Καφρίλες σε γκόμενες

μ**να?:-k

maouna

Αυτό το τόπικ εντάσσεται στην boys vs girls era του φόρουμ.

Αχ, ωραίες εποχές… :roll:

και μετα ηρθε η πολιτικη ορθοτητα και σαρωσε τα παντα :stuck_out_tongue:

Το πρωτο ρεεε!! :smiley:

το πρωτο δεν ειναι καφριλα…ειναι κακια μεγαλη.Δεν ειναι αστειο να ξερεις οτι σε γουσταρει η αλλη και εσυ να της κανεις πλακα για αλλες. [-X Ουτε εσεις θα το βρισκατε αστειο στη θεση της :wink:

οντοπικ: ψηφισα εκεινο που λεει οτι εισαι ξερω γω με τη κοπελα σου και της λες για αλλες που περνανε ‘‘τι μ… ειναι αυτη=P~’’

κανενα δεν πιστευω οτι με καλυπτει
αλλα ας σας πω την καφριλα μ…
στο λαιβ τανκαρντ της υποσχεθηκα οτι θα τα πουμε καποια στιγμη κατα την διαρκεια του λαιβ. κολλησα ομως στο πιτ και καραγουσταρα με συνεπεια να μην ξεκολλησω… μου το χτυπουσε 3 μερες. τι να κανουμε ομως… ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΠΙΤ!!!:stuck_out_tongue:

δικια μου φλωροκαφριλα:γκομενα που με γουσταρε στο φροντηστηριο μου ζητησε ενα cd με μουσικη που ακουω.Εγω της δινω αυτο

η καφριλα εγκειται στο γεγονος οτι δεν ημουν τοσο φαν των slipknot τοτε αλλα το εκανα για να φανω μεταλλο και ετσι.Και οτι την ρωτησα αν της αρεσε

child’s play

επρεπε να της δωσεις κανενα απο κεινα τα ψαγμενα που ακουει ο nihilist και ο deathster

…να την πάρει κάποιος μαζί του στην συναυλί των Bolt Thrower:):!:

Ναι και μια δικιά μου καφρίλα:

Μια φορά μια κοπέλα μου ζήτησε ένα στυλό για να κρατάει σημειώσεις στο μάθημα κι εγω της είπα με στόμφο ΟΧΙ!

εγω κλεβω παντα οτι μαρκαδορο ή στυλο μου δινουν

ολη τη χρονια 2 στυλους εχω αγορασει

εξαιτιας ατομων σαν και εσενα φοβαμαι πια να δωσω μολυβι/στυλο σε οποιον μου ζητησει.Και μετα εγω ειμαι ο κακος:(

μην κλαψεις:p

Λοιπόν, διαβάζω το thread και αναρωτιέμαι αν σας έχουν κάνει γκόμενες καφρίλες.
Και δεν εννοώ να σας γ^%*&% σε σχέση, εννοώ μικρές καφροκαφριλες, σαν αυτές του πολ…

εγω χωρισα πριν κανα 2μηνο
και ο λογος?
επειδη πηγα με αλλη ταξιδι στο εξωτερικο
χαχαα

την αλλη φορα στην ιδια
μου λεει θα ερθεις σπιτι μου?
και της απανταω
μπα αστο, θελω να παω σπιτι μου να παιξω ικαριαμ
χαχαχαχαχαχαχαχα

Aυτο μπορει να βγαλει γελιο μερικες φορες αλλα καμια φορα πεφτει και
παντοφλα :oops:

Δεν θα την είχες εκπαιδεύσει σωστά.