Ναι αμέ, είμαι εκεί τουλάχιστον μια φορά το μήνα (εξαιρούνται οι καλοκαιρινοί γιατί λείπω).
και πληρώνεις τα 9 ευρά που σου ζητάνε στην είσοδο?
Eδω εσυ πας σε συναυλιες Σκορπιονς και Παπακωνσταντινου.Το underworld σε πειραξε?
όχι,καθόλου,έχω πάει σε φοβερά ιβέντς εκεί:)
Έλα ντε, σιγά την τιμή. Εδώ δώσαμε 55 για τους Priest…
τε.δώσατε.
Έστω
Οι οποιοι μας δωσαν ομως τα μυαλα στα χερια…
Για Maiden πες καλυτερα που απο 45 πριν κατι χρονια πηγε φετος 70 και του χρονου ποιος ξερει ποσο.
Για Maiden πήρα το γενικό των 50 ευρώ… και πάλι πολλά είναι. Μήπως να τους κάναμε κανα σαμποτάζ;;
Εννοειται…φετος πηγα επειδη δε τους ειχα ξαναδει,δε ξανασκαω λεφτα οσο τους φερνουν οι Didiδες…
Εεεε, εδώ μιλάμε για γυναίκεεεες!! Δε λέω βέβαια, και οι συναυλίες είναι συχνά “παντοτινές” (μερικές φορές περισσότερο παντοτινές απο μια γυναίκα κιόλας!)
Υπάρχουν ροκ και ροκ στυλάκια, ένα απο αυτά είναι το “κουλτουρέ/αλτέρνατιβ” όπως το ονόμασα! Όσο αφορά το δικό σου, πιο πολύ προς girl next door/κυριλέ (όταν είναι για δουλειά) μου φέρνεις τώρα… Θα ήθελα να σε είχα δει στις death μέρες σου πάντως!!!
Δεν μου αρεσει το μη μου απτου στυλακι a.k.a. βαμμενη στην τριχα, με 10 τονους ρουζ και Σανελ, μαλλι να μην πεταει ουτε τριχα, γοβα, καλσονακι, νυχακι με μανικιουρ τραγουδιστριας. Οσο σεξυ κι αν δειχνει, ειναι απλα υπερβολικα επιτηδευμενο, αρα ακυρωνεται αυτοματα.
Aς σου ανοιγε εσενα τα ποδια της και ας ελεγες εσυ οχι…[-X
Οχι θα ελεγα, ειμαι επιλεκτικη.
my dear ellanor οι ντεθ μεταλ μέρες μου κάθε άλλο παρά έχουν παρέλθει όπως μου έγινε πολύ-μα πολύ-σαφές στο live των atg.
Το σχόλιο μου για το άλιεν ήταν απάντηση στον asyftaos που είπε ότι δεν υπάρχουν πολλές rock chicks με τις οποίες κάνεις κουβέντες.(δεν εννοώ ότι δεν μπορούν να κάνουν κουβέντες οι ροκ τσικσ,αλλά ότι δεν υπάρχουν πολλά κοριτσα που γουστάρεις/συζητάς και ακούν και την αγαπημένη σου μουσική).Και το είπα από την άποψη ότι εδώ έχουμε τόοοοσα κορίτσα που και ροκ (μεταλ,ντεθ, θρασ,whatever οι υποκατηγορίες δεν έχουν νόημα)ακούν και μια χαρά κουβέντες κάνουμε.Και αντίλογο και όλο το πακέτο.:)Και όχι για το στυλάκι που εντάσσεται η καθεμιά,τουλάχιστον όχι αποκλειστικά
Να προστεθεί ο τύπος γυναίκας “μεταξουργείο-ομόνοια”.
–>Κιλάκια μπολικότατα
–>Μωβ στενό φόρεμα
–>¶σχημη φάτσα
–>Κακοβαμμένη
–>πιρτσιν κάτω από χείλη και σε μύτη
–>Μουστάκι (δένει με το αποπανω)
–>Μποτάκι μαύρο
–>Πακιστανούλις συνοδός αξεσουάρ
εφιάλτες θα χουμε ε
μεταξύ girl next door και businesswoman…
ψηφιζω goth αν και ο καλος ο μυλος… δεν κανει διακρισεις!
αυτη που με αντεχει τα τελευταια 11 χρονια.