Scorpions

τι σχεση εχει το σεξ και τα οργια και τα ξενοδοχεια βρε αγορι μου με την εμπορευματοποιηση? καταλαβαινεις τι λεμε? εγω απαντησα σε αυτο που ειπε ο σιγκναλ για τους ζεπ. Το να ξεφτιλιζεσε στα 60 σου για το προμοσιον δεν ειναι μαλακια? ενα παραδειγμα εφερα.

Και δεν κρινουμε το κοινο των συναυλιων ουτε ειπα εγω π.χ. οτι ειναι κακο που εχουν ατομα μικρα η που δεν εχουν σχεση με το ροκ στα λαιβ τους. Απλα ειπε τι βλακεια ο αλλος για ποιο λογο μαζευουν παραπανω κοσμο οι σκορπιονς απο τον πλαντ και του απαντησαν και αυτο ισχυει ασχετα αν ειναι καλο η κακο (που καλο ειναι για μενα)

αλλα σας λενε και αλλα καταλαβαινετε

Παραπονακια εκανες και συ πριν.
Δν εχω ΚΑΜΙΑ εμπάθεια , τεκμηρια δινω.
Γιατι να στειλω πμ και τι να πω στο πμ , στην συζητηση ολα λεγονται , οποτε ασε τις μαλακιες περι μουρης και αλλων τετοιων εξυπνάδων.

Α μπα ιδεα σου , δεν εισαι …

Ουτε εγω ειμαι:roll: :lol:

Πεστα …

1ον,vangelis μανάρι μου,δεν χρειάζεται να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για το τι καταλαβαίνω,ούτε να με ειρωνεύεσαι,νομίζω ότι μπορούμε να τα πούμε πολύ καλύτερα εμείς οι 2:wink:

2ον,τεξας,δεν αναφέρομαι για τις απόψεις σου για τους scorpions.άσε τη δημοκρατία και το διάλογο κείθε που βρίσκονται και μέρα που’ναι

ον ντόπιν λεπόν

να ξέρετε ότι οι “οπαδοί” των scorpions είναι αυτοί που τους κρίνουν πιο αυστηρά και πρώτοι απ’όλους.
δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να κάμω χιούμορ,εγώ το κάνω εγώ το βλέπω…οι ειρωνίες και ο μεταλλοπατερισμός είναι πιο χέβι.γιεα (που λέει κι ένας όμορφος)

Μου έφαγες το μπιφτέκι μου. Για αυτό έφαγες τον πόντο. Είναι η αλήθεια, με πιάσατε στα πράσα :lol: :lol:

Απορία. Όταν ο Herman Rarebell βλέπει βιντεάκια με ντραμ σόλο του, τι σκέφτεται?

α) Για δες τι Θεός που είμαι!

β) Θεέ μου, πώς στο καλό έκανα καριέρα?

γ) Τελικά ο κόσμος είναι γεμάτος με κορόιδα?

δ) Το θυμάμαι εκείνο το βράδυ. Είχα φάει μία μπριτζόλα νααααα

δεν σε ειρωνευτηκα πουθενα και προφανως και καταλαβες λαθος αυτο που ειπα γι αυτο και σου απαντησα

τι θεός που είμαι!ω,herman,έκανα καριέρα και έφτιαξα κορόιδα και ωραίες μπριζόλες

Aγορι μου αυτος στο avatar μου ΔΕΝ ειναι ο Page

YΓ.Τωρα ειδα οτι με προλαβε ο Texas.

:bow2:

TexasFlood και JimmyPage ειναι στις θεσεις 4 και 5 αντιστοιχα σε # ποστς στο τοπικ αυτο. Δεν ειναι χασιμο χρονου απο τη στιγμη που δεν σας αρεσουν?

Eιναι.Αλλα παντα οταν χαζευω στο ιντερνετ μελεταω ταυτοχρονα κιθαρα οποτε ΟΚ.Χωρια που ηθελα να απαντησε σε αρκετα ακομα που ειπωθηκαν αλλα δεν την παλευω

Καλυτερα περιορισου στη μελετη κιθαρας παντως…

Για σενα δεν ειναι χασιμο χρονου να ασχολησε με μενα?

συμφωνω οτι οι scorpions κανανε ονομα στα 80’ς
αλλα αυτο που λες οτι μαζευουν κοσμο για το ονομα,δεν ειναι οι μονοι!!
ολες οι παλιες μεγαλες μπαντες εχουν τετοιους οπαδους!απο τους rolling stones εως τους black sabbath.
παντα θα πηγαινουν τετοια ατομα

οσο για τους zeppelin,συγγνωμη αλλα ζησανε σε εποχη που δεν υπηρχε αναλογη εμπορευματοποιηση με αυτη που αναφερεις για τους scorpions.
μην ξεχναμε οτι οι zeps,ητανε μια μπαντα οπου τα μελη της ειχαν τρελη περαση στις γυναικες.ιδιαιτερα Page\plant ειχαν πηδηξει το μισο γυναικειο πληθυσμο.τα οργια τους νομιζω ειναι ιστορικα.οπωτε ειχαν οπαδους καθαρα και μονο απο image!!!
μιλαμε για μια απο τις πρωτες ροκ μπαντες που τα μελη της γινανε σουπερ ροκ σταρ!!!
τωρα να πουμε και για τη μουσικη τους,που ειχανε πατησει πανω στην ηδη καθιερωμενη μουσικη των bluez +το γεγονος οτι κλεψανε αρκετα κομματια απο αλλους καλλιτεχνες!!!
βαλε επισης και οτι αρκετη απο την μουσικη τους ητανε ακουστικη,που προσωπικα το βρισκω κατι αναλογο με μια μπαλαντα στα 80’ς!
απλα η εποχη που ζησανε δεν ηταν αναλογη απο θεμα εμπορευματοποιησης οπως αυτη των 80’ς.

οκ!διορθωσε το αν σταματουσανε το 80 και καντο αν σταματουσανε το 90,αφου ειχανε κυκλοφορησει και το crazy world!!!Και ξαφνικα ανακοινωνανε οτι θα κανανε reunion το 2008.δεν θα γινοντανε ο χαμος??

εσυ πιστευεις οτι αν σκασει το reunion των zeps εδω,θα ξερει η αντιστοιχη αννουλα και η παρεα της αν παιζει ο συγχωρεμενος ο bonham τα τυμπανα???

σιγκναλ ειπα οτι ειναι οι μονοι που μαζευουν τοσο πολυ κοσμο λογω ονοματος. Αντε και οι stones. Ε σαμπαθ τωρα μην τρελαθουμε. Δεν το πα για κακο απλα απαντησα στον αλλο που μου λεει “γιατι μαζευουν πιο πολυ κοσμο οι σκορπιονς απο τον πλαντ” και αυτος ειναι ο λογος και οχι οτι εχουν δωσει περισσοτερα σαν συγκροτημα. Και καλα κανουν που μαζευουν τετοιο κοσμο. Θετικο ειναι.

Δεν ειναι οτι ζησανε σε αλλη εποχη αλλα οτι γενικα ηταν αλλης νοοτροπιας μουσικοι οπως και να το κανουμε. Σαφως και τοτε ειχαν οπαδους λογω ονοματος και στα 70’ς ειχαν μεγαλυτερο ονομα απο καθε σκορπιονς. Για το σημερα ομως αναφερθηκε ο αλλος. Και το οτι ειχαν πατησει πανω στα μπλουζ καλο ειναι, δεν ειπε κανενας οτι ανακαλυψαν την μουσικη. Βασικα ομως τα ακουστικα κομματια που ειχαν οι ζεπ καμμια σχεση δεν εχουν με τις μπαλαντες ων σκορπ. Ε δεν μπορεις τωρα να συγκρινεις στιχους οπως αυτους του rain song η του going to california με στιχους του στυλ no one like you, always somewhere.
Και δεν το λεω για να μειωσω την μουσικη των σκορπιονς, δηλαδη περα απο το ιματζ τους δεν εχω κανενα προβλημα με τη μπαντα. Απλα αρχισα να γραφω γιατι αυτη η συγκριση σκορπιονς με πλαντ ηταν λιγο ακυρη.

ok.συμφωνω οτι ειναι ακυρη η συγκριση σκορπιονς με πλαντ.
και γω ολα αυτα τα λεω,γιατι μερικα σχολια γραφονται ετσι που δειχνουν οτι θελουν να πουν,οτι απλα οι scorpions γινανε γνωστοι οχι λογω της ποιοτητας τους,αλλα λογω της εμπορικοτητας τους!!

για σαμπαθ αναφερομουνα στο μεταλ κοινο!

τωρα αν μαζευουν το περισσοτερο “ασχετο” κοσμο,δεν το ξερω.
επισης τα κριτηρια με αλλες παρεμφερεις μπαντες δεν ειναι τα ιδια.
δηλαδη ποσες μπαντες ξεκινησανε στα 70’ς,συνεχισανε στα 80’ς αλλαζοντας τον ηχο τους σε ποιο εμπορικο,και υπαρχουν ακομα και σημερα με συνεχης δισκογραφιας σε παρομοιο στυλ μουσικης???και που να επισκεφτονται την ελλαδα???

αυτα που ειπα για τα μπλουζ και τα ακουστικα κομματια,τα ειπα για να δειξω οτι και αυτοι με τον τροπο τους ητανε εμπορικοι!τα ακουστικα κομματια οπως και να το κανουμε ειναι πιο ευκολοακουστα και επισης τα bluez τοτε ηταν πολυ διαδεδομενη μουσικη.

επισης δεν συγκρινα τους στιχους των zep με τους scorpions,απλα αυτο που ειπα απο πανω,οτι ενα ακουστικο κομματι ειναι πολυ ευκολοακουστο οπως και μια μπαλαντα.

τελος οι zeps σταματησανε λογω του οτι πεθανε ο bonham,και οχι επειδη νιωσανε οτι δεν ειχανε να προσφερουνε κατι αλλο.απλως ετυχε ενα καθοριστικο γεγονος πανω στην σωστη στιγμη.
γιατι οπως και να το κανουμε το In through the outdoor οσο ωραιο και να ειναι,δεν συγκρινεται με τα πρωτα τους αλμπουμ.

ναι ρε συ εμπορικοι ηταν, εμπορευματοποιημενοι δεν ηταν ομως.

και οχι ενα ακουστικο κομματι δεν ειναι το ιδιο ευκολοακουστο η μαλλον πιασαρικο με μια μπαλαντα. δεν εχει καμμια σχεση το αν ειναι ακουστικο. Οι μπαλαντες των σκορπιονς ειναι καθαρα αλλη φαση.

Το ittod μπορει να μην συγκρινεται με τα πρωτα ομως παραμενει ωραιο αλμπουμ (μ’αρεσει που λεμε τα ιδια πραγματα). Και εδω που τα λεμε καλυτερη περιοδος για μενα των ζεπ ειναι απο το IV και μετα και οχι τα 3 πρωτα (που και αυτα τα λατρευω).

Εδώ έχουν αρχίσει και προσωπικές επιθέσεις! Και φταίω εγώ μετά! Δεν θα κάτσω να ξανααπαντήσω γιατί δεν βγαίνει νόημα. Σε όποιον αρέσουν μπράβο.Σε όποιον όχι πάλι μπράβο. Εγώ ένα πράγμα δεν μπορω να καταλάβω και θέλω κάποιον να μου το εξηγήσει. Ποιά είναι τα κριτήρια εδω μέσα που καθορίζουν αν μια μπάντα είναι μεγάλη ή όχι. Με μετρήσημα μεγέθη όμως! Δεν θέλω να ακούσω “ποιότητα” πχ γιατί το τι είναι ποιοτικό είναι εντελώς υποκειμενικό. Ας μου απαντήσει κάποιος για να μπει η συζήτηση σε νέο ύφος και να μη μου την πέφτουν όλοι εδω μέσα. Και εγώ θα βγάλω τις παρωπίδες έστω και για λίγο.

Και μια δεύτερη ερώτηση … οι KISS εδω μέσα θεωρούνται μεγάλη μπάντα? Γιατι αν τους θεωρείτε το επιχείρημα για την εμπορευματοποίηση καταρέει! Εγώ πάντως τους θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ και θεωρώ ότι η επιροή τους στην μουσική είναι απίστευτα μεγάλη. Και αυτοί αν ήταν εμπορικοί και περιτρυγιρισμένοι από γκόμενες. Το κακό που έιναι δεν βλέπω!

Οπώτε ας συμφωνήσουμε όλοι στο πρώτο ερώτημα που κάνω για τα κριτίρια και ας συνεχίσουμε σε καλύτερο ύφος. Και όταν λέμε φιλικά ενοούμε φιλικά. :slight_smile:

δεν εχει καμμια σχεση η εμπορευματοποιηση με το αν ειναι μια μπαντα μεγαλη. Και οι μαιντεν ειναι σπουδαια μπαντα και μια απο τις αγαπημενες μου και τη θεωρω πλεον εμπορευματοποιημενη. Και αμα δεις 1η σειρα του 1ου μου ποστ λεω πως θεωρω τους σκορπς μεγαλη μπαντα. Απλα αυτο για την εμπορευματοπιηση παει στο θεμα λαιβ και σε αυτο που εγραψες γιατι μαζευουν πιο πολυ κοσμο απο τον πλαντ και απλα στο εξηγω.