Φήμες Καλοκαίρι 2008

8O 8O 8O

πρωτα απο ολα σαν ελληνας θα πρεπει να ξερεις οτι οι maiden ειναι κατι παραπανω απο αντικειμενο λατρειας εδω
δευτερον το κονσεπτ της περιοδειας αυτης, ειναι ισως το καλυτερο κονσεπτ που χανε κανει ποτε
RIME OF THE ANCIENT MARINER,POWERSLAVE,MOONCHILD!!!

Τα λεφτα για να παει καποιος σε ολες (η, εστω, στις περισσοτερες) τις συναυλιες ειναι οντως πολλα. Επειδη ομως φετος θα ειναι τοσες πολλες θα εχει τη δυνατοτητα επιλογης.

Επισης οι χρονικες αποστασεις αναμεσα στις συναυλιες ειναι αρκετα καλες. Μεσα Μαϊου οι KISS, Ιουλιο Leppard και Rockwave και αρχες Αυγουστου οι Maiden. Επισης τα 45 ευρω για KISS και τα 50 για Maiden δεν ειναι και σουπερ τραγικες τιμες…

Πάντως πέρυσι που πήρα το 3ημερο εισιτήριο για Rockwave (νομίζω 113 έκανε), μου ήρθε τζάμι.

βαλε βενζινες

βαλε το ροκγουειβ
οπου αν ειναι τριημερο παλι,ε καποιοι θα παν και κει

και βαλε και τα πιο μικρα λαιβ που θα ειναι πριν,μετα ή ενδιαμεσα
και συνεχεια κλεινουνε

οπως testament,blue oyster cult κλπ κλπ

Καλά, η didi στους Metallica ούτε μέσα μπήκε, ούτε ίσα-ίσα. Αν ήταν με 25.000 (και βάλε) εισιτήρια να έμενε στα ίσα-ίσα, θα το ΄χε κλείσει το μαγαζί!

Για τους Stones που είπες Drifter, δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω από μένα, όμως ουσιαστικά οι ίδιοι διοργανώνουν τις συναυλίες τους. Η didi ήταν κάτι σαν “διαμεσολαβητής”.

Επίσης, η εταιρία που έφερε τον Michael συνεχίζει κανονικά. Είναι αυτή που θα φέρει τους BOC, και ετοιμάζει και Fly Beeyond 2 :wink:

Να ρωτήσω κάτι περί ευρωπαικών φεστιβάλ.Τι υπάρχει τον Ιούλιου που να εχει ανακοινωθεί και να αξίζει;
Δίοτι ετοιμάζεται ταξιδάκι για τότε.Μακάρι να μπορούσα Ιούνιου που βλέπω ότι πάιζει πράμα αλλά καταραμένη εξεταστική…

Λίγο off-topic sorry

Αυτή η διαμεσολάβηση που λες είναι η καλύτερη δουλειά.
Μακάρι να συνεχίσουν αυτοί που έφεραν τον G.M. Φοβερή συναυλία, μείναμε άφωνοι!

απο το other side του avopolis…

Έρχονται οι Massive Attack στο Fly Beeyond Festival, μέσα Ιουλίου, και αυτό αποτελεί ένα μάλλον καλό νέο έστω κι αν τους έχουμε δει ένα σωρό φορές.

Βέβαια, αν δεν κάνω λάθος, δεν βγάζουν και καινούργιο δίσκο, οπότε κι αυτό προστίθεται στα (ας πούμε) αρνητικά της συγκεκριμένης συναυλίας.

Η οποία θα πραγματοποιηθεί σίγουρα, ασχέτως αν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμα - εκτός πιά κι αν συμβούν τα εντελώς απρόοπτα και ματαιωθεί, όπως έγινε με τους Radiohead που έπεσαν όλοι πάνω τους και είδαμε τα αποτελέσματα…

Το θεωρώ απίθανο όμως γιατί απ΄ ότι ξέρω, έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές με τους Massive Attack.

ρε signal-05 οι maiden έρονται ελλάδα για 1000στη φορά και μου λες ότι θα μαζέψουν περισσότερο κόσμο από metallica?? μετά τον χαμό που έγινε πέρσι στους metallica όσοι κάνανε το λάθος να μην πάνε φέτος θα πάνε… και πίστεψέ με είναι πολλοί, γιατί είδαν setlist και τραβάγαν τα μαλλιά τους… εξ’άλλου απόσους πήγαμε πέρσι πιστεύω ότι τουλάχιστον οι μισοί θα ξαναπηγαίναμε…

ειπα εγω οτι θα μαζεψουν περισσοτερο κοσμο απο μεταλλικα???

βρε διαβαζετε τι λεω??

εγω ειπα οτι οι maiden οπως καθε φορα μαζευουν πολυ κοσμο

και σε περιπτωση που ερθουν οι metallica ο κοσμος που δεν αντεχει οικονομικα και τις 2 συναυλιες
θα διαλεξει την μια απο τις 2
και εφοσον metallica ειδε περσυ πολλοι θα πανε να δουμε maiden με το σουπερ concept!!!

και maiden πέρσι τους είδατε οπότε γιατί να τους διαλέξει αυτός που δεν τα βγάζει οικονομικά?? όσο καλό και ναναι το concept που λες απτην άλλη οι metallica παίζουν ενα θεϊκό setlist… τεσπα η κουβέντα νομίζω θα πάει στο metallica Vs maiden οπότε δεν έχει νόημα…

το οποιο ενδεχομενως να αλλαξει

καθως θα εχουνε νεο αλμπουμ

και περσυ ειχε μεσολαβησει η επετειος του master of puppets

Oι Maiden και κάθε μέρα να παίζουν, κάτω από 10000 δεν μαζεύουν. Και φέτος θα έχει κόσμο, το ίδιο και Metallica. Τα μεγάλα ονόματα πάντα μαζεύουν κόσμο, κυρίως από πιτσιρικάδες που δεν είχαν την ευκαιρία να τους δουν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους.

T φράγκα είναι πολλά για όλες αυτές τις συναυλίες, αλλά τουλάχιστον έχουν ανακοινωθεί καιρό πριν, οπότε ο καθένας βάζει προτεραιότητες και κάνει τις επιλογές του.

Καλοί ρε γμτ οι Massive και θα πήγαινα να τους δω αν μπορώ, όμως έχουν έρθει αρκετές φορές και σίγουρα περίμενα κάτι πολύ δυνατο απο το Fly Beeyond, όπως οι Radiohead, οι REM, οι Peppers ή ακόμη και οι Portishead που φέτος επανέρχονται στο προσκύνιο. Μου φαίνεται ότι η εταιρία το γυρίζει στην κλασσική σίγουρη συνταγή αφού δεν της βγήκε με τα φρέσκα “hot” ονόματα τύπου Avril και Pink αντίθετα με τα classics όπως James και George Michael που πήγαν πολύ καλά…

Όλο και πλησιάζουν, όλο και πλησιάζουν…

Όχι, δεν λέω τίποτα!

Radiohead ;

METALLICAAAAAAAAAAAAAAA

ΠΕΣ!!!ΠΕΣ!!!ΠΕΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! :stuck_out_tongue:
Είμαι στη δουλειά και έτοιμος να τα σπάσω όλα!!!
θες να με απολύσουν??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι ρε πειτε…
Εξάλου φήμες λέμε, δεν θα πάρουμε κανενός το κεφάλι. Χαβαλές να γίνεται.
Θες να τον απολύσουν?

ελα ρε drifter μην μας κρατας σε αγωνια…

δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε και στο διαβασμα…:stuck_out_tongue:

το ενα πρεπει να ειναι metallica… :roll: