Aρα ειχε δικιο ο Τεξας που ειναι καχυποπτος,τεσπα cheers
Laroca και γω για πλακα το πα μην τρελενεσαι
γιατι ειχε δικιο που ειναι καχυπτοτος?:-k
επειδη εννοουσες εμας τελικα…τεσπα ,we were dropping this,remember?
Σώπα ρε είχαμε και φόρουμ τότε;!:-s :-s
Πως περνάει ο καιρός :-k
α,ok.μα δεν ειναι θεμα καχυποψίας,νόμιζα ήμουν σαφής.τέσπα,συνεχίζουμε.
Οχι μη! Περνουσαμε τοσο ωραια…
Δλδ ειναι μια φαση που την περναει καθε μελος του φορουμ ? Κατι σαν την εφηβεια ενα πραμα ?
:-k :lol: :lol: :lol:
Ναι πολυ σταστα ηταν , 20 ατομα το πολυ
Ακομα θυμαμε το φοντο πισω , εκεινο το πορτοκαλι !
η συζήτηση δε σταματάει γιατί πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των ποστ μου.
Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω κάτι να απαντήσω. Λένε συνήθως ότι οι βλακείες επιστρέφονται, αλλά σε αυτά που γράφτηκαν δε μπορώ να σκεφτώ κάποια βλακεία που να μπορεί να σταθεί αντάξια τους. Jimmy Page και TexasFlood, βοηθήστε με… Πείτε μου το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό για να το γράψω
ΥΓ. Προς υπόλοιπους: Μην ακούτε βλακείες. Σε μουσικούς μπορείτε να τη λέτε όσο θέλετε και ας εκνευρίζονται οι κομπλεξικοί φανμπόηδες. Εγώ δεν πρόκειται να πω κάτι σε κάποιον που την είπε για μουσικά θέματα. Τις προσωπικές επιθέσεις κυνηγάμε. Αν κάποιοι δεν είναι αρκετά έξυπνοι να το καταλάβουν, τότε, όπως είπε και ο γενετιστής από τη Great Britain, και εμένα με τρώει “και το δεξί και το αριστερό μου κωλομέρι”
Eπιασε κι εμενα τοπο η ψηφος μου
Αργησες αλλα αποφασισες σοφά…:lol:
Εγώ έχω τονίσει και σε αλλη θέση οτι είμαι φαν led κ αυτόν ψηφίζω,η ψήφος μου έχει καταχωρηθεί ήδη στο άλλος δηλ.λεντ…για τα ασυναγώνιστα θρεντ που ανοίγει…
[SIZE=“4”]Led ζούμε για να σε διαβάζουμε!!![/SIZE]
Επίσης θα έπρεπε να να ανοίξει θρεντ “Led , η ζωή μου” ωστε να μπορούμε να τον διαβάζουμε κ να μαθαίνουμε νέα του εμείς οι groupies…
Παει θα την ψωνισει εντελως τωρα…
Επρεπε να το βαλεις σε σποιλερ τουλαχιστον!
Τι στο καλό τους κάνει επιτέλους… ;
Επειδή ακόμα καινούρια είμαι ας κάνω μια χαζή ερώτηση… Ποιος είναι ο parasol?? Γιατί βρισκεται αναμεσα στις επιλογές? :-k :-k
To φαντασμα του rocking…
:lol:
Λες να φταίει το ξανθό για το ότι δεν πολυκατάλαβα?? Τι φαντασμα? απο τα κανονικα? γιατί δε μπαίνει? γιατί δεν έχω πετυχει κανενα ποστ του? γουάτ δε φακ ? ? ?
Να φοβηθώ?
Επειδή είναι αργά και βαριέμαι τις αναλύσεις παρε ενα link…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4700&highlight=��+���������+parasol
Τον parasol τον βλεπουν μονο οι “εκλεκτοι” :!:
Κανεις αλλος δεν μπορει…
Ερχεται, στοιχειωνει το φορουμ για καμποσα φεγγαρια, και κοβει βολτες στα θρεντς μεχρι η ψυχη του να βρει τη γαληνη που ζητα…
:lol: :lol:
χαχαχα θενκς ντάβι!! κατατοπιστικότατο το λινκ μπορω να πω… κρίμα που τελικά δε μαθαμε τι ήταν αυτό το ον…
Πάω να κάνω μπάνιο.