Darkspace κανεις??..
Theatres Des Vampires
+1 κι άλλος ένας ο Daz γίναμε τρίο. Αν και το καινούργιο δεν είναι πολύ βρώμικο.
Abdullah: Sabbathικό doom
Causa Sui: psychedelic/fuzz stoner
Josefus: πρωτόλειο heavy rock των 70ς
Ranmadou: Japanese 70s hard rockers
A-Positive (alternative γκρουπακι απο θεσσαλονικη)
Ποτ, Causa Sui το ξες πως δεν εισαι ο μονος αν κι εμενα δε μ αρεσουν οσο σε σενα…
Edit: Οσο για Kiuas που λετε κατι σελιδες πισω, εχω το The Spirit of Ukko αλλα προφανως δε μ αρεσει οσο σε σας.:-s
Edit2: Απ οσα ανεφερα πιο πισω εχουν βρεθει ομοιοκαμμενοι για ολα πλην ενος Twilightning κανεις; :-s Επισης πρεπει να μαι απ τους λιγους που παιρνουν τους Absolute Steel στα σοβαρα.
Toν πρώτο ειδικά τον ακούω εδώ και χρόνια!
Βέβαια πιο κολλημένη είναι η αδελφή μου αλλά εντάξει…έχει μερικά πολύ ωραία κομμάτια!
Είχα ακούσει κάποια τραγούδια τους και ήθελα να τους ψάξω παραπάνω!
billy talent. τους ξερει κανεις?
Therapy? - Type O Negative - . Ξέρω πως τους ξέρετε καλά, απλά τους αναφέρω γιατί δεν βρήκα (όσο έψαξα) κάτι στο φόρουμ
υπαρχουν πραγματακια και για τους δυο εδω μεσα. λιγο καλυτερο ψαξιμο και θα τα βρεις!
Type O Negative δεν θα ακούμε? #-o
:-- :-- :–
Απλα δεν ακουνε εδω μεσα τετοια
“Babyshambles” (σιγα μην ακουει κανενας εδω μεσα …)
το delivery απο αυτους ο μανος87 μου το εστειλε.
Δυστυχως τους ξερω εγω.Λεγανε ενα χαζοτραγουδο που περσι το ειχε λιωσει το ραδιοφωνο.Χαιρομαι που εχω καιρο να το ακουσω.
Μα δεν είπα “τους ξέρετε καλά;”
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΩΝ 60’S-70’S ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!
-DRAGONWYCK(PSYCH/ROCK)
-JUNGLE(PSYCH/ROCK)
-BENT WIND(ACID/ROCK)
-NEW DAWN(PSYCH)
-AZITIS(XIAN/PSYCH ROCK)
-MODULO 1000(PSYCH ROCK)
-ASSASIN(HEAVY PROG)
-GILA(KRAUT ROCK)
-GURU GURU(KRAUT ROCK)
-GOBLIN(PROG)
-FAR EAST FAMILY BAND(SPACE ROCK)
-THESE TRAILS(FOLK)
Οσοι ασχολουνται με τα παραπανω ειδη και δεν γνωριζουν τα συγκεκριμενα γκρουπ παρακαλουνται να εξομολογηθουν το συντομοτερο δυνατο την αμαρτια τους στην πλησιεστερη ενορια και επειτα να αναζητησουν τα προαναφερθεντα συγκροτηματα χωρις τυψεις και ενοχες!!!
Ουτε εμεις τα ξεραμε,ψαχνοντας τα μαθαμε!!!
Πολύ καλοί οι Babyshambles. Το delivery μεγάλο κόλλημα.
Επίσης όμορφοι και οι Billy Talent
τους έχω προτείνει εδώ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=354078&postcount=1454
Babyshambles πολύ καλοί. Και οι δύο δίσκοι τους μου άρεσαν, αλλά ειδικά τα σινκλάκια τους είναι κορυφαία με πρώτο και καλύτερο το Delivery αλλά και τα πιο παλιά The Blinding, I Wish, Killamangiro, και φυσικά το θεικό Fuck Forever.
Αμα δεν πεθάνει σύντομα αυτός ο Ντοχερτυ απο τις καταχρήσεις, έχει σίγουρα την ικανότητα να κάνει καλά πράγματα. Το έχει αποδείξει και με τους Babyshambles αλλα και με τους Libertines πιο παλιά…
Τους Mansun τους ξέρει κανείς?:!: