Χρηστης Νοεμβριου 2007

o texas flood εχει δικιο!!!ΤΕΛΟς!!!

Συγχαρητήρια πολλά στον Texas flood!!!:lol: :lol: :lol:

ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σπαμ ποιντς!!!

ειμαι και γω θυμα της κυκλοθυμιας σας!!!

Eσυ συγκεκριμενα εισαι θυμα της μαλακιας σου :smiley:

ρεπορτ!!!

Μαντεψε δεν θα το πιστεψεις…

ti???

Στα @@ μου!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

δεν είπε κάποιο ψέμα ο tolkki. Εσύ έκανες τις μαλακίες και για αυτό έφαγες το προσωρινό μπαν… Ελπίζω τώρα να μας αποδείξεις ότι κάναμε λάθος και να είσαι τύπος και υπογραμμός. :wink:

μας τα παν και αλλοι που την ειχαν πιο μεγαλη!!!

Σελιδα 70 στο thread scorpions γραφω αυτα :

Σελιδα 71 στο thread scorpions ο καρβου γραφει αυτα :

:slight_smile:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γαλοπουλας η χοιρινο?!?

thats why εντελως φιλικα αν εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου,σεβασου τουλαχιστον τον Πλατωνα.
Και μιλαω εντελως γενικα :wink:

πω ρε φιλεεεεεεεεεεεεε!!!παλι σπαμμαρα???

ασε τα γενικα και πιασε τα ειδικα!!!

και το νόημα όλων των από πάνω πιο είναι? Ότι μου έφαγες το μπιφτεεεέκι μουυυυυυ ουυυυυ ουυυυ?

Δεν μιλησα για σπαμ.Αν θεωρεις τον εαυτο σου εστω και λιγο εξυπνο καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω.
Βαζω στοιχημα οτι ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν.Αποκλειεται να εισαι ο μονος που δεν…

ειμαι χαζος καντο λιανα!!

δατζ γουάη μανάρι μου,σοβαρέψου.προσπάθησε.
σε τούτο το φόρουμ,αυτά που κάνεις δεν συγκινούν κανέναν,οπότε,τσάμπα.

Δες λιγο τι γραφεις μετα το μπιφτεκι σου…

Τεσπα καρβου την μαλακια δν την μπαλωνεις , σου ειπα οτι δν με νοιαζει ο ποντος ουτε τπτ αλλο απλα αν θες να εχεις καποιες ευθυνες σαν αυτες του μοντ τοτε να εισαι πιο προσεκτικος.Παντως δν ειπα οτι δν αξιζα τον ποντο αλλα και κατι τυποι που λεγαν οτι ο Pastorius δν μπορει να γλυψει ουτα @@ ή τα κωλομερια ή οτι σκατα αλλο ειπε των σενκερ και γιαμπς δν ειχαν την ιδια αντιμετωπιση ενω το αξιζαν, αυτα τα εχει γραψει και ο JimmyPage για να μην τα ξαναλεω.