Χρηστης Νοεμβριου 2007

ποιον user προσβάλει αυτό?

Tα ιδια και τα ιδια…Διαμαρτυρηθηκα για το ειρωνικο ποστ του karnou:" ενω τα ολα τα τωρινα σου ποστ για τους σκορπιονς ειναι ολο κυρος…".Και του λεω ΔΕΝ εχω πει τπτ για τους σκορπιονς,Μιλησα μονο για την αντιπαραθεση με ton Metal Laws και μετα στη συγκριση με τους ζεππελιν.Και μου λεει εισαι 2ος ποστερ η δεν ξερω γω τι σε ενα τοπικ που λες οτι δεν ποσταρεις και ολα σου τα ποστ ειναι σπαμ.ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι δεν ποσταρω,ειπα οτι δεν εβριζα τους σκορπιονς στα ποστ αυτα, και το γεγονος οτι σπαμαρα ειναι και αποδειξη σε αυτο.Τωρα το 90% toy spamarismatos εγινε στη συγκριση με τους ζεππελιν.ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ??ΕΓΩ Η Ο ΚΑMBEI E???Δεν λεω οτι δεν σπαμαρω αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ το ξεκινησα εγω.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ και δεν θα ηταν απιθανο να το εκανα(δεν ειπα οτι ειμαι αγγελουδι) αλλα ΔΕΝ το εκανα σε αυτη τη συγκεκριμενη περιπτωση.Παρτο χαμπαρι.Τωρα ρωτα πολλους για το αν Κambei προκαλουσε η οχι κμε αυτα που ελεγε και με τη συγκριση που ξεκινησε με τους ζεππελιν.Αλλα φυσικα αυτοι δεν προκαλουν τπτ,ειμαστε εμεις οι αντιχριστοι η αντισκορπιονιστς που ειμαστε γενετικα προγραμματισμενοι να δημιουργουμε χαος

Τωρα οσο για τον Μetal Laws παμε παλι.Γραφει ο Παστοριους και αυτες οι ψευτοκουλτουριες που ακους δεν μπορουν ουτε να πλυνουν τα αρχιδια του σενκερ και μετα του απανταω σε λυπαμαι αν το πιστευεις αυτο και μου λεει γιαυτο μου ξυνεται το δεξι κωλομερι.Μετα γραφω το ΒΑΡΥ χαρακτηρισμο που καν χαρακτηρισμος δεν ηταν αλλα τεσπα.Μετα απο καμια 10ρια σελιδες που υπενθιμιζω τι εγινε στην αντιπαραθεση επειδη δεν θυμομουν, γραφω οτι ο μεταλ laws ειχε γραψει δεν μπορει ουτε να γλυψει τα αρχιδια αντι για πλυνει και αντι για δεξι κωλομερι δεξι αρχιδι.ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και μου λες στο ΠΜ :ειδες οτι δεν προσεβαλε ουτε εσενα ουτε το καλλιτεχνη αλλα καταλαβες λαθος???ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΕΛΙΚΑ???(Τεραστια διαφορα μεταξυ δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια με το δεν μπορει ουτε να γλυψει τα αρχιδια και μεταξυ γιατι μου ξυνεται το κωλομερι και γιατι μου ξυνεται το αρχιδι)Και οπως σου ειπα στο ΠΜ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ αν εγραφα εκει περα εγω οτι ο Σενκερ δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια του McLaughlin.

αυτό που δεν είναι πια πολέμιος ο κάρβου είναι σκέτη ηδονή:lol: :lol:

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος και εφτιαχνε παστιτσιο.
1.Αμα δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τους προσωπικους χαρακτηρισμους αναμεσα σε μελη του φορουμ με αυτους σε τριτους(συγκροτηματα, μουσικους κτλ.) τοτε χρειαζομαστε την Γλωσσα της Ε’ Δημοτικου.
2.Αν σκοπος μας σαν users ηταν να μπαινουμε σε ενα σαιτ που δεν μας αρεσει το 90% του ειδικου περιοχομενου(στην προκειμενη περιπτωση ροκ και μεταλ μουσικη) και τα σχολια μας εχουν κατα 91.63% τονο αποδοκιμασιας, απορριψης και περιφρονησης τοτε δεν εχουμε κανενα λογο να ποσταρουμε σε ενα τετοιο φορουμ.
3.Αμα προσπαθουμε να προσβαλουμε και να αποθαρυνουμε εναν καινουργιο user(και δεν μιλαω για απλα,φιλικα πειραγματα) απο την στιγμη που αυτος δεν το εχει κανει σε μας νομιζω πως επισης δεν ταιριαζει στη φιλοσοφια ενος υγειους διαδικτιακου τοπου παραθεσης σκεψεων και αποψεων.
4.Επισης να καταλαβετε ποτε ενα ποστ ενος αλλου χρηστη χρηζει απλη διαφωνια και ποτε εντονη αποδοκιμασια. Και 'γω δεν συμφωνουσα σε ολα με τον Kambei αλλα πρωτον δεν ειπε κατι γελοιο, δευτερον δεν προσεβαλε κανενα με τα λεγομενα του και τριτον ειναι οπαδος και το παραδεχτηκε οτι σε αυτο οφειλονται πολλες απο τις αποψεις του, δεν ζητησε απο κανεναν να τις ασπαστει ουτε ηρθε σε εντονο επιχειρηματολογικο διαλογο με καποιον αλλο για να υποστηριξει οτι ντε και καλα αυτα που λεει(και οι περισσοτεροι που απαντησαν δεν συμφωνουσαν) ειναι τα σωστα και η κοινη αληθεια. Περιττο να πω οτι το γραψιμο του και σε αλλα threads ηταν δημιουργικο και δεν σπαμαρε απλα για τους Σκορπιονς ή την βλακεια που τον δερνει στον εγκεφαλο.(με το τελευταιο δεν εννοω οτι ετσι ειναι αλλα οτι ετσι θα ηταν αν σπαμμαρε ηλιθια ολη την ωρα)
5.Αν νομιζετε οτι ο Karvou δεν εξακολουθει να ειναι(γιατι ειναι δεδομενο οτι καποτε ηταν:p ) πολεμιος των Scorpions τοτε ειστε γελασμενοι! Ενταξει, σιγουρα τα παιδια απο το fc θα τον κερνανε κανα σφηνακι για να τον καλοπιασουν, μπας και κανει καμμια κριτικη της προκοπης για τις συναυλιες τους και πατησει και κανενας σ’αυτες, αλλα αυτος ειναι καιροσκοπος…:stuck_out_tongue:

Αν κάποιος κατάλαβε τι είπε ο jimmy page ας μου εξηγήσει και εμένα… Δεν έβγαλα νόημα και δεν πρόκειται να το διαβάσω δεύτερη φορά…

Από ότι κατάλαβα, του παιδιού του έμεινε κόμπλεξ γιατί είπα ότι τα κείμενα του για τους σκόρπιονς δεν έχω κύρος… (και είχα και εμότικον δίπλα, αφού μόνο έτσι καταλαβαίνετε πόσο σοβαρά μιλάει κάποιος ή όχι…) Έλεος. Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε… Μεγαλώστε ρεεεεε…

Το “είναι αλήθεια. Με πιάσατε στα πράσα” και ειρωνικά γελάκια από δίπλα εννοείς? :-k :-k

Ειλικρινά, όσο προσπαθώ να σας καταλάβω, νιώθω ότι μου πέφτει το IQ… Σε λίγο μπορεί να βάλω να ακούσω και Pastorius (ωχ… τώρα προσέβαλλα τον pastorius - που δεν έχω ιδέα ποιος είναι- και μου αξίζει ξύλο…:stuck_out_tongue: )

Ψήνομαι να ανοίξω τόπικ σε άλλο φόρουμ “οι φίλοι των scorpions”

Εχουμε ενα θρεντ για σκορπιονς και ενα για το φαν κλαμπ σου.Αν ανοιξεις κι αλλο θα μπω και θα τα σπασω ολα

σε άλλο φόρουμ.
αλλά αν το κάνεις,θα’χεις να αντιμετωπίσεις εμένα

Διάβασα… και απ’ότι κατάλαβα ο jimmy page εννοεί πως τελικά είχες αδικο γιατί αυτά που είπε ο …(αχ ποιος ήταν? ) ο kambei (?) προσέβαλλαν τον καλλιτέχνη (συγκεκριμένα τους Led Zeppelin) και παρόλο που δεν προσέβαλλαν το ίδιο…τον user jimmy page άμμεσα ,εσύ Κάρβου σε ρωτάει πως θα αντιδρούσες αν κάποιος προσέβαλλε τον … McLaughlin. Αυτά.

Κοίτα τώρα τα bold… θα μου άρεσε να ήσουν εσύ αυτός που θα βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά.
Δε ξέρω γιατί… αλλά αυτό περιμένω… ίσως να κάνω λάθος.
Αν πάντως το ίδιο θες και εσύ φοβάμαι πως…αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Δε λέω πως δεν είναι αλλά πως φοβάμαι πως δεν είναι… (όχι αυτά τα δυο δεν το ίδιο).

χαχαχαχα

Μαζέψου γείτονα. Παραμένω πολέμιος των σκορπιών. Απλά το καθήκον μου υπαγορεύει να είμαι και πολέμιος του σπαμαρίσματος. Στην ψυχή παραμένω πολέμιος της εκνευριστικής φωνής του Meine και του ντράμερ με το μοναδικό ταλέντο του να είναι η θραύση μπουκαλιών μπύρας στο κεφάλι του:p

@ Larocca, το ξέρω ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος… Σε λίγο στο αβατάρ μου δε θα έχω ούτε αυτό το λίγο που έχω :lol:

Δε μπορεί να εννοεί αυτό. Αν ήταν έτσι, τι θα έπρεπε να κάνει ο cozy για τις προσβολές που του έχουμε πει για τους Deep Purple? Να μας μπανάρει όλους? :wink: Κάτι άλλο πρέπει να εννοεί το παιδί…

:lol: γελάω γιατί για 2η φορά μέσα σε λίγα λεπτά πήγα να σε κάνω quote και έκανες την ίδια στιγμή edit και μου έβγαλε πως δεν υπάρχει το θέμα…:lol:

Ναι Κάρβου μάλλον αυτό εννοεί που είπα… πως είχες άδικο σε αυτό που του είπες πως …όλα είναι οκ επειδή ο kambei δεν προσέβαλλε τον ίδιο ή τον καλλιτέχνη.
Όταν λέει πως θα αντιδρούσες… πρέπει να αναφέρεται στο τι θα έλεγες,πόσο άσχημα ή σκληρά λόγια θα χρησιμοποιούσες και όχι σε κάποιο ban…
Αυτά… επίσης ξέρω πως δεν έχω καμία δουλειά να επεξηγώ τα λόγια του jimmy page…
ήθελα απλά να…βοηθήσω.

Αυτό που λες για τον cozy είναι πλακίτσα! Για όσους δεν το καταλάβατε και πριν ανάψουν ξανά τα αίματα(!) είναι πλακίτσα.
Ο cozy δε θα έκανε κατάχρηση της εξουσίας του… είναι κάτι σαν τον spiderman… “with great power comes great responsibility”…:lol:

La rocca εχεις δει ποτε τη σειρα My name is earl?

σαν τον spider pig?

δεν έχουμε το κατάλληλο emoticon…σηκώνει το αριστερό φρύδι λοιπόν…
συγνώμη… τι??:-s (και στους δυο σας)

@tollki : χμμμ… νομίζω… αλλά γιατί?

@karvou : come again…?? :oops: δεν είπα pig τον cozy!

Λα ροκα που λες ειναι μια αμερικανικη σειρα που μια τυπισσα εχει μια δικηγορο η οποια ειναι μουγκη.
Μου την θυμισες γιατι εισαι ακριβως το αντιθετο!!!
Ρε ασε τους αλλους να τσακωνονται κι εμεις να βλεπουμε.Δεν ειναι σωστο.
Φαντασου εγω που χωνομαι για τζερτζελο παντου δεν μπηκα στη μεση για να μη γινει καμια παρεξηγηση.Ειδικα οταν μιλανε αντρες ε.Αστους να σφαχτουν και θα ερθω με ποπ κορν να παρακολουθησουμε αγκαλιτσα τη μαχη.
Ναι καρδια μου? :smiley:

τέτοια λέγε εσύ…

:lol2: :lol2: :lol2:
γελάω λέμε! σπέρνεις πάλι!

Αλλά… καρδιά μου… εγώ χώθηκα για να σταματήσω τις παρεξηγήσεις, το αντίθετο δηλαδή απ’ότι θα έκανες εσύ :stuck_out_tongue: .

Μιλάνε άντρες… πφ… ένας άνεργος και μερικοί φοιτητές…:lol:
Peace :hippy:

Κάνεις πλάκα… γι’αυτό δε θα σου αρχίσω την κουβέντα περί ίσων δικαιωμάτων… και υποχρεώσεων…

A! και κάτι άλλο… μη φέρεις ποπ-κορν ξέρω να φτιάχνω! :stuck_out_tongue:

εδιτ… ούτε εσύ!!!

Kαλα μην τα παιρνεις ολα τοις μετριτοις. :smiley:

Εγώ είμαι η χρήστρια του έτους 2007.

Χρηστης του μηνα…:-k

Εγω φυσικα ! :smiley: