ξενερωνω με τη παρτη μου,που εχω εγκαταληψει πληρως το ελληνοφωνο ροκ κτλ…τοσες μα τοσες δισκαρες,που μεγαλωσα με αυτες,και τα εχω ολα ξεχασει-κλασει,χωρις λογο…αθλιος…τεσπα,σιγουρα ενας ειναι που για μενα αδιαμφισβητητα κλεινει σπιτια,ειναι το πρωτο δισκιδιο της Γενιας του Χαους,οπως και το Ρεκβιεμ,που θα ξεριζωνα τα @@ μου με τα χερια μου,αν μπορουσα να τους εβλεπα λαιβ τοτε…
μετα,μαλλον κλασσικα πραματα,γνωστα πανω κατω,εχουν αναφερθει ολα εδω,γκουλαγκ τα δυο πρωτα,τρυπες(νταξ,αυτοι με εμπασαν στο κολπο),βσκ ολα σχεδον-δεν μπορω να ειμαι μαζι τους αντικειμενικος-αλλα αν ελεγα ενα θα ηταν το πρωτο μαλλον…
επισης,εν πλω,την Lpαρα τους(εχει και ρεμπετικα μεσα ρε,ποσο θεοι,οπως ειπε και ο angelcrygr!),σιδηροπουλο και απροσαρμοστους,σπυριδουλα και εν λευκο,φλου,zorba the freak-σταθερα πραματα- και μουσικες ταξιαρχιες με το Τζιμαρο,και τα 3…
επισης,μην ξεχνιεμαι παλι,’‘Μεταφοραί εκδρομαί ο Μήτσος’’ του ‘‘θειου Νωντα’’,μεγαλη δισκαρα…Διφανα κρινα-εγινε η απωλεια συνηθεια μας,πολιτισμικο σοκ στη πρωτη γυμνασιου νομιζω,που μου εσκασε στα μουτρα και με ειχε διαλυσει τοτες ψυχολογικα…
Και ενα ψιλο ακυρο με τα παραπανω,terror x crew και η πολις εαλω,πολυ το γουσταρα αυτο,σε κασετα που το ελιωνα λυκειο…
βσκ γμστ,εχω να ακουσω ρε γμτ καιρο,εχω μεινει πισω σε πολλα…ωραιο τοπικ,το διαβασα απο την αρχη,και εχω χωσει τωρα και περιμενω να κατεβουν διαφορα που μαλακωδως τα αγνοουσα τοσο καιρο…ωραιες λιστες παιδες…θα ακουσω καποια πραματακια που τα ειχα λησμονησει καιρο και θα ποσταρω αργοτερα,πιο συγκεντρωτικα…
εδιτ,ξεχασα τα Μωρα στη φωτια και την πρωτη δισκαρα τους-μεσω αυτων ανακαλυψα και bauhaus,με την διασκευαρα τους στο 3rd Uncle…