χωρίς να’χω δει αποτελέσματα,ψήφισα παραζόλ,γιατί βγήκε και έγινε χαμός με το φόρουμ.
είναι και φίλος του κολλητού μου κάρβου.
Ποιο περιοδικό σε ανακήρυξε?
:-k
@ dexter_ & Night*Sky :Πιστέψτε με… δε θέλετε… ρίξτε ένα έδιτ… ο τίτλος του χρήστη του μήνα από τα όχι και λίγα που έχουν προηγηθεί εδώ… έχει μια κάπως… αρνητική σημασία…να το πω?
Λέμε τώρα… :lol:
Το Μέτσαλ Χάμερ φυσικά, μα τι ερώτηση είναι αυτή.
Μια χαρα τα γραφει και πολυ καλα καταλαβες τι γραφει.
ΟΚ οριμε αντρα καποια στιγμη ισως φτασουμε το επιπεδο σου.
Το IQ αντιστοιχει σε μεγεθος οσο και το μυαλο του χομερ στο αβαταρ σου , οποτε δν παιζει να γινετε να πεσει πιο κατω.
Δν περιμενα να τον ξερεις !
Φλερτάρεις με το μπαν…
Aν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω μη βαλεις να ακουσεις παστοριους…
LaRocca οτι να ναι ελεγες
Θα επικεντρωθω στο τελευταιο που ειπα(ξανα μεχρι να μου απαντησεις).Ο Metal_laws γραφει ο Παστοριους δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια του Σενκερ και δεν του λεει κανεις τπτ.Αν εγραφα εγω Ο Σενκερ δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια του McLaughlin τι θα γινοταν εκει μεσα?Ποια θα ηταν η αντιδραση η δικια σου(που εισαι ενοειται 100% αμεροληπτος,αντικειμενικος και καθολου προδιαθετειμενος) και των αλλων φανμποιδων?
Θυμαμαι στο τζερτζελε πριν κανενα 2μηνο ειχα πει οτι ειχαν ρηχο και κλαψομουνικο στιχο και το τι ειχε γινει δεν λεγεται(γιατι στην τωρινη αντιπαραθεση προσεξα να μην πω ΤΠΤ για σκορπιονς).Φαντασου να εγραφα αυτο.Αν δεν θελεται να προσβαλω αυτους που σας αρεσουν μην προσβαλεται αυτους που μαρεσουν.Το αστειο ηταν οτι το ονομα του Παστοριους δεν ειχε αναφερθει πουθενα εκει μεσα και ο αλλος απλα το χρησιμοποιησε για να τσαντισει τον TexasFlood που τελικα το πηρε πολυ πιο χαλαρα απο οτι εγω.
εντάξει,πέφτω κάτω και προσκυνώ:lol: :lol: :lol:
Α και να προσθεσω οτι στην αντιπαραθεση την πρωτη πριν 2 μηνες ειχα κανει και ενα ποστ αναφερομενος στους στιχους των σκορπιονς,την αρμονια των κοματιων,το υφος, την εμπορικοτητα στην μουσικη τους και σχετικα με την πρωτοπορια τους για να εξηγησω γιατι δεν μου αρεσουν και γιατι τους θεωρω μουσικα ανουσιους(παντα στη ποστ Ροθ περιοδο).Αλλα κανεις δεν το προσεξε.Ολοι επικεντρωθηκαν στη λεξη κλαψομουνης(που πιστευω οτι ειναι ο ιδανικος χαρακτηρισμος,και τον εχουν χρησιμοποιησει απειροι για το εν λογω γκρουπ).
ΟΚ σορυ η δικια σου ΚΑΙ ΤΩΝ φανμποιδων , εφοσον στον καρβου Δεν αρεσουν οι σκορπιονς
Δν θα γραφω αυτα που θελω για μην φαω μπαν ? Δν ειμαστε με τα καλα μας , οτι ειναι να πω θα το πω και αν ειναι να με δωσει μπαν ας με δωσει δν θα παω να κλειστω σε μοναστηρι !
=D> =D> =D> =D>
=D> =D>
Εντιτ : παρακαλω στους κανονες του φορουμ που πρεπει να τους διαβαζουν ολοι να γραφτει και ο εξης κανονας : Να μν γραψει κανεις αρνητικη αποψη για τους σκοπριονς . Αν βλεπετε οτι το ατομο αυτο συνεχιζει να λεει τα ιδια , πείτε τον ή γραφικο , ή οτι δειχνει εμπαθεια ή ψευτοκουλτουριαρη και ολα αυτα δν πιασουν πειτε του οτι το ατομο που εχει στο αβαταρ δν μπορει να γλειψει ουτα τα @@ των σκορπιονς.
*Παραθυρακι του νομου : οταν αγανακτησετε φωναξτε τον καρβου να δωσει σπαμ πόιντ ή να τον μπαναρει .
(αστειακι)
Καλά μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά… και εγώ λάθος κατάλαβα…
Δε δυσκολεύομαι να πιστέψω πως με μια ανάγνωση δεν κατάλαβε…
και jimmy page… άσε τις ρητορικές ερωτήσεις… δεν χρειάζονται απάντηση όπως γνωρίζεις…
αν και εσύ με τη σειρά σου προκαλούσες τους άλλους απλά θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερος χαμός…
αυτό θα γινόταν! δεν είναι δα και δύσκολο…
και αυτή τη φορά δε χρειαζόταν και να καταλάβω κάτι… τα πράγματα είναι απλά… δράση…αντίδραση…
Επίσης το γεγονός πως ο μεταλ λοζ μίλησε με αυτόν τον τρόπο δε σημαίνει πως πρέπει να επαλαμβάνεις την έκφραση του συνέχεια… για όποιον και να την έλεγε συμφωνώ σε ένα πράγμα…πως δεν είναι ωραία…το αντίθετο μάλιστα…!
Και οκ… δε λέω πως γράφω καλύτερα… αλλά επειδή δεν γράφω χειρότερα σίγουρα… δε θα βάλω ούτε εγώ να ακούσω Παστόριους
.Ακολουθησε καλυτερα τη συμβουλη του Τολκι 8)
Αχ πως φαίνονται οι καινούριοι users…
Πολυ καινουργιοι !
JimmyPage join date :14-09-2002
TexasFlood join date : 29-12-2002
:lol: :lol:
Τεσπα ας σταματησουμε πια αυτην την αντιπαραθεση (χωρις πλακα).
Συμφωνοι ?
Δεν νομιζω οτι αναφεροταν σε εμας ο ροδολφος…
Α ! LOL … :lol: :lol: :lol:
Αυτες τις μερες ειμαι πολυ καχυποπτος με οτι διαβαζω !
:lol: :lol:
μη μαλώνετε τον τέξξξας!!!
Ας αναφερόταν και σε μένα… (μη σας πω ότι παίζει και να παριστάνει εμένα από άλλο θρεντ )
Χαίρομαι που ο texasflood είπε να σταματήσετε αυτή την αντιπαράθεση! (ή που εκείνος τουλάχιστον σκέφτεται να την σταματήσει).
Τώρα όσο για τις όποιες (σχεδόν) φαλλοκράτικες προτάσεις του τόλκι… “μη μιλάς όταν μιλάνε οι άντρες” κτλ… ή το άλλο με το τζέρτζελο… απάντησα …γελάω!
Kαι επειδή δεν το ξέρεις… ο τόλκι μου την λέει απλά για να περνάει ευχάριστα την ώρα του… γι’αυτό γελάω:wink:
Σε εσάς αναφερόμουν.Τι σημασία έχει η ημερομηνία?Όταν πλακωνόμουν εγώ με όλους τους mods δω μέσα,σίγουρα δεν παρακολουθούσατε.
Τέσπα,ας συνεχίσει ο καθένας να γράφει εδώ,κόσμια,να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και ok.
στις μπλουζιές σας εσείς,στις ποζεριές μου εγώ.και όπου διαφωνούμε,κόσμια.
τσιερζ.