Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

έχω αυτό σε βινύλιο, έιδα εξωφυλλο και ψήθηκα… και το βαλα να δω τι είναι και τελικά τα σπαει…

Flairck - Variations on a Lady [1978]

παραδοσιακή μουσική με φλάουτα κιθαρα βιολί και διάφορα εξοτικά όργανα μπλεγμένη με jazz καί blues… 8)

σε κάτι φάσεις είναι σαν αν μπένει ο Ian Anderson μέσα στο δίσκο

TAROT’S MYST: ODYSSEY

φοβερη μπαντα… τους ανακαλυψα στο youtube!!!

ΓΑΜΩΩΩΩΩ!!! το ομονυμο δισκαρα!!!

τίποτα το ιδιαίτερο οι tarot’s myst γιά μένα. με πρώην μέλη από stormwitch μέσα αλλά δεν τους φτάνουν με τπτ

βασικα οι συνθεσεις τω tarot’s myst ειναι πιο πολυπλοκες… λιγο prog θα τις ελεγα… τελος παντων… περι ορεξεως… :):slight_smile:

Τους πρότεινα στο thread με underground μπάντες των 70s!Tέλειο άλμπουμ!

Τους Captain Beyond τους πρότεινα στο thread με underground μπάντες των 70s!Tέλειο άλμπουμ!

Χαχα, τους ξερω κι εγω μου χει ζαλισει τα ουμπαλα ενα φιλαρακι:p

Kαλά σου κάνει, να ακούσεις το πρώτο, σπέρνει.

Εντωμεταξύ έχει γίνει τουλάχιστον άλλες 2 φορές κουβέντα γι’ αυτούς εδώ και σε άλλα τόπικ.

Εγω ειμαι το φιλαρακι που του εχει ζαλισει τα @@…Μα γινεται να μην του τα ζαλισεις να ακουσει τετοια δισκαρα??:bow:

Procer Veneficus
Fen
Fornost
I shalt become

Ολοι ειναι ατμοσφαιρικιλα αμπιεντ φαση απο youtube τους βρηκα

όχι

υγ: γαμώ το Γιοβανίτη

the agonist ακουει κανεις;;;

DEADBOLT
ενα παιδι εχω ακουσει να τυχαινει να τους αναφερει στην παρεα μεχρι στιγμης…παρτε ενα παραδειγματακι που ειναι και πρωτοτυπο…στο συγκεκριμενο cd (hobo babylon)δεν τραγουδαει τους στιχους ειναι σαν να τα λεει σε καποιον μπροστα του…μουσικα θυμιζει ταινιες αγρια δυση κ ετσι…Nice8)

suave gap
ελληνες και παιζουν pop-punk:thumbup: τι αλλο θελετε;

uuup!

[SIZE=“5”]METAL!!![/SIZE]

Χώσε!!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Σκασε παλιο-πανκη!!!

οφ κορς.Την τραγουδιστρια την εχω ποσταρει στις πιο ομορφες:wink:

τους βρήκα σε μία συλλογή από αυτές π κυκοφορούν στα περίπτερα . ψάξτε τους , αξίζουν . μελωδικό χέβι μέτσαλ.:slight_smile: