σαφώς. επίσης το παράδειγμά σου στηρίζει την ανάλυσή μου κ σε ευχαριστώ.
Βλέπω το έχετε φιλοσοφίσει το πράγμα:roll:
δεν αντέχω
όταν κάποιοι καφρίζουν, άλλοι πηδάνε.
τέλος
που ξέρεις τι κάνει τοις κρύες νύχτες του χειμώνα …:-k :-k :-k :-k
πάντως οι καφρίλες με αντροπαρέα είναι σε άλλο επίπεδο … :P:P:P:P
Το ιδανικο θα ηταν να καφριζεις την ωρα που πηδας :lol: :lol: :lol: :lol:
:eek:
θα έβαζα και ένα
αλλά ειλικρινά είναι εντελώς μπλιαχ ιδέα…
Μόντε και Τόλκις.Αν ήταν γκέι,θα ήταν το τέλειο ζευγάρι καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον,χαλαρά όμως α.το άσπρο και το μαύρο,διαλέχετε σεις τα χρώματα. (μιλάω για τους users,όχι για τους ανθρώπους,δεν τους ξέρω εξάλλου καλά).
Καφρίλα έχω κάνει μία,αλλά ήταν κατά λάθος.:-s
Άλλο να δεις την κοπέλα για πλάκα και να κάνεις καφρίλες απλά για να κάνεις,άλλο αυτό που έκανε ο τολκι.
Μεγάλη διαφορά…
τέζπα,εγώ είμαι τρυφερός,σκορπιονιστής και φλώρος,οπότε ό,τι και να λέω,δύσκολα θα κάμω κάτι…
:lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :lol3: :lol3: :lol3: :papas: :drunk:
και μετά και πριν…
η καφρίλα είναι τρόπος ζωής και εκφρασης… Το 8έμα είναι να ξέρει ο άλλος-η πότε πρέπει να είναι κάφρος και σε ποιον και πότε όχι… γιατί όπως και να το κάνουμε κάποιοι δεν έχουν αίσ8ηση του “χιούμορ” και πιστεύουν τα πάντα …8)
Ναι αλλά με στυλ.Πχ να της πεις ένα "fuck(you/me) like there’s no tomorrow (κατά το kill like there’s no tomorrow που έχουν πει σε τραγουδάκι οι haunted )
Η καφρίλα ποτέ δε θα μπορέσει να αντικαταστήσει το χιούμορ. Μπορεί να συνδυαστούν, αλλά και πάλι, μιλάμε για 2 διαφορετικές μορφές έκφρασης. Και ας εμπεριέχει το χιούμορ μια μικρή, ανεπαίσθητη καφρίλα μέσα του (κυρίως μέσω της υποσυνείδητης απελευθέρωσης τέτοιων συναισθημάτων), ακόμα και αν δε του φαίνεται. Είναι σαν τα ανέκδοτα ένα πράγμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ανέκδοτα, αλλά αυτό δε τον κάνει χιουμορίστα.
Ρε παιδιά οκ συμφωνώ με όσους το παίρνουν σοβαρά το θέμα, αλλά πλάκα κάνουμε.Besides,όπως έχω ξαναπεί…why be one,when you can be 10?
Ίσως η σωστή απάντηση είναι ότι η καφρίλα,όπως όλα, χρειάζεται όρια.Μαγική λέξη τα όρια.Plz handle with care
Ναι, για ολα εμεις φταιμε γιατι οι αντρες ειναι πολυ ευαισθητοι και τρυφεροι σαν την καρδια ενος μαρουλιου…
Ελεος…
Κι αμα το παμε ετσι, πισω απο καθε λεσβια κρυβεται ενας μαλακας.
(Τι ωραια συμπερασματα!:roll: )
xaxaxaxa! Κατερινάκι ρισπεκτ!:lol:
ε ρε καφρίλες που θέλετε:lol: :lol: :lol: :lol:
έχετε βρει τους μαλάκες(moi),να κουνάτε δαχτυλάκι και να’ρχονται…
Ναι καλά πίσω από κάθε λεσβία κρύβεται απλώς η σεξουαλική επιθυμία για γυναίκες.Γιατί δεν έχει σημασία αν σου έχει τύχει ένας μαλάκας ή και μερικοί.Kανένας δε μπορεί να σε κάνει να θες να πας με κάποιον παρά μόνο εσύ ο ίδιος.Αλλά anyway men rule.Because in my (very humble indeed )opinion we belong together.
Ναι,οκ,δεν φτάνει που στο τόπικ έχουν γραφτεί καφρίλες εντελώς χύμα,τώρα θα κρίνουμε και τις σεξουαλικές προτιμίσεις διαφόρων ανθρώπων?#-o
Ρε παιδια… ειρωνικα το ειπα ως προς το post που ελεγε οτι πισω απο καθε καφρο κρυβεται μια μαριολα… θελοντας λοιπον να δειξω οτι δεν φταιει ουτε η μαριολα για να γινεις καφρος, ουτε ενας μαλακας για να γινει μια λεσβια.
Απλα τα πραγματα.
Ενταξει λεμε για πουστηδες και λεσβιες αλλα δεν ενωουμε τον Ματζικ Τζονσον.Ησυχασες τωρα?
Ποιός έκρινε ???Λέμε απλώς.what’s the big deal??