ και ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ να χάσω ύπνο για ένα κωλοconcealer :lol:

Σωστηηη:wink: Σιγα μη χασω εγω τον υπνο μου

Άσε το βιντεάκι να φορτώσει, και δες την κοπελιά στο τέλος, βαμμένη(αν και το συγκεκριμένο είναι πολύ έντονο). http://www.youtube.com/watch?v=rCxUAPeGL3o&feature=user Μετά δες πώς ήταν στην αρχή. Αυτός είναι ο λόγος! :stuck_out_tongue:
(με όλο το σεβασμό που έχω για την κοπέλα, είναι θεά 8))

Και μαζί με την απορία του karvou για το χρόνο που παίρνει (ειδικά το πρωί) ένα τέτοιο μακιγιάρισμα, πάει και το EMO ξασμένο μαλλί που επίσης παίρνει ώρα (και πολλή λακ) :?