με πλαστική ίσως, με βάψιμο με καμία δύναμη…
μια ωραία γυναίκα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δείξει άσχημη. ΠΟΛΥ
με πλαστική ίσως, με βάψιμο με καμία δύναμη…
μια ωραία γυναίκα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δείξει άσχημη. ΠΟΛΥ
μια πολυ ομορφη οτι και να γινει δεν ασχημενοι.ακομη και ιμο να γινει.
αλλα αυτες σπανιζουν…
Γω στο σκολειο μια φορα πηγα βαμμενη(ουτε θυμαμαι το λογο) και την δευτερη ωρα πα να τριψω απο βαρεμαρα τα ματχια μου μπας και ξυπνησω και το διαλειμμα το περασα στις τουαλετες να προσπαθω να σουλουπωσω το πασαλειμμα. Θανατος στις σκιες και στα αηλαινερ ε. Ειναι του διαβολου.
Και απο μονη της η εκφραση"βαζω μολυβι στο ματι μου" σε προϊδεαζει για κατι μαζοχιστικο.
why so serious…?
xAXA…Που να ακούσεις και το " βγαζω τα φρυδια μου"…εσυ
Αυτό ποναει πραγματικα
Πονάει και είναι τελείως σπαστικό… Ειδικά όταν έχεις και στραβομάρα…
Επίσης, έχεις δει ψαλίδι για βλεφαρίδες; Μπρρρρρ…
Απόλαυση…είναι μέχρι να το συνηθίσεις…μετά εθίζεσαι…προσπαθώ να το κόψω…
Εγώ θέλω τούμπανο γυναικα άντρακλα με μαύρα φουντωτά μαλλιά…είμαι ΓΟΥΣΤΟ και το ξέρω
Μα ΠΩΣ να τις παρετε στα σοβαρα?Μην σου πω οτι αυτες πρωτα θελουν να μην τις παιρνετε στα σοβαρα αλλα να τις παιρνετε σκετο.
:lol::lol:
Το ειχα κανει και εγω μια φορα στη σχολη περσι… αν και ηταν απογευμα.:-s
Οσο για το βαψιμο παιδια, με αλλους συμφωνω με αλλους οχι.Οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το βαψιμο αναδεικνυει τα χαρακτηριστικα και με προσεγμενο μακιγιαζ τα κανει πολυ καλυτερα απ’οτι ειναι.
Εγω το μονο σημειο που βαφω εντονα (εδω και 5 χρονια) ειναι τα ματια μου… βαζω και ενα lip glossακι οταν ειναι να βγω βραδυ και τελος.Ρουζ και παστωματα πολλα δεν κανω… Οσο για τα πρωινα συνηθως ειμαι αβαφη.Και ξεκουραζεται η επιδερμιδα και νιωθεις (κακα τα ψεμματα!) πιο ελευθερη!:roll:
Οσο για το σχολειο, μονο μολυβακι εβαζα.Σε 2 λεπτακια ετοιμη ημουν.
Ω, ναι. Ώρες ώρες πραγματικά εκνευρίζομαι από τον πόνο. Μου την δίνει τόσο, που δεν τους έχω δώσει σχήμα, μόνο τα καθαρίζω :Ρ
Α, και το βάψιμο όσο πιο αργά το αρχίσεις, τόσο το καλύτερο φυσικά! Εγώ φόραγα μόλυβι σπάνια στην τρίτη γυμνασίου, στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης και τώρα είμαι πάλι ανάλογα τα κέφια. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά στα οποία δεν έχω φερθεί σοφά.
Η γυναίκα άντρακλας τι είναι;
Αυτό με το “μολύβι στο μάτι” τα σπασε :lol2:
Στη δικιά μου χρονιά το μαύρο μολύβι στα μάτια και το σκούρο καφέ κραγιόν διαρκείας ήταν must. Από τις 8 το πρωί. Οι καθηγητές μας κοιτούσαν σαν εξωγήινες
Αδιάφορα τα κορίτσα που διαβάζουν οδηγούς ζωής και συμπεριφοράς και ατιτουδ όπως το Κοζμοπόλιταν.
Καγκούρισσες λέγονται.
Ον τόπικ: Οι κουλτουριαρέ / αλτέρνατιβ / ροκ, με τις οποίες μπορείς να συζητήσεις κιόλας.
σπανιζουν αυτες δυστυχως:(
σπανίζουν??και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα τι είναι?aliens?
Eσυ δεν εισαι κουλτουριαρε αλτερνατιβ ροκ.Εισαι ντεθ μεταλ!!!
oh darling i am Ripley fucking 9
δες και το αβαταρ.τα λέει όλα:)
Το στυλ μου φέρνει σε 80s hard rock/metal αλλά μ’ αρέσει και το goth look 8)
πας και στο underworld?πες μου,μπορεί να σ’έχω δει,μπαίνω κρυφά εκεί από μια τρύπα