Καφρίλες σε γκόμενες

@montecristo
κοίτα, εγώ όταν άνοιξα το τόπικ και έβαλα τις καφρίλες το έκανα για να ανοίξει συζήτηση περί του θέματος. Δεν σημαίνει ότι κάνω καφρίλες σε κοπέλες όλη την ώρα, εξάλλου αυτό το ξεκαθάρισα σε ένα άλλο ποστ πιο πάνω. Δεν νομίζω ότι κάποιος λογικός άνθρωπος θα χρησιμοποιούσε την καφρίλα ως μέσο προσέγγισης ενός άλλου ατόμου, πόσο μάλλον όταν έλκεται από αυτό. Γι αυτό και διαφωνώ με τα επιχειρήματα σου. Εσύ υποθέτεις πως εμείς κάνουμε καφρίλες όλη την ώρα και στις σχέσεις μας μέσα. Νταξ, εγώ μπορεί να κάνω, αλλά όχι και όλη την ώρα, και μέσα σε όρια πάντα.

Kαφριλες με την κακη εννοια γινονται οταν το επιβαλλει η περισταση και κυριως(για μενα)σε extreme περιπτωσεις.

Καφριλες με αρκετη δοση χιουμορ,αναλογως παλι με την ανεκτικοτητα και την αισθηση χιουμορ της αλλης.Ο καθενας μας βαζει ορια στις διαπροσωπικες του σχεσεις απο μονος του εξαλλου,οποτε ειναι και θεμα χαρακτηρα πιστευω το αν θα σηκωσει ή οχι την καφριλα καποιος/α.Λιγο αν ξερει καποιος να “ψυχολογει” τον αλλον,το καταλαβαινει με τη μια…

Κατα τ αλλα επειδη μερικες φορες ειναι δυσδιακριτα τα ορια μεταξυ πλακας και καφριλας και το χιουμορ ειναι κατι υποκειμενικο,πιστευω πως ολα ειναι θεμα σωστων ή λανθασμενων χειρισμων απο ενα σημειο και μετα.

Αυτο δεν ειναι καφριλα…

Εντιτ: Γενικα παρατηρω μια συγχυση των εννοιων καφριλα, χιουμορ, εκδικηση, βλακεια. Θα επανελθω με αναλυτικο ποστ αργοτερα…

+1.Aυτο ειναι κατι εντελως φυσιολογικο

δεν υποθέτω τπτ - από πουθενά δεν απορρέει αυτό.

ελπίζω εσείς που διαφωνείτε να πείτε κ κανένα επιχείρημα. επίσης θα ήθελα να τοποθετηθούν για το θέμα ποσταδόροι με έφεση στις ανθρώπινες απεκκρίσεις… ξέρετε ποιοι είστε.

φεύγω για σ/κ. τλμ από Κυριακή βράδυ

ο κρισπ είναι το τρίτο μου ακάουντ, μετά τον κάρβου

Human what???

Λίγο μεγάλο σου βγήκε το ποστ. Αν είχε και σχέση με μουσική θα μπορούσες να το κάνεις Backstage Pass :lol:

Πέρα από την πλάκα, το συγκεκριμένο thread ως τώρα με είχε αφήσει αδιάφορο αλλά αυτά που έγραψες σε γενικές γραμμές ισχύουν. Σίγουρα για τις ηλικίες που παίζουν κατά κύριο λόγο στο forum.
Yπάρχει και αντίστροφο είδος καφρίλας που ξεκινάει σε μεγαλύτερες ηλικίες, όταν κάποιος είναι σε μακροχρόνια σχέση/γάμο και αρχίζει να υπάρχει φθορά. Εκεί έχει τα αντίστροφα κίνητρα, δεν είναι “θέλω προσοχή” αλλά είναι “θέλω περισσότερο χώρο/χρόνο για πάρτη μου”, είναι η διεκδίκηση μίας ατομικότητας που έχει περιοριστεί (ειδικά στις περιπτώσεις γάμου/συμβίωσης) και μίας ποιότητας ζωής που έχει φθαρεί.
Η αντίδραση σε όλα αυτά πολλές φορές βγαίνει με καφρίλα. Είναι δυσάρεστο αλλά έτσι είναι.

Προσωπικά δεν έχω κάνει καφρίλα σε κοπέλα και ούτε παίζει να κάνω, αλλά μεταξύ φίλων έχω κάνει και έχω φάει άπειρες και μάλιστα όταν κάνουν σε `μενα καφρίλα πολλές φορές αντιδρώ επίσης κάφρικα, και στο τέλος καταλήγουμε να λιώνουμε στο γέλιο. Και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό στο να γίνονται καφρίλες μεταξύ παρέας…

Λεπον και χωρις παρεξηγηση:

Οι επιλογες του πολλ δεν εχουν καμια σχεση με καφριλες, ειναι απλα χαζομαρες. Δηλαδη το ρεψιμο/κλασιμο ειναι μια απλη επιδειξη βλακειας. (Βεβαια το γιατι θεωρουνται βλακειες καποια φυσιολογικα πραγματα ειναι ενα θεμα αλλα δεν ειναι το παροντος). Καφριλες σε γκομενες ειναι για μενα καποια απο αυτα που ποσταρε ο Τολκι. Συμφωνω με το ποστ του Μοντε, μονο που αναφερει υποκατηγοριες καφριλας. Επισης μια καφριλα μπορει να εχει χιουμορ, μπορει και οχι. Πχ. το παραδειγμα του Τολκι με την γκομενα που παρατησε στο βουνο ειναι καφριλα λογω εκδικησης. Δεν το κανε για να γελασει αλλα παραμενει καφριλα. Δεν παιρνω θεση για το αν ειναι καλο η κακο γιατι δεν ξερω την κατασταση. Απο την αλλη το παραδειγμα με τον φιλο του και το AIDS ειναι ελεεινο. Δηλαδη αν το θεωρει οποιοσδηποτε αστειο, πραγματικα τον λυπαμαι…

Γενικα η εννοια της καφριλας ειναι λιγο συγκεχυμενη. Αλλιως την εχει ο καθενας στο κεφαλι του. Το να αναφερθεις πχ. μειωτικα σε γυναικα για τα κιλα της ειναι καφριλα αλλα αν η ιδια εχει πριν αναφερθει μειωτικα για καποιον αλλον με τον ιδιο τροπο ειναι μια πολυ καλη απαντηση. Απο την αλλη, αν η γυναικα αυτη δεν εχει προκαλεσει, ειναι απλα αθλια συμπεριφορα…

Έλα μωρέ, φερθείτε όπως θέλετε. Σιγά μην καθόμαστε να τα ονομάζουμε κιόλα

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Όντως παιδιά, μερικές φορές μια “καφρίλα”, με το κατάλληλο άτομο και την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να αποτελέσει φοβερή φάση και να αντιμετωπιστεί θετικά (κι εδώ που τα λέμε, χρειάζεται και αυτό το κάτι παραπάνω), άλλες φορές ακόμα και ένα αθώο αστείο μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες…

Σε γενικές γραμμές, ας αποφεύγουμε να κάνουμε στους άλλους πράγματα που δε θα θέλαμε να κάνουν σε μας (εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λύση) και ας διαχωρίζουμε κάπως το χιούμορ απο την ανοησία.

παλιά μια κοπέλα μου μού’χε ζητήσει μπαλόνι tweety,είμασταν παρέα,5-6 άτομα,της λέω ok,κι όταν έρχεται ο…μπαλονάς,γυρνάω και της λέω “έχεις λεφτά?”
τρυφερή καφριλίτσα…σκορπιονιστική:oops:

Η καφρίλα μερικές φορές δε βρίσκεται στην πράξη, αλλά στην αντίδραση του άλλου! Αν λοιπόν (ανάλογα και με το ύφος σου) η γκόμενα αυτό το αντιμετωπίσει αρνητικά και “ξενερώσει” και λέει μετά στις φίλες της “πήγε και μου ζήτησε λεφτά ο μλκας” και τέτοια, μάλλον αυτή είναι η κάφρος της ιστορίας. Αν το αντιμετωπίσει με χιούμορ, τότε είστε και οι 2 ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι καφράκια…!

ε,γούρλωσε λίγο τα μάτια και μούτρωσε για λίγο,είπε ότι με χωρίζει,γέλασε και τελικά αγόρασε μόνη της το μπαλόνι:lol:

Έτσι ρε ρούντολφ τρυφερέ! +1!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
@crisp: Δυστυχώς(?) εγώ δεν είμαι τόσο κάφρος όσο ο τόλκκι. Αυτά που γράφει είναι η επιτομή της καφρίλας!! Είπαμε, έχουμε και όρια! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ε,και ο τόλκι είπε ότι δεν τα έχει κάνει αυτός όλα αυτά.

Ναι, αλλά είπε ότι έχει κάνει έιτε ο ίδιος είτε γνωστοί του. Εγώ που έχω φίλο το ίφριτ που το παίζει τρυφερός δια να προσέλκυσει αιθέριες υπάρξεις, μένω μόνο με αυτές τις επιλογές. Τώρα που το σκέφτομαι, το ρέψιμο, όντως δεν είναι καφρίλα, αφού η κοπέλα ενός φίλου μου ρεύεται μπροστά μας (όχι, δεν είναι οτιναναι, τουλάχιστον όχι τελείως). Αλλά το θεϊκό είναι ότι μας ρωτάει πρώτα!!! :lol: :lol:

:lol: :lol: (Nαι, γελασα λιγο!:-s )

Βασικα αν μου το εκαναν εμενα αυτο, θα εδινα πισω το μπαλονι εννοειται.Σιγα να μη δωσω λεφτα εγω!!:stuck_out_tongue:

bump.

Δεν ξέρω αν πιάνεται ακριβώς για καφρίλα.
Είναι κάτι που έμαθα ότι έκανε κάποιος γνωστός μου.

Έχοντας μόλις χωρίσει από μακροχρόνια σχέση, τα έφτιαξε με μια σαραντάρα. Σε κάποια φάση ετοιμάζει να στέιλει σμσ με το κινητό σε φίλο του “καλά περνάω μωρέ. Όλα οκ. Έχω και το σαραντάρι το μνι για να ρίχνω κάνα π*τσο το καλοκαιράκι. όλα μέλι-γάλα”.
Και το στέλνει στην ίδια. :expressionless: