πες μας μόνο για Metallica… πόσο κοντά είναι στο να κλείσουν???
Jul. 22 - Bologna, Italy - Parco Nord
Jul. 25 - Sofia, Bulgaria - Vassil Levski Stadium
Εγω πιστεύω πως έκλεισαν ήδη:D
Δίπλα είμαστε γαμώτο. Εκεί που είσαι έτοιμος να φύγεις απο Ευρώπη, κάνεις μια στάση Αθήνα και φεύγεις απο κει.
μην ξεχνας οτι διπλα ειναι κ η τουρκια,και οι φημες για εκει ειναι ακομα ποιο εντονες …οτι 27 ιουλη θα παιξουν κωσταντινουπολη…
αλατις σιγουρια ο φριντομ…!! :lol:
Drifter πότε λες να ξέρουμε για τα “2 μεγάλα ονόματα” αν θα πάμε για εισητήρια ή όχι??
γιατί σκεύτομαι όπως έχω πει να δω metallica εξωτερικό και μην κάνω έξοδα γιατί δεν μου περισεύουν…:?
και γενικά άντε να ανακοινωθούν οι μέρες rockwave να τελειώνουμε , τελευταίοι όχι της ευρώπης αλλά και των βαλκανίων :lol:
παιδες πολυ χλωμο για metallica
πρωτον τους ειδαμε περσυ
δευτερον η ντιντι βγηκε ισα ισα με την συναυλια τους
τριτον ηδη εχει κλεισει maiden,kiss,def leppard\whitesnake,και λογικα judas priest
οπωτε συμφωνα με το δευτερον θα ναι μεγαλο ρισκο να τους φερει ξανα
οι def lepard δεν ειναι ντντι
Συγνωμη, αλλα αυτο απο που το ακουσες;
Με 30 χιλιαδες κοσμο βγηκαν ισα ισα;
Ολο ακουω οτι η Didi ποτε “μπαινει μεσα” και ποτε “βγαινει ισα-ισα”. Και τοτε πως επιζει ρε παιδια? Εχει μυστικο χρηματοδοτη τον Αμπραμοβιτς? Εταιρεια ειναι, αν δεν βγαλει εσοδο τετοιο ωστε να καλυπτει τουλαχιστον τα λειτουργικα εξοδα τοτε θα κλεισει. Και για να κανει ολο και μεγαλυτερες συναυλιες καθε χρονο, οχι απλως καλυπτει τα εξοδα αλλα μαλλον εχει και κερδος…
Σε άλλες συναυλίες θα μπείς μέσα, σε άλλες θα έρθεις ίσα-ίσα και σε άλλες θα βγάλεις.
Το μεγάλο στοίχημα της didi ήταν οι Rolling Stones και στάθηκε άτυχη.
Αυτοί που έφεραν πέρυσι George Michael μάλλον μπήκαν μέσα, δεν ξέρω. Από τα καλύτερα σκηνικά που έχω δει ποτέ μου.
Προφανως.
Αλλα εγω μιλαω για την γενικοτερη σουμα. Και επειδη βλεπω την Didi να κανει ολο και μεγαλυτερες συναυλιες (αρα ολο και μεγαλυτερα ρισκα) υποθετω οτι γενικως “δεν μπαινει μεσα”.
Αυτό είναι καλό για όλους νομίζω.
Να μπικε μεσα στους Metallica δεν ειπαρχει πουθενα αυτο,ειχε 30χιλιαδες κοσμο κ τα εισητιρια ητανε πανακριβα…
ναι
ερχονται για πρωτη φορα
και θα παει κοσμος
απο αλατα
παντως και γω κουφαθηκα
οπως και να χει παντως
και να μην τα βγαλε ισα ισα περσυ με μεταλλικα
υπηρχαν ατομα που δεν πηγαν επειδη τους ειχανε δει το 99 ή την πρωτη φορα
και περσυ εγινε πανικος γιατι ο συναγωνισμος στις συναυλιες ηταν μηδαμινος
λετε φετε με αναμενωμενο σουπερ λαιβ απο Iron Maiden
και τις πρωτες φορες των kiss και def leppard να μαζεψει τον ιδιο κοσμο???
βαλε και το ροκγουειβ με Πριστ
δεν ειπα πουθενα οτι μπηκε μεσα
ειπα οτι τα βγαλε ισα ισα
Kι εγώ είχα πάει το 93, αλλά καραγούσταρα που πήγα και πέρυσι. Και αν έρθουν θα πάω ξανά.
Θα προτιμουσα να ερθουνε μονοι τους αν ερθουνε φετος αλλα αυτο που λεω ειναι αχαριστια οποτε οπως κ να ερθουνε θα παω
Την επομενη φορα με λιγο καλυτερο ηχο ομως, ετσι?
DRIFTER ριχνε κανα hint για τις συζητησεις με τα “μεγαλα ονοματα”…
οτι γουσταραμε περσυ
γουσταραμε
και οτι αν τους ξαναδουμε θα γουσταρουμε,ειναι και αυτο σιγουρο
το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια των οπαδων δεν εχει την οικονομικη ευχερεια να πηγαινει σε ολες τις μεγαλες συναυλιες
και ιδιαιτερα
οταν παιζουν φετος συναυλιες που δεν εχουμε ξαναδει (ή για πρωτη φορα kiss,defleppard ή λογω συγκεκριμενου show iron maiden)
Kαλα οι μαιδεν το εχουνε κουρασει πολη το θεμα οπωτε δεν νομιζω να παει πολλης κοσμος εκει!