κ φαντάζομαι η 40άρα έπεσε στα πατώματα γιατί πίστευε ότι πάνε για γάμο κ παιδιά…
παίζει!!! :lol::lol::lol::lol:
Σκηνικό με φίλο μου και γκόμενα σε μπαρ:
-Γεια σου, έχεις αναπτήρα?
-Ε… Ναι…
-Σταρχίδια μου ο δικός μου είναι καλύτερος!
Νηπιαγωγείο πάει ο φίλος σου?
κολλητός μου, παράλληλα με την κοπέλα του, είχε κρυφό δεσμό με μια άλλη, σε εντελώς γτπ φάση.
Σε κάποια φάση, η Β’ τού στέλνει μήνυμα ότι τον περιμένει το βράδι σπίτι της για τρελίτσες. Αυτός απαντάει: “Δεν μπορώ σήμερα, γιατί θα είμαι με τη Λίτσα. Να πώ στον φίλο μου τον Κώστα να περάσει από κει?” :lol:#-o
Δεν του απάντησε γαμώτο…
Σκεφτομαι να γραψω μια χαζοκαφριλα που χω κανει αλλα δεν ξερω αν πρεπει η οχι και πως θα σχολιαστει.:-k
Αν ησουν σουρωμενος,γραψε ακριβως πως την ειπες.
Παρατηρούσε επίμονα και αηδώς τα νύχια του αριστερού μου χεριού τα οποία ήταν απεριποίητα,μακρουλά και λιγδιάρικα. Εγώ βιάστηκα να της τα μπαλώσω λέγοντας : “Τα αφήνω να μεγαλώσουν για την κλασική κιθάρα, ξέρεις”. “Αχ, πότε θα μου παίξεις???”
Ναι καλά το μαντέψατε: είμαι δεξιόχειρας.
:lol:
Στο Mall ήμασταν ξέρω’γω παρέα 7-8 ατόμων και σε μία φάση λέμε με τον κολλητό “πάμε Vardas ρε να κοιτάξουμε ρούχα” (και καλά να το παίξουμε κιριλέδες) οπότε λέει μία απ’την παρέα “ok έρχομαι και’γω”, ε, και τον κοιτάω με νόημα. Τα ήθελε κι αυτηνής ο κώλος (σηκώνει πολλή καφρίλα τόσο σπαστική που είναι) άρα “μπήκε” αμέσως ο άλλος στο νόημα. Φτάνουμε λοιπόν, χωνόμαστε μέσα κοιτάμε λίγο κάτι κοστούμια ενώ φαίνεται ότι δεν έχουμε καμία θέση εκεί μέσα, λόγω αμφίεσης. Έρχεται λοιπόν η ώρα για τον επικό διάλογο:
- Ωχ ρε φίλε, συγγνώμη…
- Πω ρε μλκ σου’χω πει να δείχνεις αυτοκυριαρχία
- Ρε συ ειλικρινά δεν άντεχα άλλο…
- Ε ΚΑΙ;
- Κάτσε τώρα γιατί τα παίρνω, ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ;
- Εγώ δεν έχω πρόβλημα ρε φίλε, αλλά τώρα θα πρέπει να κλείσουν το μαγαζί
- Ρε χέστηκα για το μαγαζί
- Το μυρίσαμε
Όλα αυτά βέβαια τα λέγαμε αρκούντως δυνατά για να μας κοιτάνε όλοι και η κοπελιά να’χει μείνει αποσβολωμένη προσπαθώντας (ματαίως) να κάνει ότι δεν μας ξέρει. Σ’εκείνο το σημείο ε δεν άντεξα εγώ, μ’έπιασε νευρικό γέλιο οπότε την κοπανίσαμε όπως όπως. Καλά, μετά το τι μπινελίκια μάς έριξε η άλλη δεν λέγεται. Δεν περίμενα τόσο “αντρική” αντίδραση.
χαχαχαχαχαχα.μάρεσε ο τρόπος που το είπες:p
Ακόμα πιο πλάκα θα είχε να έβγαζες και μια μάσκα και να τη φόραγες.
Πωπω αμερικανίζω.
Μολις εχω βγει με κοπελα που γνωρισα μεσω φιλου και εχω επιστρεψει μετα την πρωτη μας βολτα (οπου δεν εγινε τιποτε). Δεν εχουν περασει 5 λεπτα που χωριστικαμε και με αρχιζει στα μηνυματα…
“Πως περασες? Σου αρεσα καθολου? κλπ κλπ”
μεχρι που καποια στιγμη με ρωταει τι κανω τωρα…
-Παιζω κιθαρα, της λεω
-Ααααχ τι ωραιο… Και τι σκεφτεσαι??
-Τιποτα δεν σκεφτομαι… Ειμαι πορωμενος με την κιθαρα…
-Ε δεν μπορει… κατι θα σκεφτεσαι, μου λεει… Εγω δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μ…
-Εμ ναι… Σκεφτομαι ποσο απλες αλλα παραλληλα πορωτικες ειναι οι συνθεσεις των Kreator (Αι σιχτιρ)…:lol::lol:
Ευτυχως μετα με αφησε ησυχο…
Εγω σε κατασταση πληρης σουρας πλησιαζω γκομενα σε κλαμπ και της λεω “ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ”. Το πετυχημενο ειναι οτι μετα την συντομη συνομιλια μας μου ειπε οτι ελπιζει να με ξαναδει. Το ακομα πιο πετυχημενο ειναι οτι δεν θυμαμαι πως την λεγανε, αν ηταν ψηλη, κοντη, μελαχρινη, καστανη, ξανθια. Παντως ηταν σιγουρα γυναικα.
:lol::lol::lol::lol::lol:
η μεγαλυτερη καφριλα που εχω κανει στη ζωη μου (οσο αφορα τις γυναικες) ηταν να πεισω την πρωην να περιμενει, να κανω την νυν να τρελλαινεται περιμενοντας να χωρισω (και καλα) και την εξτρα να ξερει οτι ΟΣΟ και να το παλευει…ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!
Ααααχ…diploma επρεπε να ειχα παρει!!
Οπως ηταν απολυτως φυσιολογικο, το μετανιωσα αρκετα, σε ΠΟΛΛΑ επιπεδα, ΑΡΓΑ, βασανιστικα και για αρκετο καιρο!
Δεν το’χω…και δεν το θελω!
Ώπα ρε φίλε, ποιός είσαι να πούμε, Ο ΜΠΕΡΝΗΣ;
BAN
Ώπα ρε φίλε, ποιός είσαι να πούμε, Ο ΜΠΕΡΝΗΣ;
Ποιος ειναι αυτος και τι θελει?
Για πάμε!
Εχω κλάσει στα γέλια με το πολλ και μου μένουν ακόμη τα ποστς.
Ψήφισα το δεύτερο…Δεν ξέρω με φιλάρακια όποιος δεν κλάνει είναι φλώρος, αλλά σε γκόμενες μπροστά δεν μου βγαίνει ρε πούστη μου.
Το τελευταίο πάντως είναι θεικο!
Οποιος περηφανευεται σε φιλους για καφριλες και καλα που χει κανει σε γκομενα η οτι την απαταει γιατι ειναι μαγκας κτλπα μου βγαζει τα χειροτερα αισθηματα αντιπαθειας που μπορω να χω για ανθρωπο…και δε μιλαω για καμια μαλακιουλα που θα πει καποιος για την πλακα αλλα για ολο το attitude… καραγκιοζιλικι λεμε
το κλασιμο ειναι μαλακια γιατι μπορει να σου βγαλει ‘‘ονομα’’ στις φιλες της
ψηφισα την επιλογη με την μουναρα