Drifter ελα να παιξουμε κρεμαλα,το προτο γραμα πιο ειναι???
μιπος ειναι το Μ?
Γκρινιάζατε για τους KISS ε? Θα σας φτιάξω εγώ πουλάκια μου!!!
Εμένα ;Που ήμουν το καλύτερο παιδί όσον αφορά τους Kiss.Θα μου πεις;Εεε;
Φανταστικέ Kiss Fan Drifter;
Ε μην συγκρινεις τωρα ΚΙΣΣ κ Metallica…Και εξαλου για την τιμη γκρινιαζαμε οχι για τους ΚΙΣΣ
ΈΧω υποσχεθεί να μην το πω παιδιά.
Φαντάσου ότι για τους KISS, το ήξερα από τα μέσα Νοεμβρίου ότι γίνονται οι πρώτες συζητήσεις. Αλλά τώρα οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι. Θα πάμε ΟΛΟΙ!
Ε τουλαχιστων πες ποτε θα γηνει γνωστο!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΛΕΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΙ AC/DC ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΑΑΑ!!! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…
οι ac/dc περιοδεία μάλλον το 09, ε. κ αν περιμένετε θα έρθουν κ εδώ, θινκ αγκέν
:papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas:
Φτουυυυυυ…09 ε? ΑΑΑΑΑΑΑΑντε παλι καλααα ειναι…ε και να μην ερθουν εδω παμε εμεις αλλου(προφανως).
On Topic: Κανα νεο απο Symphony X?
Παντως πραγματικα Σιγκναλ, αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι δε παιζει να βγηκαν ισα ισα. Τα εισητηρια ειχαν 60 και 80 ευρω. Δηλαδη ποσο ηταν τα εξοδα με το κασσε, εναμισι μυριο; Αν ισχυει, με το ιδιο σκεπτικο το λαιβ των Κιςς (που λογικα δε προκειται να μαζεψει τοσο κοσμο) ειναι απο τωρα ‘‘χωμενο’’.
Συμφωνω με άνωθεν! Αν είχες μπει μέσα στους Μετάλλικα, δεν φέρνεις KISS με διπλάσιο τουλάχιστον μπάτζετ, και ενώ ξέρεις οτι πάνω από 10000 (!!) κόσμο δεν θα έχεις. Και μάλιστα με εισητήριο κάτω των 50 έουρος.
Όχι ότι διαφωνώ αλλά ποιός περίμενε να δούμε ΚΙΣΣ στην Ελλάδα ;(ναι συγγνώμη εκτός από τον Drifter)
Πλέον όλα τα περιμένω…Και μπορούμε να κάνουμε και κάτι γι’αυτό 8) (βλ.υπογραφή μου)
Τουλάχιστον Drifter πες μας σε ποι κατηγορία ανήκουν μουσικά.Είναι classic rock,rock,metal, χάλκινα:p …κ.λ.π
παιδιά από τότε που πάω σε συναυλίες η Διδι είτε βγαίνει ίσα-'ισα, είτε μπαίνει μέσα…
η ίδια βλακειολογία ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ κ για ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ LIVE
γιαυτό κ την επόμενη κάθε φορά τσιμπάμε τις τιμές γιατί δεν βγήκαμε πέρυσι…
ΜΗΝ ψαρώνετε
βρε και γω δεν μπορω να το πιστεψω
απλα πανω σε κουβεντα του λεω ξερεις τιποτα για μεταλλικα
και μου λεει
μιλησα με ατομο της ντιντι και μου πε οτι περσυ βγηκανε ισα ισα.ητανε λεει πολυ ακριβοι!!
τωρα τι να πω
αλλα οπως και να χει
αυτο νομιζω δεν εχει ξαναγινει ποτε να ρθει καπακι 2 χρονιες μια μεγαλη μπαντα
Maiden…?
Το θεμα των Κιςς θα στηριχθει πολυ στο θεμα ‘‘διαφημιση’’. Αν το παιξουν καλα θα βγουν κερδισμενοι. Η υποθεση τους απαιτει παπατζα (οχι με την κακη εννοια) περι show και πιπιλισμα με ραδια. Να το παρουσιασεις δηλαδη σωστα ως το big thing του καλοκαιριου.
ρε μπας κ ο Drifter ενοει ΑC/DC κ εμεις περιμενουμε Metallica
Χωρίς ερωτηματικό.
Αν πάντως το λάιβ των ΚΙΣΣ γίνει με full-show, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο show/λαιβ/παρασταση που έχει γίνει στην Ελλάδα.
Οντως. Αλλα χωρις καλο / καταλληλο προμοσιον δε κανεις τιποτε.