Τύποι γυναικών

Male???

medium nab :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: 8) :smiley:

Πωπω,ειλικρινά,αν δεν σας άρεσε δεν ξέρω τι να πιστέψω για όλους εσάς.

?:-s

[quote="“red pyramid,post:83,topic:4709”]

?:-s[/QUOTE]
τα αποτελέσματα του να ακούς πολύ σκορπιονσ :lol: :lol: :lol: :lol:

ούτε εμένα που άρεσε :P:P

ο πυραμιδας δε γουσταρει scorpions,bon jovi κλπ:roll:

είχα πει αμα δω κοπέλα να φοράει μπλούζα MSG,την βουτάω επί τόπου α…
ε,είδα μία στην Αγγλία,πω,λέω,αυτά είναι.στο live ήταν λίγο πιο πίσω μου…γυρνάω σε μια φάση και…μασούλαγε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού…πφ

εγώ για σένα έλεγα :P:P:P:p :stuck_out_tongue:

Γιατι νομιζεις οτι υπαρχει τιποτα ποιο νοστιμο εδω???:lol: :lol: :lol:

Μαύρα λουκάνικα. Δεν έχω φάει, αλλά άτομα που έχουν φάει μου έχουν πεί τα καλύτερα λόγια, οπότε κάποτε πρέπει οπωσδήποτε να φάω και εγώ.:stuck_out_tongue:

Ε βούτα την μαζί με το πλαστικό μπουκάλι !Πού το πρόβλημα ?:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Δικαιολογιες ειναι αυτα με τα μπουκαλια, επειδη κοτεψε να κανει κινηση…

Χα χα !Συμφωνώ !!Κοτούλα rudolf!!Αφήνεις τις ευκαιρίες να σου φύγουν μέσα απ τα χέρια !

με δουλεύει και το chrisp και το hlektra.:-k
αμα βλέπατε την ηδονή στα μάτια της όταν μασούλαγε το μπουκάλι θα με καταλαβαίνατε:)

Πάντως προς πολύ μεγάλη μου έκπληξη, αλλά και ικανοποίηση, οι πιο πολλοί ψηφίζουν girl next door…ΕΥΓΕ νέοι μου!!!

Μα φυσικά. Το απλό είναι και όμορφο τις περισσότερες φορές. :slight_smile: :slight_smile:

Agreed!

Ευχαριστουμε γιαγια. :stuck_out_tongue:

Μπουααααααααααααααααααααααα είμαι μόλις 27…(αλλά μην το πείτε παραέξω…)τα τελευταία 2 χρόνια βέβαια περνάω τη sequel φάση μου…25:the sequel,25:the return,κλπ κλπ
έχω πολύ ακόμα :ressurection,return of the jedi και τα ρέστα :slight_smile:

Μην αγχωνεσαι.Εγω εχω υιοθετησει τη σειρα 24.Ειμαι λοιπον 24 στον τριτο κυκλο προβολης.
(Η τολμη και γοητεια εχει περιπου 20 κυκλους οποτε καλα παμε :stuck_out_tongue: )

Αχαχαχαχααχχαχαχ:lol:

Υστερ(ι)όγραφο : Νόμιζα ότι ήσουν μικρότερος :-k

Mεσα στο μυαλο μου ειμαι :smiley: