Χρηστης Νοεμβριου 2007

δεν νομιζω να σε αποκαλεσα εγω γελοιο. τωρα για τον kambei δεν ειπα εγω τπτ! τα ποστ μιλανε! κ ο καθενας απο εμας μπορει να κρινει!:wink:

αυτο δεν το πιασα …:-k

εγω ειμαι σιγουρος πως οχι!

“Το 1977 υπήρχε Power Metal όταν οι Θεοί παίξαν το The Sails Of Charon? Και άντε ας βάλουμε και τους Rainbow μέσα που είχαν προλάβει να γράψουν το Stargazer.”
οταν διαβαζεις κατι τετοιο οποιος κ εαν το πει θεωρειτε γραφικος για μενα! ακομα κ για jethro tull να βγει καποιος κ να πει οτι ειναι το σημαντικοτερο group που επιρεασε τους παντες παλι γραφικος θα ειναι για μενα!

δεν εχεις πολυ αδικο εδω αλλα ρε σ εγινε ενας χαμος με αυτο το θεμα! κ δεν ειναι ενα ποστ!

τοτε γιατι τις περισσοτερες φορες που θυγει καποιος τους scorpions γεμιζει το forum με μελοι απο το fun club?
απο ολους του Fun Club που ειναι στο rocking εισαι ο μονος που μιλαει σε ολα τα θεματα! οι περισσοτεροι πεταγονται μονο οταν θιξουμε τους scorpions! θυμασε τι εισε γινει περσι με το Live? κ πολυ καλα ξες οτι στην τελευταια “διαμαχη” ενα δεν εγραφε ο kambei ολα αυτα που ειπε δεν ειχε γινει αυτος ο χαμος!

παίδες. Μία παρατήρηση. Παλιά όντως όλο το φαν κλαμπ είχε μπει για να στηρίξει σκόρπιονς και να μας (και μου) την πει. Αυτή τη φορά ο Kambei όμως, εμένα μου έδωσε την εντύπωση, ότι μπήκε για να γράφει σε όλο το φόρουμ (άσχετο αν ξενέρωσε στη συνέχεια ή οτιδήποτε άλλο… εγώ την αρχική μου εντύπωση λέω)

Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτά που πόσταρε στο τόπικ για τους Σκόρπιονς, αλλά τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε σοβαρός χρήστης. Όχι καραγκιόζης ή γραφικός. Ίσα ίσα, έχω την εντύπωση ότι μερικά από τα quote που έκανες bluezlick, τα έλεγε στην πλάκα και με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, για το ότι είναι οπαδός των Σκόρπιονς…

Μη συγχέετε τον τίτλο “χρήστης Νοεμβρίου” με τον τίτλο “χρήστης Νοεμβρίου που διαφωνώ”… Ειδικά, όταν έχει περάσει και ένας whitecross από το φόρουμ.

ΥΓ. Ο rudolf τον ξέρει προσωπικά τον Kambei. Είναι χαζό να αναρωτιέστε γιατί τον υποστηρίζει. Και εσύ bluezlick, είπες καλό λόγο για τον Al zazeera και τον άλλον που δε θυμάμαι το όνομα του, επειδή τους ήξερες. Δεν είναι θέμα Σκόρπιονς… Από την άλλη, ο Jimmy Page και ο Texas Flood, σιγά μην ασχολιόντουσαν αν δεν αφορούσε τους Σκόρπιονς το θέμα. Μη ξεχνάμε ότι είναι 2οι και 3οι σε ποστ μετά τον rudolf στο αντίστοιχο θέμα (και ο rudolf τόσο καιρό ποστάρει ειδήσεις για τους Σκόρπιονς εκεί μέσα). Και φυσικά για το ότι ποστάρουν εκεί μέσα και σπαμάρουν, δεν πιστεύουν ότι φταίνε αυτοί, αλλά οι άλλοι… (δε ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι, αλλά πρέπει να είναι ανάμεσα μας… :p)

δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα ο rudy γιατι συνεχιζει να γραφει ? οκ ολλα αυτα υποθετικα ειναι τεσπα…

αυτο ειναι δικη σου αποψη! κ επισης δεν ειδα καμια πλακα! συνηθως οταν λεμε κατι για πλακα βαζουμε κ αυτο :stuck_out_tongue:

υπαρχουν κανονες η κριτιρια για το πως θα επιλεγουμε καποιον??:-k ο καθενας βαζει αυτον που νομιζει κ ολοι οι αλλοι απλα λενε την αποψη τους!

μην συγκρινεις τον al zazor κ τον ο mamieισblue γιατι ο σκοπος τους ηταν το χαβαλε! ειπα απλα οτι ειναι καλα παιδια κ οτι κανουν χαβαλε!
ο jimmypage σου εχει απαντησει επι του θεματος! σε πμ!
εγω ομως ρε karvou οταν αρχιζες να σβηνεις ποστ κ να κανει παρατηρησεις δεν αρχιζα να υποστιριζω κανεναν! ο page k o texas ειναι κολητοι μου αλλα δεν χωθηκα να την πω στον metal law οταν διαφωνουσαν κ μαλωνανε! επισης καποιος εβαλε κ τον texas για χρηστη του μηνα πεταχτηκα εγω να πω τπτ?

α) για το πρώτο. Ο rudy έγραφε από πριν. Για αυτό συνέχισε στο φόρουμ :wink:

β) προφανώς και είναι δικιά μου άποψη. Δεν είπα ότι είναι δικιά σας :stuck_out_tongue: . Πάντως, αν δεις, πολλοί νέοι χρήστες που δεν έχουν συνηθίσει το φόρουμ, δε χρησιμοποιούν emoticons. Νομίζω ότι μία τέτοια περίπτωση είναι ο Kambei…

γ) γιατί? εγώ δε μπορώ να πω άποψη για την επιλογή σας? απαγορεύεται?

δ) Και ο rudolf επέλεξε να τον υποστηρίξει. Διαφορετική τακτική ακολουθήσατε. Δε βλέπω γιατί το ένα είναι καλό και το άλλο κακό. Εμένα και οι δύο λογικές (η δικιά σου που δεν υποστηρίζεις γνωστούς και του rudolf που υποστηρίζει) μου φαίνονται απολύτως λογικές. Δεν κατάλαβα τι είναι το κακό και τι δε σου άρεσε στο κείμενο μου…

ναι ρε! ετσι κ αλλιος σου ειπα οτι αλλα αυτα ειναι υποθεσης!

:lol: :lol: :lol: rock n roll!

ενοειτε πως οχι αλλα εσυ ουσιαστικα εκανες μια υποδειξη για το πως πρεπει να επιλεγουμε!

δεν με πειραξε το κειμενο σου! αλλα με πειραξαν που εκανες…
εγω απλος τονισα κατι!

:lol: :lol: :lol: rock n roll! αυτο τωρα το θεωρεις σοβαρη απαντηση?

ενοειτε πως οχι αλλα εσυ ουσιαστικα εκανες μια υποδειξη για το πως πρεπει να επιλεγουμε!

δεν με πειραξε το κειμενο σου! αλλα με πειραξαν που εκανες κ ξες καλα!
εγω απλος τονισα κατι! για να δουν ποιοι ειναι οπαδοι με κασκολ!
εγω δεν αποκαλεσα “γραφικο” το somnambulist ουτε οποιον συμφωνησε μαζι του επειδη ειπε κατι για καποιο γνωστο μου που εχουμε κ τις ιδιες αποψεις!
να σημειωσω οτι δεν με πειραζει να μ αποκαλουν γραφικο κολημενο κ οτιδηποτε αλλο! πραγματικα!
οταν γραφεις κ λες κατι δημοσια πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις κ κρητικη! ολοι κρινομαστε για αυτα που λεμε! εαν δεν μας αρεσει να μας σχολιαζουν τοτε να μην μιλαμε!

Συμφωνω απολυτα.

Εδω στο φορουμ με εχουν πει : οτι ειμαι τραγικος , οτι ειμαι γραφικος , οτι ειμαι κολημενος , και οτι βγαζω σε καθε τι που λεω μια εμπαθεια ! Ριξτε μια ματια στα ποστ αυτων που με κατηγορουν -βλ. Kambei- (πρωτου τα σβησει ο καρβου) και τα λεμε μετα.
Και κατι τελευταιο , καλε μου καρβου πως εχεις τα μουτρα και βγαινεις και μιλας απο τη στιγμη που μου εδωσες σπαμ ποντο πανω στα νευρα σου εκμεταλευομενος οτι εισαι μοντ επειδη ειπα αντιθετη γνωμη απο την δικη σου την 1η φορα που εγινε αυτη η “συζητηση” στο scorpions ???
Δν με ενδιαφερουν ουτε τα σπαμ πόιντς ουτε τα μπαν ουτε τπτ , αν δν ειστε ετοιμοι να δεχτειτε αντιθετη γνωμη, κλειστε το φορουμ.

Χρηστης Νοεμβριου ο Καρβου :smiley: :smiley: :smiley: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Για τον παραπάνω διάλογο (έψαξα στα διεγραμμένα), έφαγες έναν ΜΗ μόνιμο, αλλά προσωρινό πόντο ποινής, ο οποίος έχει λήξει κι όλας πλέον αλλά έχεις και το θράσος να γκρινιάζεις και να κάνεις λόγο για μεροληψίες…#-o . Ειλικρινά, θεωρώ ότι εφαρμόστηκε το γράμμα των κανονισμών. Αν δε σου αρέσουν οι κανόνες του ρόκινγκ, υπάρχουν και άλλα φόρουμ… Αν νομίζεις ότι τον πόντο τον έφαγες, πάνω στα νεύρα μου, είσαι γελασμένος. Τον έφαγες γιατί δεν σεβάστηκες ΚΑΘΟΛΟΥ τους συμφορουμίτες σου και συνέχιζες όχι μόνο να αγνοείς τις εκκλήσεις τους για σοβαρά ποστς, αλλά και όταν πόσταραν οι άλλοι σοβαρά ποστς (βλ. quote για rudolf) εσύ συνέχιζες να ποστάρεις για την παιδική χαρά.

Επίσης, μη χαύετε όλοι οι υπόλοιποι ότι βλακεία σας λένε. Δείτε τα ποστς που σας παρέθεσα και πείτε μου αν είμαι μεροληπτικός.

Επίσης, αν σας πείραξαν ποστς, άλλων χρηστών, το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι ένα γαμημένο report. Μη μας τα κάνετε μετά τσουρέκια, επειδή δε διαβάσαμε και τα 500 ποστς που γράφονται σε μία μέρα. Στο τόπικ με τους Σκορπιούς, εγώ σε μία περίπτωση μόνο έχω κάνει τα στραβά μάτια και είναι στου Jimmy Page, που έχωσε πολύ χοντρό χαρακτηρισμό στον Metal Law και δεν έφαγε βαθμό ποινής. Αν κάτι μου ξέφυγε, δε με ενδιαφέρει. Ας είχε γίνει report…

ΥΓ. Δεν είμαι χρήστης Νοεμβρίου. Εγώ είμαι ο καλύτερος χρήστης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς :stuck_out_tongue:

αφού μεροληπτεί ο γκάρβου υπερ εμού και των σκορπιων το μόνο που μένει είναι να κάμω σεχς με την σκάρλετ ακούγοντας megadeth

o texas flood εχει δικιο!!!ΤΕΛΟς!!!

Συγχαρητήρια πολλά στον Texas flood!!!:lol: :lol: :lol:

ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σπαμ ποιντς!!!

ειμαι και γω θυμα της κυκλοθυμιας σας!!!

Eσυ συγκεκριμενα εισαι θυμα της μαλακιας σου :smiley:

ρεπορτ!!!

Μαντεψε δεν θα το πιστεψεις…

ti???

Στα @@ μου!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

δεν είπε κάποιο ψέμα ο tolkki. Εσύ έκανες τις μαλακίες και για αυτό έφαγες το προσωρινό μπαν… Ελπίζω τώρα να μας αποδείξεις ότι κάναμε λάθος και να είσαι τύπος και υπογραμμός. :wink:

μας τα παν και αλλοι που την ειχαν πιο μεγαλη!!!