Τύποι γυναικών

οι γυναίκες βάφονται για να τις δουν οι άλλες γυναίκες κ να ζηλεύουν

με εμάς δεν πολυασχολούνται

τις αγαπάμε πάντως

Noμίζω ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα :!:

Επίσης λεβέντες το βάψιμο δεν είναι κακό αρκεί να είναι διακριτικό και όχι σαν του τύπου 6 που περιγράφω. Χρειάζεται :slight_smile:

@Κάρβου: Αυτές που φτιάχνουν και μαλλί κιόλας, ξυπνάνε μιάμιση ώρα νωρίτερα. Κακόμοιρα πλάζματα

συμφωνάμε μεγάλε μανιτού. τα κορίτσια όμως δεν το καταλαβαίνουν δυστυχώς

ή είναι άβαφες ή τίγκα

Exactly! 8)

Εγω αυτο το πραγμα να ξυπναω πιο πριν για να βαλω κονσιλερ ή κρεμα ημερας ή οτιδηποτε δεν το εχω κανει ποτε. Σκαω μυτη με τους μαυρους κυκλους και τα μαγουλακια του υπνου και νιωθω και μια χαρα ανετη. Τα μαλλια εννοειται οτι τα φτιαχνω ε. :Ρ
Οταν ειναι να βγω εξω ισως βαλω λιγο μολυβι (ελαχιστο και στο κατω εσωτερικο μερος) ή πιο σπανια πουδρα για σπυρακια που φαινονται πολυ(αν και ποτε δεν ειχα πολλα και δεν με ενδιεφερε το αν φαινονταν). Ως εκει. Μασκαρες, ρουζ, κραγιον, λιπγκλος κλπ δεν ειναι για μενα. Οσες φορες ειχα επιχειρησει να βαφτω ή να με βαψουν φιλες που εχουν μια καποια γνωση στο αντικειμενο, εβγαινε ενα επιεικως γελοιο αποτελεσμα.

Λεω οτι ειμαι υπερμαχος νατσουραλ μπγιουτι και καθαρισα. :Ρ

Σωστός! (αν και σπάνια βλέπω διακριτικά μακιγιαζ:roll:)

'γω πρωτη φορά έβαλα λιγο μολυβι περσι:-s:roll: (και αυτό είναι όλο)πιο πριν δεν ηξερα καν σε τι χρησιμεύει το κονσίλερ:?#-o

Για μένα οι τύποι των γυναικών είναι δύο: α) εκείνη που με ταλαιπωρεί τώρα και β) οι υπόλοιπες.

(σχετικά με προηγούμενα ποστ)
Έχουμε κι εμείς αρκετές κοπέλες που έρχονται σοβατισμένες. Βέβαια οι περισσότερες κάνουν πιο πολύ ώρα για το μαλλί, όχι για το μακιγιάρισμα. Και πες, το μολύβι και το κραγιόν/λιπ γκλος δεν κάνουν κακό και πάνω από δίλεπτο δεν θα πάρει! Αλλά το ξύσιμο του μαλλιού και οι πούδρες σε καταστρέφουν! Στα 30 θα χρειάζονται διπλάσια ποσότητα για να μην φαίνονται σαν 50αρες (από φυσικού!). Εγώ δεν βάφομαι στο σχολείο γιατί πασαλείβομαι (γενικά μόνο μολύβι βάζω). Ειδικά τον χειμώνα δεν μπορώ, γιατί δεν έχω την δύναμη πρωινιάτικα ή θα καρφώσω κανά μολύβι στο μάτι. Πάντως μια συμμαθήτρια της αδερφής μου που είχα ρωτήσει, ξυπνάει από τις 6 για να ισιώσει και να ξύσει/φτιάξει το μαλλί, να δει τι θα βάλει και να βαφτεί. :?

Aυτό σκόπευα να γράψω κι εγώ, αχαχα :stuck_out_tongue: Αυτά λέω κι εγώ ρε, “σιγά μην ασχοληθώ εγώ με αυτά, δεν έχω ανασφάλειες, νάτσουραλ μπιούτι”, ενώ απλά δεν ξέρω να βαφτώ και βαριέμαι κιόλας. Ε εννοείται ότι μια ενυδατική κρεμούλα και λίγη πούδρα βάζω ε, άμα λέμε για βάψιμο εννοούμε και μέικαπ και μάσκαρα κτλ, φαντάζομαι :-s

Τεσπα ναι :stuck_out_tongue:

και εγώ μια από τα ίδια.Ποτέ δν χρειάστηκε να βαφτώ ιδιαίτερα για να πάω κάπου και ειδικά στο σχολείο!
ένα μολύβι στο μάτι και τπτ άλλο!
σιγά μην αφιερώσω μια ώρα από τον ύπνο μου για να καλλωπιστώ!!!#-o

ναι, ουτε εγω βαφομαι πολυ. αλλα αντι για μολυβι βαζω μασκαρα. ξυπναω παντα δεκα λεπτα πριν ερθει το λεοφορειο…

Το νάτσουραλ μπιούτι το φέρνετε σα πρόφαση επειδή είστε τεμπέλες και σηκώνεστε 5’ πριν το κουδούνι[-X

εγώ ξυπνούσα 10 λεπτά πριν αρχίσει το σχολείο!

:p:p:p:p

βασικα ναι.
αλλα ειμαστε τοσο ομορφες, που δεν θελουμε να κρυφτουμε πισω απο μπογιες.:p:p

σε αυτό έχεις δίκιο…:oops:

αλλά πες μου θα προτιμούσες μία που να βάφεται κάθε μέρα υπερβολικά ή μία που να είναι σχεδόν άβαφη?!!?!?!

Η άποψη μου είναι γνωστή: άβαφες είστε πολύ πιο όμορφες (το μολύβι στο μάτι είναι φετιχ, αυτό επιτρέπεται)8)

παρολο που δεν με πειραζει να ειναι βαμμενες οι γυναικες, μου τη δινει οταν ερχομαι σχολειο με την τσιμπλα στο ματι και ειναι στην τριχα.καθε μερα.και οι περισσοτερες δεν ξερουν να βαφονται και σωστα#-o

επισης καλο ειναι οταν βαφονται να μην φαινεται πολυ στο ματι οτι εχει γινει, η τουλαχισοτν να ειναι κατι διακριτικο.πχ. μιε μαυρη γραμη κατω απο το ματια η κατι παρομοιο

βεβαια ειμαι της αποψης οτι αν ειναι ασχημη καποια αυτο δεν θα διορθωθει με τον καλλωπισμο, αλλα αν ειναι ωραια μπορει να την κανει ασχημη, αν γινει λαθος.

επισης οι γυναικες εχω την εντυπωση(ειμαι σχεδον σιγουρος) οτι φτιαχνονται για να την μπουν στο ματι των αλλων και οχι τοσο πολυ για τους αντρες

και για τα 2 μπορώ να πω.
μια γυναίκα νιώθει πολύ ανεβασμένη όταν δέχεται κολαευτικά λόγια από αγόρια αλλά άμα καταλάβει ότι την ζηλεύουν κοπέλες τότε η αυτοπεποίθηση της χτυπάει κόκκινο!!!:stuck_out_tongue:

ναι, εχεις δικιο.
καπου ειχα διαβασει οτι οι πολυ βαμενες ομως ειναι αυτες με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση. αλλα δε ξερω, γιατι αν κρινω απο κατι κοπελιες στο σχολειο…

για το τελευταιο εχω ενα ζωντανο παραδειγμα